Jump to content

Με χτυπαει το ρευμα στο κουτι

Strategos

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Δεν εχει σημασια.Αν ο ηλεκτρολογος ηταν gtp

ψαξε να βγαλεις ακρη.Και εγω οταν μπηκαμε στο καινουργιο σπιτι ειχα τετοιο προβλημα.Οπως προανεφερες

οταν αγγιζα το μηχανημα(ασχετο αν ηταν On η off)

με χτυπουσε το ρευμα.Ετσι εχασα 2 δισκους .

Μολις εψαξα λιγο τις μπριζες ειδα την πατατα του.

Οπως σε εχουν πει και τα υπολοιπα παιδια τσεκαρε

τις μπριζες σου και μετα δες το μηχανημα.

Λοιπόν φίλε, μήπως τρώς τα νύχια σου και τα δαχτυλά σου? Γιατί αν ναι, το φαγωμένο δέρμα είναι πολύ πιο ευαίσθητο σε επαφή με φορτισμένες επιφάνειες, δηλ και λίγη φόρτιση να έχει το κουτί σου θα νιώθεις ότι σε χτυπάει.

Μη γελάτε καθόλου, δεν κάνω πλάκα.

Αρχική απάντηση από frantic [Σήμερα, στις 22:13]

Λοιπόν φίλε, μήπως τρώς τα νύχια σου και τα δαχτυλά σου? Γιατί αν ναι, το φαγωμένο δέρμα είναι πολύ πιο ευαίσθητο σε επαφή με φορτισμένες επιφάνειες, δηλ και λίγη φόρτιση να έχει το κουτί σου θα νιώθεις ότι σε χτυπάει.

Μη γελάτε καθόλου, δεν κάνω πλάκα.

Ισχύει 100 %...

μητρική είναι μην το ψάχνεις είχα το ίδιο πρόβλημα στα καλά καθούμενα και έκανα τα πάντα και τελικά τίποτα

Αρχική απάντηση από Strategos

επισης το πιανει ο μπαμπας μου το κουτι και αλλοι και δεν τους χτιπαει, μονο εμενα

Πάρε ένα ηλεκτρολογικό κατσαβίδι και δες ώστε να είσαι 100% σίγουρος για το πρόβλημα

Επίσης , βγάλε όλα τα parts του pc έξω από το κουτί , και ξαναβάλτα μέσα προσεκτικά , μπας και ακουμπάει καμμιά επαφή είτε από το τροφοδοτικό είτε από το hardware στην λαμαρίνα του κουτιού . Τέλος , αν το τροφοδοτικό σου έχει extra καλώδιο γείωσης (στην εσωτερική πλεξούδα) , φρόντισε να είναι συνδεδεμένο/βιδωμένο πάνω στο κουτί

απο τοτε που αλλαξα σπιτι παω καθε μερα θαλασσα και κοβω κοντα τα νυχια λετε? μου φαινετε πολυ περιεργο τωρα να λυσω το πισι ειναι @@ σετα, επισης γιατι να φταιει ο μοβο αφου εδω και 2 μηνες στο αλλο σπιτι επαιζε μια χαρα

Αρχική απάντηση από Strategos

απο τοτε που αλλαξα σπιτι παω καθε μερα θαλασσα και κοβω κοντα τα νυχια λετε? μου φαινετε πολυ περιεργο τωρα να λυσω το πισι ειναι @@ σετα, επισης γιατι να φταιει ο μοβο αφου εδω και 2 μηνες στο αλλο σπιτι επαιζε μια χαρα

Ρε συ πάντως κάτι φταίει σίγουρα δε μπορεί, για να συμβαίνει αυτό.Απλά φαίνεται ο πατέρας σου είναι λιγότερο αγώγιμος σε σχέση με σένα!Όπως σου είπα αν έχεις όρεξη πήγαινε το σε ενός φίλου σου να δεις αν σου κάνει τα ίδια. Πολύ πιθανό επίσης να βραχυκυκλώνει κανά καλώδιο να έχει τσακιστεί από το τροφοδοτικό, πάντως πρόσεξέ το μη κάψεις τίποτα.

Και να ξέρεις τέτοιες βλάβες είναι πιθανόν να εμφανιστούνε σε καινούργια σπίτια, γιατί μπορεί να έγινε μια απροσεξία, άνθρωποι είμαστε δε γίνονται πάντα όλα σωστά!

Να φταίει το μοβο νομίζω πάντως λίγο δύσκολο γιατί στο προηγούμενο σπίτι έπαιζε καλά ,τώρα να χάλασε τπτ στα καλά καθούμενα ποτέ δε ξέρεις,πάντως και εδώ να σου πω ότι έχει τύχει να πάρει της κούτας χαλασμένο μοβο.Αν όντως είναι χαλασμένο για αυτό υπάρχει εγγύηση...

