ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 26, 2006 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 To emule είναι και αυτό P2P πρόγραμμα; Αξίζει τον κόπο να το εγκαταστήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 26, 2006 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Ναι είναι αλλά για μένα δεν αξίζει. Συνήθως τρως ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ. Torrent και τέλος. Για ελληνικά πραγματάκια (τουλάχιστον) υπάρχει το DC++. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Οκτώβριος 26, 2006 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 μtorrent και χωρις να εχω επιχειρηματα να σας πω.απλως μου αρεσει το ελληνικο μ στην αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Οκτώβριος 26, 2006 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από chrisnitro2000 μtorrent και χωρις να εχω επιχειρηματα να σας πω.απλως μου αρεσει το ελληνικο μ στην αρχη lol ! Είναι και αυτό μία άποψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Οκτώβριος 26, 2006 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Λοιπον mates look. Κατεβαζα ενα προγραμματάκι απο το μtorrent και μου σταμάτησε το seeding στα 99.5% και τώρα ο μοναδικός seeder αυτου του αρχειου ειμαι ΕΓΩ...δλδ μπαίνουν μεσα 10-15 Peers Και κανουν ολοι uploading απο εμενα. Πως μπορω να βρώ νεους seeder? μήπως να δοκιμάσω να κατεβάσω αυτό το προγραμμα βάζοντας το torrent αρχειο του σε καποιο αλλο torrent program? (such as bitcommet, azureus etc) ή και πάλι θα ειμαι ο μοναδικος seeder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
videodv Οκτώβριος 26, 2006 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Βάλε και άλλους trackers, με διπλο κλικ, properties, κάνε copy τους trackers από άλλα αρχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Οκτώβριος 26, 2006 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Ψαξε σε αλλα σιτε για το ιδιο αρχειο και ξανακατεβασε το .torrent . Αν ειναι ακριβως το ιδιο θα σε ρωτησει αν θελεις να προσθεσεις τους trackers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Οκτώβριος 26, 2006 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Thanks guyz...lets hope that it will work...i have added some new trackers but still i can't find any seeders. Πάντως ειναι σπάσιμο. Να εισαι στα 99,5%, να θες ακόμα 2mb, να εχεις το Pc επι μια βδομάδα ανοιχτο μπας και κανει κανεις seeding και να μην κανει κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Οκτώβριος 28, 2006 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2006 Μπα. δεν κανει κανεις seeding παιδες και εδώ και μια βδομάδα αδικως περιμένω. Αυτά δυστηχώς είναι τα κακά του torrent downloading...(kai tou P2P). Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Οκτώβριος 28, 2006 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από disssconected Thanks guyz...lets hope that it will work...i have added some new trackers but still i can't find any seeders. Πάντως ειναι σπάσιμο. Να εισαι στα 99,5%, να θες ακόμα 2mb, να εχεις το Pc επι μια βδομάδα ανοιχτο μπας και κανει κανεις seeding και να μην κανει κανεις. Αρχική απάντηση από disssconected Μπα. δεν κανει κανεις seeding παιδες και εδώ και μια βδομάδα αδικως περιμένω. Αυτά δυστηχώς είναι τα κακά του torrent downloading...(kai tou P2P). Επειδή σε νιώθω απόλυτα σου λέω να περιμένεις λίγο ακόμα και κάποτε θα κατεβεί Είχα κάτι torrents που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποφάσισαν να κατεβούν μετά από 10 μέρες αναμονής..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.