FrOsT Αύγουστος 4, 2006 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από alexandross Tι ειναι οι dynamic disks? οι σκληροι? Μα τοσο μεγαλο αρχειο μονο σε σκληρο μπορω να το βαλω. Δεν εχω/κανω partitions, εχω 3 στανταρ δισκους Google is your friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 4, 2006 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Φίλε μου αν περιμένεις να μάθεις ποιο γρήγορα το Acronis με συνεχιζόμενα posts στα οποία ο άλλος δεν ξέρει και 100% τι ζητάς από το να κάτσεις και να διαβάσεις λίγο το manual και τον οδηγό του maddoctor, ε τι να πω. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Επίσης πες μου. Έκανες το post και ρωτάς για dynamic disks στις 20 ώρες. θα σου έπαιρνε περισσότερο χρόνο αυτό?googleΔεν στο λέω για κακό όταν επαναλαμβάνω σε κάθε μου post να διαβάσεις το manual ή να ρίξεις μια ματιά στον οδηγό του maddoctor. Το disk image εννοείται ότι μπορείς είτε να το σώσεις σε HD είτε σε CDR/W, DVDR/W. Επίσης και οι δύο περιπτώσεις προβλημάτων που αναφέρεις διορθώνονται με την χρήση ενός image του acronis αρκεί στο μεταξύ να μην έχει παρουσιαστεί hardware problem. Για την αδυναμία επαναφοράς του disk image σου είπα. Αν το bootable CD του Acronis δεν υποστηρίζει dynamic disks δεν θα μπορεί να δει το partition στο οποίο έσωσες το image και άρα να κάνεις την επαναφορά. Απλό δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandross Αύγουστος 4, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Παιδια, με τετοια posts δε προσφερετε τιποτα... Το θεμα ειναι σοβαρο, αφηστε καλυτερα αυτους που μπορουν και θελουν να βοηθησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 4, 2006 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα... Last post by me here..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 4, 2006 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από alexandross Παιδια, με τετοια posts δε προσφερετε τιποτα... Το θεμα ειναι σοβαρο, αφηστε καλυτερα αυτους που μπορουν και θελουν να βοηθησουν Δε φτάνει που προσπαθούν να σε βοηθήσουν, τους την λες κι από πάνω... Για πρόσεχε λίγο τον τρόπο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandross Αύγουστος 4, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Δεν τη λεω σε κανεναν που προσπαθει να με βοηθησει.Αλλα δεν ειναι βοηθεια το να σου λενε "πηγαινε google"Aν ειναι ετσι να μην ποσταρουμε ερωτησεις, να πηγαινουμε μονο google.Θα σε παρακαλουσα να σβησεις τα 6 τελευταια posts αυτου του thread και οποιος θελει να απαντησει στα τελευταια και πολυ σημαντικα ερωτηματα που εθεσα.(εκτος αν προτιμας να μεινουμε στη εσωστρεφεια και τη γκρινια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 4, 2006 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Re: Με χτυπαει το ρευμα στο κουτι Αρχική απάντηση από alexandross E τοτε χτυπησε το κι εσυ!! Και ειναι αυτη βοηθεια που εδωσες εσυ? Απορω με την υπομονη μερικων που σε ανεχονται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 4, 2006 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Επειδή έχεις παρεξηγήσει τη "βοήθεια" για τη "μασημένη τροφή".. Θέτουμε τις ερωτήσεις μας, παίρνουμε κάποιες απαντήσεις από κόσμο που καμιά υποχρέωση δεν έχει να δώσει, κάνουμε παράλληλα και εμείς την έρευνα μας, επιστρέφουμε στο πρόβλημα, πειραματιζόμαστε και στην επόμενη δυσκολία το φόρουμ πάλι εδώ είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandross Αύγουστος 5, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2006 Δε καταλαβαινω γιατι επιμενετε στη γκρινια...Τωρα τα posts που πρεπει να σβηστουν ειναι 9. Re: Eγκατεστησα το game αυτο αλλα ενω φαινεται να αρχιζει κανονικα στις πρωτες οθονες με τα optionς, οταν παω start game η οθονη παρασιτευεται και ακουω μονο τον ηχο. Μηπως δε κανει η καρτα μου?... Αρχική απάντηση από xrist22 Πετα την καρτα Kαι αυτο για τον φιλο xrist22 που κανει τον ξυπνιο! Η βοηθεια που αυτος εδωσε... Οσο για τα περι υπομονης που λεει, δεν του απαντω οπως θα πρεπε γιατι σεβομαι το χωρο. Chroma, αυτα που λες, ειναι αυτα ακριβως που εκανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 5, 2006 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2006 ΟΚ alexandross αφού μετά από όλα αυτά δεν εννοείς να καταλάβεις δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε. Σεβόμενος τον χώρο και τους χρήστες του TheLab.gr, Banned . :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 5, 2006 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2006 Αρχική απάντηση από alexandrossKαι αυτο για τον φιλο xrist22 που κανει τον ξυπνιο! Η βοηθεια που αυτος εδωσε... To ''πετα την καρτα'' ηταν απαντηση που σου αξιζε μετα απο την επιμονη σου να συνεχισεις την κοροϊδια για δευτερη φορα πουλακι μου.. Αρχική απάντηση από alexandross E τοτε χτυπησε το κι εσυ!! Αρχική απάντηση από alexandross τι εγινε, το χτυπησες?... Αυτος ειναι ο σεβασμος σου στον χωρο? Αντε γεια:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bpapad81 Μάϊος 31, 2010 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 γεια χαρα παιδεια... θα ήθελα να ρωτησω 2 πραγματακια για το acronis 2010 built 13. Αφου διάβασα και ειδα τις οδηγίες για back up-όλου του c, κτλ, το εκανα και όλα καλά. έχω ένα αρχείο back up 15gb (win 7, + ολα οσα εγκατεστησα μετα το format και πριν το back up) διαβασα επισης οτι χρειάζετε και ενα boot disck απο το acronis. και αυτο το έκανα. δεν εχω καταλαβει κατι. 1.που χρεισιμευει το boot disck? 2.αν γραψω το back up, σε όσα dvd's χρειάζονται , και κανω μετα την διαδικασια φορματ, και μετα να περναω τα dvd 1,1, δεν θα γινει εγκατασταση των win οπωε πριν? ειναι λιγο χαζες οι ερωτησεις, αλλα το δουλευω πρωτη φορα, και σε αυτο το σημειο μπερδευτικα...:unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάϊος 31, 2010 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 1. Με το boot disk θα ξεκινήσεις την εφαρμογή από το δισκάκι για να κάνει τα ανάλογα restore σου.2. Όχι δε δουλεύει έτσι. Αφού γράψεις τα dvd τότε boot-άρεις από το δισκάκι έχοντας το 1ο dvd μέσα και στη συνέχεια θα σου ζητήσει το επόμενο κατά το restore κλπ. Εννοείται ότι μετα το σωστό restore όλα θα είναι όπως πριν το format. Όπως ακριβώς ήταν το μηχάνημα όταν πήρες το backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.