ΒΑΒΑ84 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2006 Όπως καταλάβατε έχω μια σύνδεση forthnet ADSL-in a box 512, με το crypto f200 usb modem. Το πρόβλημα είναι ότι τις τελευταίες ημέρες, δηλαδή από 5-10 ιουλίου και μετά, όταν κατεβάζω μεγάλα αρχεία, είτε από torrent sites είτε από limewire είτε από download.com, πράγμα που το κάνω συνήθως βράδυ, το αρχείο δεν κατεβαίνει από κάποια στιγμή και μετά αφού το πρωί που πάω να δω το αρχείο (που υποτίθεται πως θα εχει έρθει!), βλέπω την ένδειξη περί κάποιου σφάλματος με τη σύνδεση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν η forthnet κόβει το δίκτυο ή δεν αντέχει το μόντεμ? Γενικότερα αν έχετε παρατηρήσει κοψίματα του δικτύου τον τελευταίο καιρό. ΣΗΜ: Μέχρι εκείνη την ημερομηνία κατέβαζα κανονικά. Και τέλος, όταν συμβαίνει αυτό το "κόλλημα" με το δίκτυο δεν γίνεται με τίποτα disconnect παρά μόνο με restart....
ganastasiou Ιούλιος 22, 2006 #4 Ιούλιος 22, 2006 Έχεις περιορίσει το upload στα 7kb/s ?Αν όχι καντο και θα είναι εντάξει.
ΒΑΒΑ84 Ιούλιος 22, 2006 Author #5 Ιούλιος 22, 2006 το έχω κάνει κι αυτό αλλά δεν πρέπει να είναι αυτό το πρόβλημα αφού δεν γίνεται μόνο όταν κατεβάζω από τορεντ. αλλά από οπουδήποτε!
ΒΑΒΑ84 Ιούλιος 22, 2006 Author #6 Ιούλιος 22, 2006 Τελικά μάλλον του μόντεμ είναι το πρόβλημα αφού το δοκίμασα και τώρα το πρωί. Ξεκίνησε να κατεβάζει κανονικά και μετά από κανα 2ωρο κατεβάσματος σταμάτησε πάλι. Yπάρχει καμιά λύση εκτός από την αντικστάσταση του?? (Τους καινούργοιυς drivers τους έχω βάλει...))
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.