Επειδή πρόσφατα έφτιαξες και τα καλώδια μέσα στο κουτί μέσα πρόσεξε μήπως κάπου γδάρθηκαν και έχουν πάθει τπτ, αλλά για να είσαι σίγουρος αν φταίει ο υπολογιστής ή κάτι με το σπίτι να πας σε ένα άλλο σπίτι να το δοκιμάσεις πάλι.

Καλά νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα?

To ακουμπάς ξυπόλητος

και το πάτωμα είναι πλακάκια ή μάρμαρα?

Σε όλους συμβαίνει αυτό. Δοκιμάστε το και τα λέμε.

Oxi ότι σκοτώνει, αλλά χτυπάει.

helloween μετακόμησες ή είσαι ακόμη εδώ?

Για δοκίμασε κάτι γιατί άκουσα και αυτό το κουφό τις προάλλες...

Δοκίμασε να βγάλεις τα πλαϊνά του κουτιού. Έναν τις προάλλες όταν τα είχε πάνω τον χτύπαγε ενώ όταν δεν τα είχε όλα οκ. :confused:

ναι τα πλαινα τα δοκιμασα με τιν πρωτη για να δω και τα καλωδια που εχω κρυμενα, τελικα βρηκα μια ακρη οταν φοραω τα παπουτσια δεν με χτιπαει, το ειχα δοκιμασει και ποιο πριν αλλα ειμουν ξυπολιτος και τα εβαζα για λιγο και παλι με εκανε, τωρα που πηγα σπιτι και χωρις να τα βγαλω δοκιμασα δεν με εκανε

Αρχική απάντηση από Strategos [Σήμερα, στις 17:10]

ναι τα πλαινα τα δοκιμασα με τιν πρωτη για να δω και τα καλωδια που εχω κρυμενα, τελικα βρηκα μια ακρη οταν φοραω τα παπουτσια δεν με χτιπαει, το ειχα δοκιμασει και ποιο πριν αλλα ειμουν ξυπολιτος και τα εβαζα για λιγο και παλι με εκανε, τωρα που πηγα σπιτι και χωρις να τα βγαλω δοκιμασα δεν με εκανε

Αντε λοιπόν. Αυτό είναι.

Σε όλα τα κουτιά χτυπάει όταν είσαι ξυπόλητος, ή έστω και με κάλτσες....

Ακόμη και τα μεταλλικά μέρη απο τα βίσματα των καλωδιων usb κλπ χτυπάνε.

Δεν έχει τίποτα ο υπολογιστής σου.

Φόρα πάντα τις παντοφλιτσες σου όταν το πειράζεις.

Αν νομίζει κανείς οτι δεν χτυπάει ας δοκιμάσει να το ακουμπίσει σε άβαφη επιφάνεια ξυπόλητος

(οχι σε ξύλινο πάτωμα) και εγώ θα του χαρίσω τον υπολογιστή μου αν δεν τον γαργαλίσει..

:jump:

Φυσικό είναι να μην σε χτυπάει αν φοράς παντόφλες, είτε χάνει είτε όχι. Το θέμα είναι να βρεις απο που χάνει γιατί δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί. Και συνήθως περπατάω στο σπίτι ξυπόλητος...

Αρχική απάντηση από Vagelis2000

Αν νομίζει κανείς οτι δεν χτυπάει ας δοκιμάσει να το ακουμπίσει σε άβαφη επιφάνεια ξυπόλητος

(οχι σε ξύλινο πάτωμα) και εγώ θα του χαρίσω τον υπολογιστή μου αν δεν τον γαργαλίσει..

:jump:

Μου χρωστας τον υπολογιστη σου.. και αν θες βαζουμε και ενα στοιχηματακι

μαλον εμενα ειναι χαλασμενος.. ειτε ξυπολιτος το πιασω ειτε με βρεγμενα χερια δεν με χτυπαει ρευμα..

αυτο ελειπε να μας χτυπουσε το ρευμα απο τον υπολογιστη μας..

οσο για το να φορας παπουτσια και να μην σε χτυπαει δεν νομιζω να ειναι η σωστη λυση.

αν ηταν ετσι θα κυκλοφορουσαμε παντα με λαστιχενιες σολες για να μπορουμε να ανοιγουμε το ψυγειο η και ακομα την τηλεοραση μας.

για κοιτα φιλε γενικα τις πριζες στο σπιτι σου και ασε τα σχεδια με τα παπουτσια σε καναν αλλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.