Jump to content

Hello! Israel Calling...And the 12 points goes to LEBANON...

Snips

Recommended Posts

Μήπως μερικοί τώρα καταλάβανε πόσο "αθώο" είναι το συγκεκριμένο κράτος. Και σίγουρα η επιθετική του αυτή πολιτική είναι "θέμα αυτοάμυνας". Κατάλαβαν άραγε όλοι, πόσο "στα χαρτιά" υπάρχουν όλοι αυτοί οι παγκόσμιοι οργανισμοί; Χιλιάδες ξένων υπηκόων ζουν εκεί και δεν ίδρωσε το αυτί κανενός.

Αλήθεια οι γονείς αυτών των παιδιών περιμένει κανείς να πουν "ας σταματήσει ο πόλεμος"; Δεν ξέρω πόσοι έχετε παιδιά αλλά εγώ νομίζω ότι αναπτύσεις ένα ανεξέλεγκτο άισθημα εκδίκησης.

ΚΛΙΚ για να δείτε το θεάρεστο έργο των ισραηλινών αλλά να μην βρίσκονται παιδάκια δίπλα στο PC παρακαλώ. Οι φώτο σοκάρουν

PEACE FOR EVA...

οσοι αντεξατε το θεαμα με τους βασανισμους των ζωων στο αντιστοιχο θεμα ισως να μην αντεξετε αυτες τις σκηνες..........τουλαχιστον εγω δεν τις περιμενα τοσο...........

σχετικα παντως με το εαν φταινε οι ισραηλινοι ας ξεκαθαρισουμε κατι........δεν φταινε οι ισραηλινοι ουτε τα ισραηλινα κοριτσακια που υπεγραφαν τα βληματα.

φταινε οι στρατιωτικοι και οι στενομυαλοι που κυβερνανε το Ισραηλ και κανουν πλυση εγκεφαλου σε ολους τους υπολοιπους.

ολη η πονεμενη ιστορια των εβραιων απο την εποχη των ναζι τυφλωσε τα μυαλα ορισμενων που βρεθηκαν στην εξουσια και αντιδρουν με τον χειροτερο τροπο.την εκδικηση και το τυφλο μισος λογω του κομπλεξ που τους δημιουργθηκε απο τον τοτε διωγμο.

και δυστυχως αυτοι που πληρωνουν τελικα το τιμημα ειναι οι παλαιστινιοι που σαν λαος το μονο που ηθελε ειναι η ανεξαρτησια...ουτε επεκτατικη πολιτικη εχουν ουτε ζητουν κατι παραλογο.

εμενα αυτο ομως που με ενοχλει περισσοτερο ειναι η ανοχη και ο κυνισμος ολων των υπολοιπων ισχυρων..............

καμια φορα πιστευω οτι ισχυει αυτο που λενε

''οτι πρεπει να συμβει κατι πολυ κακο και σημαντικο ωστε να αφησουν οι ανθρωποι τις μεταξυ τους διαφορες και να παλεψουν ολοι μαζι για ενα καλυτερο κοσμο.''

u may say i am a dreamer.but i m not the only one.i hope someday u ll join us.........

ναι το είχα ξαναδεί το συγκεκριμένο, μου το έστειλε φίλος, συμφοιτητής Λιβανέζος εδώ.

Απλά φρίκη οι εικόνες. Βέβαια έχω δει και αντίστοιχες από την 'άλλη πλευρά' με ανατιναγμενο λεωφορείο με σάρκες στα μέταλλα, εξίσου τραγικές.

350+ νεκροί, εκ των οποίων ούτε 10 στρατιωτικοί, πάντα οι άμαχοι την πληρώνουν.

Ο Λίβανος πήγε τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω σε υποδομές ενώ ήταν ήδη χρεωμένο.

Fragma η συντριπτική πλειοψηφία των ισραηλινών θέλουν να συνεχίσει ο πόλεμος ενώ το υπόλοιπο ποσοστό που δε θέλει είναι άραβες-Ισραηλινοί.

Αφού λένε ότι έχει δικαίωμα αυτό-άμυνας (!) οι αμερικάνοι, κάνουν ότι θέλουν. Όλοι οι υπόλοιποι τουλάχιστον κάνουν λόγο (όχι τίποτε άλλο) για εκεχειρία.

εδώ τους στέλνουν και βόμβες μήπως και ξεμείνουν....

Ο πρέσβης λέει του Ισραήλ, τσαντίστηκε επειδή κατέκρινε η πλεον αδυνατισμένη υπ.εξωτερικών μας, Η.Π.Α και Ισραήλ.

Αρχική απάντηση από Sol

Fragma η συντριπτική πλειοψηφία των ισραηλινών θέλουν να συνεχίσει ο πόλεμος ενώ το υπόλοιπο ποσοστό που δε θέλει είναι άραβες-Ισραηλινοί.

Θέλουν τον πόλεμο γιατί έτσι τους μάθανε. Κανένας λογικός άνθρωπος δε θέλει να ζήσει τον πόλεμο και την φρίκη του.

