Jump to content

Πρόβλημα του crypto f200 ή της forthnet??

ΒΑΒΑ84

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όπως καταλάβατε έχω μια σύνδεση forthnet ADSL-in a box 512, με το crypto f200 usb modem. Το πρόβλημα είναι ότι τις τελευταίες ημέρες, δηλαδή από 5-10 ιουλίου και μετά, όταν κατεβάζω μεγάλα αρχεία, είτε από torrent sites είτε από limewire είτε από download.com, πράγμα που το κάνω συνήθως βράδυ, το αρχείο δεν κατεβαίνει από κάποια στιγμή και μετά αφού το πρωί που πάω να δω το αρχείο (που υποτίθεται πως θα εχει έρθει!), βλέπω την ένδειξη περί κάποιου σφάλματος με τη σύνδεση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν η forthnet κόβει το δίκτυο ή δεν αντέχει το μόντεμ? Γενικότερα αν έχετε παρατηρήσει κοψίματα του δικτύου τον τελευταίο καιρό. ΣΗΜ: Μέχρι εκείνη την ημερομηνία κατέβαζα κανονικά. Και τέλος, όταν συμβαίνει αυτό το "κόλλημα" με το δίκτυο δεν γίνεται με τίποτα disconnect παρά μόνο με restart....

το έχω κάνει κι αυτό αλλά δεν πρέπει να είναι αυτό το πρόβλημα αφού δεν γίνεται μόνο όταν κατεβάζω από τορεντ. αλλά από οπουδήποτε!

Τελικά μάλλον του μόντεμ είναι το πρόβλημα αφού το δοκίμασα και τώρα το πρωί. Ξεκίνησε να κατεβάζει κανονικά και μετά από κανα 2ωρο κατεβάσματος σταμάτησε πάλι. Yπάρχει καμιά λύση εκτός από την αντικστάσταση του?? (Τους καινούργοιυς drivers τους έχω βάλει...))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.