2cpu Ιούλιος 22, 2006 #22 Ιούλιος 22, 2006 Δεν εχει σημασια.Αν ο ηλεκτρολογος ηταν gtpψαξε να βγαλεις ακρη.Και εγω οταν μπηκαμε στο καινουργιο σπιτι ειχα τετοιο προβλημα.Οπως προανεφερεςοταν αγγιζα το μηχανημα(ασχετο αν ηταν On η off)με χτυπουσε το ρευμα.Ετσι εχασα 2 δισκους .Μολις εψαξα λιγο τις μπριζες ειδα την πατατα του.Οπως σε εχουν πει και τα υπολοιπα παιδια τσεκαρετις μπριζες σου και μετα δες το μηχανημα.
Strategos Ιούλιος 22, 2006 Author #23 Ιούλιος 22, 2006 επισης το πιανει ο μπαμπας μου το κουτι και αλλοι και δεν τους χτιπαει, μονο εμενα
frantic Ιούλιος 22, 2006 #24 Ιούλιος 22, 2006 Λοιπόν φίλε, μήπως τρώς τα νύχια σου και τα δαχτυλά σου? Γιατί αν ναι, το φαγωμένο δέρμα είναι πολύ πιο ευαίσθητο σε επαφή με φορτισμένες επιφάνειες, δηλ και λίγη φόρτιση να έχει το κουτί σου θα νιώθεις ότι σε χτυπάει.Μη γελάτε καθόλου, δεν κάνω πλάκα.
x@nD3R Ιούλιος 22, 2006 #25 Ιούλιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από frantic [Σήμερα, στις 22:13] Λοιπόν φίλε, μήπως τρώς τα νύχια σου και τα δαχτυλά σου? Γιατί αν ναι, το φαγωμένο δέρμα είναι πολύ πιο ευαίσθητο σε επαφή με φορτισμένες επιφάνειες, δηλ και λίγη φόρτιση να έχει το κουτί σου θα νιώθεις ότι σε χτυπάει.Μη γελάτε καθόλου, δεν κάνω πλάκα. Ισχύει 100 %...
helloween Ιούλιος 22, 2006 #26 Ιούλιος 22, 2006 μητρική είναι μην το ψάχνεις είχα το ίδιο πρόβλημα στα καλά καθούμενα και έκανα τα πάντα και τελικά τίποτα
CaptainMilo Ιούλιος 22, 2006 #27 Ιούλιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Strategos επισης το πιανει ο μπαμπας μου το κουτι και αλλοι και δεν τους χτιπαει, μονο εμενα Πάρε ένα ηλεκτρολογικό κατσαβίδι και δες ώστε να είσαι 100% σίγουρος για το πρόβλημαΕπίσης , βγάλε όλα τα parts του pc έξω από το κουτί , και ξαναβάλτα μέσα προσεκτικά , μπας και ακουμπάει καμμιά επαφή είτε από το τροφοδοτικό είτε από το hardware στην λαμαρίνα του κουτιού . Τέλος , αν το τροφοδοτικό σου έχει extra καλώδιο γείωσης (στην εσωτερική πλεξούδα) , φρόντισε να είναι συνδεδεμένο/βιδωμένο πάνω στο κουτί
Strategos Ιούλιος 23, 2006 Author #28 Ιούλιος 23, 2006 απο τοτε που αλλαξα σπιτι παω καθε μερα θαλασσα και κοβω κοντα τα νυχια λετε? μου φαινετε πολυ περιεργο τωρα να λυσω το πισι ειναι @@ σετα, επισης γιατι να φταιει ο μοβο αφου εδω και 2 μηνες στο αλλο σπιτι επαιζε μια χαρα
ergotelis Ιούλιος 23, 2006 #29 Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Strategos απο τοτε που αλλαξα σπιτι παω καθε μερα θαλασσα και κοβω κοντα τα νυχια λετε? μου φαινετε πολυ περιεργο τωρα να λυσω το πισι ειναι @@ σετα, επισης γιατι να φταιει ο μοβο αφου εδω και 2 μηνες στο αλλο σπιτι επαιζε μια χαρα Ρε συ πάντως κάτι φταίει σίγουρα δε μπορεί, για να συμβαίνει αυτό.Απλά φαίνεται ο πατέρας σου είναι λιγότερο αγώγιμος σε σχέση με σένα!Όπως σου είπα αν έχεις όρεξη πήγαινε το σε ενός φίλου σου να δεις αν σου κάνει τα ίδια. Πολύ πιθανό επίσης να βραχυκυκλώνει κανά καλώδιο να έχει τσακιστεί από το τροφοδοτικό, πάντως πρόσεξέ το μη κάψεις τίποτα. Και να ξέρεις τέτοιες βλάβες είναι πιθανόν να εμφανιστούνε σε καινούργια σπίτια, γιατί μπορεί να έγινε μια απροσεξία, άνθρωποι είμαστε δε γίνονται πάντα όλα σωστά!Να φταίει το μοβο νομίζω πάντως λίγο δύσκολο γιατί στο προηγούμενο σπίτι έπαιζε καλά ,τώρα να χάλασε τπτ στα καλά καθούμενα ποτέ δε ξέρεις,πάντως και εδώ να σου πω ότι έχει τύχει να πάρει της κούτας χαλασμένο μοβο.Αν όντως είναι χαλασμένο για αυτό υπάρχει εγγύηση...Επειδή πρόσφατα έφτιαξες και τα καλώδια μέσα στο κουτί μέσα πρόσεξε μήπως κάπου γδάρθηκαν και έχουν πάθει τπτ, αλλά για να είσαι σίγουρος αν φταίει ο υπολογιστής ή κάτι με το σπίτι να πας σε ένα άλλο σπίτι να το δοκιμάσεις πάλι.