το διάβασα κάπου ea6gka, αλλά δε το φακέλωσα, τώρα ψιλοαδύνατο να το βρω, νομίζω έκανε λόγο για 90% υπερ του πολέμου, ενώ 10% του πληθυσμού είναι άραβες-ισραηλινοί, κάτι τέτοιο.

όπως επίσης σήμερα παίζει αυτό:

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3279792,00.html

γενικά διαδηλώσεις σε αρκετά μέρη στο κόσμο

κάναμε και εδώ στο York καμμιά 150αρα, μικρή πόλη προφανώς και μας έβγαζαν φωτογραφίες οι ’γγλοι, τη φοβερή αττρακτιόν. lol

(ναμαστε: http://york.indymedia.org.uk/node/84 )

87% υπερ της συνεχισης του πολεμου ελεγε το in οτι ειναι οι ισραηλινοι

ΟΛΑ τα βασανιστηρια που εκαναν οι αμερικανοι στο αμπου γκραιμπ τα πηραν σαν ιδεα απο τους ισραηλινους οι οποιοι τα κανουν καθημερινα στους παλαιστηνιους.

Οι φωτογραφιες που βγηκαν στη δημοσιοτητα δεν τραβηχτηκαν καταλαθος αλλα γιατι οι ισραηλινοι λενε πως οταν βλεπεις τον εαυτο σου βασανισμενο σπας πιο ευκολα μονο που εκει τα ελεγχουν και δεν βγαινουν προς τα εξω..

Οχι πειτε μου αν βλεπεις τη μανα σου και την αδερφη σου, να βασανιζονται

(οσοι δεν ομολογουν με προσωπικη βια, ομολογουν επειδη δεν αντεχουν να βασανιζονται δικοι τους..)

γινεσαι μετα τρομοκρατης ή οχι?

Για έναν λαό που έχει ζήσει τη θηριωδίας και την γενοκτονία από τους Ναζί είναι λυπηρό να τους βλέπεις να ενεργούν με τον ίδιο τρόπο.Εχω βαρεθεί αυτό το προπάρι των προληπτικών πολέμων και των πολέμων ενάντια στην τρομοκρατία.Προφάσεις εν αμαρτίαις.

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 22:47]

εγω παλι γιατι νομιζω οτι κατι ηξερε ο Χιτλερ και ηθελε να τους ξεπαστρεψει και τελικα δεν ηταν και τοσο τρελος οσο θελανε να λενε;

και ποιος ηταν ο χιτλερ και ο καθε χιτλερ για να ξερει ποιος ανθρωπος εχει δικαιωμα στη ζωη και ποιος οχι?:blink:

Αρχική απάντηση από greekfragma

και ποιος ηταν ο χιτλερ και ο καθε χιτλερ για να ξερει ποιος ανθρωπος εχει δικαιωμα στη ζωη και ποιος οχι?:blink:

δεν εχει το δικαιωμα εχει ομως τη δυνατοτητα , καθε ηγετης οποιαδηποτε χωρας

Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 23:48]

δεν εχει το δικαιωμα εχει ομως τη δυνατοτητα , καθε ηγετης οποιαδηποτε χωρας

η λεπτη γραμμη μεταξυ δικαιου και δυνατου ειναι που μας εχει κανει πανουκλα πανω στον πλανητη

Η ίδρυση του κράτους του israel σε ένα μέρος που ήταν καθαρά αραβικό είναι ένα απίστευτο σχέδιο που ως σκοπό έχει την αλληλοκαταστροφή και των αράβων, αλλά και των εβραίων... Προσωπικά πιστευώ πως είναι και οι δύο πιόνια στη μεγάλη σκακίερα... Μπορεί κανεις να φανταστεί τους εβραίους σαν πιόνια και όχι σαν παίκτες?

Μην ξεχνάτε πως οι εβραίοι περιμένουν έναν 'Μεσία', έναν βασιλιά... που όταν εμφανιστεί κάποιος υποψήφιος θα γίνουν 300 φορές πιο επιθετικοί... με όλους και με όλα

thats the plan...

Καλημέρα (?)

@Snips: οι φώτο πλέον δεν είναι διαθέσιμες...

.... Παρ' όλα αυτά ήμουν προετοιμασμένος να αντικρύσω παρόμοιες εικόνες με αυτές που εχω ξαναπετύχει στο δίκτυο είτε απο τον πόλεμο στην τσετσενία είτε στη Σιέρα Λεόνε είτε στο Ιράκ, είτε... είτε...

Δεν πιστέυω οτι υπάρχουν ''άγριοι'' και λιγότερο ''άγριοι'' Κάθε πόλεμος είναι εξίσου άγριος και ανήθικος. Κανένας δεν κάνει πόλεμο με τριαντάφυλλα.

Το αστείο με τη δημοσκόπηση του 90% υπέρ (γιατί περί αστείου πρόκειται) όντως ισχύει, όπως ισχύει και η εξ απεναντίας δήλωση (Λιβάνου) οτι ΔΕΝ επιθυμούν κατάπαυση του πυρός.... τί να πεί κανείς....... ?

