mrkaza Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2006 1 Γεια σας με λενε Παναγιωτη 2 ) σκέφτομαι την κατασκευή ενός chiler 3 ) Δεν θέλω τρελά χαμηλές θερμοκρασίες -5 εως + 5 στο cpu το θεωρώ super. 3) Ένας συμπιεστής 1/6 HP παίρνει 134 κάνει ? καινούργιος 60 Καλά είναι ? 4) με έναν 1/5 HP θα είχα λιγότερο θόρυβο - κατανάλωση καθώς θα δουλεύει ελάχιστα ? "έτσι νομίζω αν λεω βλακείες διορθώστε με " 5) ενα evaporator tank ποσο εχει ? έχω ενα block απο Eleven μια l20 θα παει ταξιδάκι στη χωματερή μια εβαπορετα απο mercedes απο την εποχή του Νώε και παίζει ενας 2,8 Barton στα 210 εσωτερική με 1,85 V αν θυμάμαι καλά εδώ και ένα χρόνο άψογα. Σκέφτομαι αλλαγή μοβο GPU CPU RAM για εναν 3,8 dual core AMR 2 τον οποίο θα τον παγώσω με το καλημέρα αλλά δεν θα τον overclockκαρω για κανένα μήνα. Στο site του eleven δεν εχει block Για AMR2 εχει φτιάξει ? θα έπαιρνα τηλ αλλά το έχω χάσει Κάποτε είχα ενα username mrkaza1980 που είναι οεο ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrkaza Ιούλιος 22, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2006 Αν και offtopic υπαρχη και η εκδοχη να chilarω τον barton και να περιμενω απο σεμπτεβρη για Upgrade εξαλου μεχρι να τελιωσω την κατασκευη "παντα παω αργα " θα εχει παει σεμπτεβρης τι λετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.