Jump to content

Ποιο gigabit Switch ?

blade_pan

Recommended Posts

Eγω θα πάρω ένα της 3com. Νομίζω ότι όλα πάνω κάτω κάνουν την ίδια δουλειά εκτός απο κάποια που υποστηρίζουν jumpo frames για τα οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάσταση και δεν πιστεύω να τα χρησιμοποιήσεις. Εσύ για ποιο σκέφτεσε?

Αρχική απάντηση από unseen

Kαποιο που ειναι σε μεταλλικο περιβλημα και οχι πλαστικο. Ειναι σημαντικο. Θα δεις τα φτηνα ειναι σε πλαστικο.

Netgear , εχω ενα νταξει μια χαρα ειναι αλλα δε ξερω τι κανουν τα φτηνα

εκτιμω οτι ειναι θεμα αξιοπιστιας σε 24/7 επιπεδα κ ανοχη σε θερμοκρασιες, κατα τ αλλα πανω κατω ολα ιδια ειναι απο αποψη ταχυτητας. Εχω 1 netgear πανω σε gigabit onboard κ cat6 καλουμπα,

γιατι το bandwidth max να παει 5.5ΜΒ/sec?, τα λαμπακια ειναι πρασινα αρα gigabit, οποτε επρεπε να ειναι at least 100.

Αρχική απάντηση από unseen

Kαποιο που ειναι σε μεταλλικο περιβλημα και οχι πλαστικο. Ειναι σημαντικο. Θα δεις τα φτηνα ειναι σε πλαστικο.

Ολα λιγο πολυ τα φτηνιαρικα το ιδιο ειναι. Αυτο που λεει ο unseen ειναι πολυ σωστο.

Αν ειχες τα φραγκα θα προτεινα cisco :)

ea6gka
:OT: man totaly offtopic, ειλικρινως(surie το γραφω σωστα?) μιλωντας,to banner σου ειναι πραγματικα αποκρουστικο, αν θες να δηλωσεις παντοκρατoρεια της intel δειξε ενα στοιχειο απο amd στο θεμα σου, οχι τη μπακα ενος πραγματικου σκηνικου..και διπλα ενα logo..!

ειλικρινα ξενερωνω-αρνουμαι να βλεπω αποτελεσματικες απαντησεις πλαισιομενες απο το αποκρουστικα, απτη μερια σου, προβαλομενο αυτονοητο...Οτι αυτη την περιοδο ΙnTel Rulez

no offense

ea6gka

στο sandra μου βγαζει

SiSoftware Sandra

Benchmark Results

Network Bandwidth : 49MB/s

Benchmark Breakdown

Device Type : Desktop/Notebook

Run ID : EDONIS on Monday, July 24, 2006 at 3:52:17 PM

Average Latency : 644΅s

Min/Max Latency : 333΅s / 8549΅s

Speed : 50434kB/s (413155kbit/s)

το οποιο δεν εχει ουδεμια σχεση με το πραγματικο file transfer του remotely που ειναι 5.5ΜΒ..

Μηπως τα onboard gigabit ειναι της πλακας, οποτε αυτη πρεπει να ειναι κ η πρωτη κινηση?

Αρχική απάντηση από blade_pan

τσιμπαει λιγακι μπορω να πω...

το Switch DLink 8-Port 10/100/1000Mbps (DGS-1008D) ή το netgear gs608 που ειναι σε καλες τιμες?

To dlink ειναι κανα 30αρι φθηνότερο αλλά σαφώς θα πρότεινα 3com καθώς είναι εγγύηση και σε απόλυτα νούμερα η διαφορά τιμής δεν είναι τεράστια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.