Jump to content

Επιλογή UPS 800 VA. MUSTEK ή ACCUPOWER

johny111

Recommended Posts

Το mustek παντως ειναι αρκετα καλο για τα του. Εχω το παλαιοτερο 800αρι που εχει rs232 αντι για usb και παιζει μια χαρα εδω και 2,5 χρονια περιπου. Αν μπορεις παρε την pro εκδοση που εχει λιγο καλυτερο avr.

Ε ναι...το δειγμα ειναι πραγματικα τεραστιο, μπορεις αφοβα να προχωρησεις στην αγορα του... παντως κανε μια αναζητηση με "mustek 800" και θα δεις αρκετα θρεαντ με χρησιμες πληροφοριες.

Φιλε μου μακρυα απο αccupower!!!Εμενα το 1000 που ειχα παρει μου εκαψε τον υπολογιστη μου!!!

Ενα φιλαρακι εχει το mustek εδω και 1,5 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα.Το αλλο δεν το ξερω.

Mustec 800 και απο εμενα.

Εχω 3 και τα χρησιμοποιω εδω και 2,5χρονια χωρις κανενα απολυτως προβλημα:)

Mustek (βασικά λόγω του ότι έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί πολύ καλά)

κι εγώ έχω το Mustek 800...δεν φαίνεται να τα καταφέρνει πολύ καλά στην εξομάλυνση τασεων βέβαια, γι αυτό το συνέδεσα σ' ένα εξομαλυντή/σταθεροποιητή τάσης της APC και τώρα ησύχασα...

Πάντως μια φορά που έπεσε το ρεύμα, κράτησε μια χαρά το σύστημα...

Ευχαριστώ παιδιά. Και με μεγαλύτερο δείγμα το ποσοστό παραμένει στο 100%:p :p :p :p :p

Παραγγέλνω το MUSTEK άμεσα.

Εμένα ένα 600άρι Mustek που είχα με πούλησε αρκετές φορές, αλλά ίσως έφταιγε ότι δεν ήταν αρκετά μεγάλο για το σύστημα (λόγω 19άρας CRT που είχα πάνω).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.