Vagelis2000 Ιούλιος 23, 2006 #30 Ιούλιος 23, 2006 Καλά νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα?To ακουμπάς ξυπόλητος και το πάτωμα είναι πλακάκια ή μάρμαρα?Σε όλους συμβαίνει αυτό. Δοκιμάστε το και τα λέμε.Oxi ότι σκοτώνει, αλλά χτυπάει.helloween μετακόμησες ή είσαι ακόμη εδώ?
Strategos Ιούλιος 23, 2006 Author #31 Ιούλιος 23, 2006 ενοω με καλτσες, ε καλοδια ειναι απειραχτα σταντε
Strategos Ιούλιος 23, 2006 Author #32 Ιούλιος 23, 2006 το πατωμα ειναι πλακακια, επισης αν παιζει ρολο μενω στον κατω κατω οροφο του σπιτιου
Makis Hourdakis Ιούλιος 23, 2006 #33 Ιούλιος 23, 2006 Για δοκίμασε κάτι γιατί άκουσα και αυτό το κουφό τις προάλλες... Δοκίμασε να βγάλεις τα πλαϊνά του κουτιού. Έναν τις προάλλες όταν τα είχε πάνω τον χτύπαγε ενώ όταν δεν τα είχε όλα οκ.
Strategos Ιούλιος 23, 2006 Author #34 Ιούλιος 23, 2006 ναι τα πλαινα τα δοκιμασα με τιν πρωτη για να δω και τα καλωδια που εχω κρυμενα, τελικα βρηκα μια ακρη οταν φοραω τα παπουτσια δεν με χτιπαει, το ειχα δοκιμασει και ποιο πριν αλλα ειμουν ξυπολιτος και τα εβαζα για λιγο και παλι με εκανε, τωρα που πηγα σπιτι και χωρις να τα βγαλω δοκιμασα δεν με εκανε
Vagelis2000 Ιούλιος 23, 2006 #35 Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Strategos [Σήμερα, στις 17:10] ναι τα πλαινα τα δοκιμασα με τιν πρωτη για να δω και τα καλωδια που εχω κρυμενα, τελικα βρηκα μια ακρη οταν φοραω τα παπουτσια δεν με χτιπαει, το ειχα δοκιμασει και ποιο πριν αλλα ειμουν ξυπολιτος και τα εβαζα για λιγο και παλι με εκανε, τωρα που πηγα σπιτι και χωρις να τα βγαλω δοκιμασα δεν με εκανε Αντε λοιπόν. Αυτό είναι. Σε όλα τα κουτιά χτυπάει όταν είσαι ξυπόλητος, ή έστω και με κάλτσες.... Ακόμη και τα μεταλλικά μέρη απο τα βίσματα των καλωδιων usb κλπ χτυπάνε. Δεν έχει τίποτα ο υπολογιστής σου. Φόρα πάντα τις παντοφλιτσες σου όταν το πειράζεις. Αν νομίζει κανείς οτι δεν χτυπάει ας δοκιμάσει να το ακουμπίσει σε άβαφη επιφάνεια ξυπόλητος (οχι σε ξύλινο πάτωμα) και εγώ θα του χαρίσω τον υπολογιστή μου αν δεν τον γαργαλίσει..
Makis Hourdakis Ιούλιος 23, 2006 #37 Ιούλιος 23, 2006 Φυσικό είναι να μην σε χτυπάει αν φοράς παντόφλες, είτε χάνει είτε όχι. Το θέμα είναι να βρεις απο που χάνει γιατί δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί. Και συνήθως περπατάω στο σπίτι ξυπόλητος...
xrist Ιούλιος 23, 2006 #38 Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Vagelis2000Αν νομίζει κανείς οτι δεν χτυπάει ας δοκιμάσει να το ακουμπίσει σε άβαφη επιφάνεια ξυπόλητος (οχι σε ξύλινο πάτωμα) και εγώ θα του χαρίσω τον υπολογιστή μου αν δεν τον γαργαλίσει.. Μου χρωστας τον υπολογιστη σου.. και αν θες βαζουμε και ενα στοιχηματακι
Alexisferos Ιούλιος 23, 2006 #40 Ιούλιος 23, 2006 μαλον εμενα ειναι χαλασμενος.. ειτε ξυπολιτος το πιασω ειτε με βρεγμενα χερια δεν με χτυπαει ρευμα..αυτο ελειπε να μας χτυπουσε το ρευμα απο τον υπολογιστη μας.. οσο για το να φορας παπουτσια και να μην σε χτυπαει δεν νομιζω να ειναι η σωστη λυση. αν ηταν ετσι θα κυκλοφορουσαμε παντα με λαστιχενιες σολες για να μπορουμε να ανοιγουμε το ψυγειο η και ακομα την τηλεοραση μας.για κοιτα φιλε γενικα τις πριζες στο σπιτι σου και ασε τα σχεδια με τα παπουτσια σε καναν αλλο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.