Σύμφωνοι το Ισραήλ ουσιαστικά ''κατασκευάστηκε'' το 1948 με τις ευλογίες των τότε νικητών καθώς και της κοινωνίας των εθνών (πρόγονος του ΟΗΕ) αλλά σε καθαρά αραβικό χώρο??

Η συγκεκριμένη περιοχή της πρωτεύουσας του Ισραήλ είναι η γενέτειρα και των τριων γνωστών μονοθειστικών θρησκειών (οι λεγόμενοι τομείς αν έχετε ακούσει) οπότε η επιλογή του τόπου δεν είναι τυχαία. Το κακό είναι η σκέψη που διακατέχει όλους (μας - τους) περι ιδιοκτησίας της γής (αντιμετωπίζουν το κράτος τους σαν το οικόπεδό τους τραβόντας γραμμές σε χάρτες και φτιάχνοντας περιφράξεις), ξεχνώντας ότι πριν τη δημιουργία του κράτους τους και οι τρείς θρησκείες και λαοι ζούσαν αξεδιάλυτα στον ίδιο χώρο, ενώ απο το 1948 και μετά κάθε δεκαετία έχουν και έναν (και δύο ή και τρείς) πόλεμο/ους χωρίς το ενδιάμεσο διάστημα να μπορεί να αποκαταστήσει τις πληγές του προηγούμενου πολέμου. Δυστυχώς είναι καταδικασμένοι. Αμφότεροι. Και ακόμα χειρότερα έχουν ξεχάσει τι θα πεί φόβος. Τον έχουν ενσωματώσει στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Αμφότεροι. και η προτελευταία πρόταση του Snips για το περι εκδίκησης αίσθημα τους είναι και μου είναι και τελικά μάλλον όλων μας είναι ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ. !

... ίσως γιατί 2000 - 3000 χρόνια ''πολιτισμού'' δέν μπορεσαν να μας διαφοροποιήσουν απο τα λοιπά αγρίμια...

Αρχική απάντηση από greekfragma

σχετικα παντως με το εαν φταινε οι ισραηλινοι ας ξεκαθαρισουμε κατι........δεν φταινε οι ισραηλινοι ουτε τα ισραηλινα κοριτσακια που υπεγραφαν τα βληματα.

φταινε οι στρατιωτικοι και οι στενομυαλοι που κυβερνανε το Ισραηλ και κανουν πλυση εγκεφαλου σε ολους τους υπολοιπους.

εμενα αυτο ομως που με ενοχλει περισσοτερο ειναι η ανοχη και ο κυνισμος ολων των υπολοιπων ισχυρων..............

Όλο το ζουμί:

http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,id=27868652

Δυστυχώς όλα τα βλέπουμε επιφανειακά.

Με λίγα λόγια, το πρόβλημα είναι ότι δεν κοιτάμε τον άνθρωπο σαν οντότητα αλλά τον άνθρωπο σαν άσπρο, μαύρο, μουσουλμάνο, εβραίο, χριστιανό.

Τον κλείνουμε σε μια χώρα, "προστατεύοντάς τον", δίνοντάς του "πολιτισμό" και "κουλτούρα", και ταΐζοντάς τον μίσος για τις γείτονες χώρες.

Η ατομική παρουσία στον σύγχρονο δυτικό κόσμο είναι χαμένη στο μικρόκοσμό της, αδυνατώντας να παίξει μπάλα εκεί που θα έπρεπε, στο παγκόσμιο σκηνικό, καθ-οδηγούμενη από διαφόρων ειδών "σωτήρες", "ηγέτες" έως και "εκσυγχρονιστές" (σύγχρονο νεο-ελληνικό είδος μεσσία).

Οι διεθνείς διακρατικές αλληλεπιδράσεις είναι πολύ ασθενείς και αυτό φαίνεται με την πρώτη ευκαιρία.

Εφ'όσον ο πληθυσμός των -όσο απέμεινε- μορφωτικά ανεβασμένων κρατών δεν μπορεί να πηδήξει από τη γυάλα, θα κόβει βόλτες στο απέραντο γαλάζιο όγκου 1L, διατηρώντας στη μνήμη του τα δρώμενα του κόσμου όσο και το συμπαθές ψαράκι της πραγματικής γυάλας.

Βαδίζω με μάτια κλειστά
τα βαστώ σφαλιστά κι ονειρεύομαι
Μην μ΄ αγγίζεις μην με ξυπνάς
την αλήθεια σας πια δεν την δέχομαι

Δεν ανοίγω τα μάτια μου καν
Διασχίζω τον κόσμο και φλέγομαι
Αν μ΄ αγαπάς μη μιλάς
’λλα ψέματα δεν τα ανέχομαι

Φώναξε,
η ζωή μας χάνεται, πάει
Διάλυσε,
τη σκόνη που σκεπάζει το φως
Ο θάνατος,
διακοπές στο Sarajevo πάει
Ξύπνησε,
στις ειδήσεις τα βλέπεις και τρως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.