Alexisferos Ιούλιος 27, 2006 #24 Ιούλιος 27, 2006 τι εγινε ρε παιδια με αυτο το mod.. ακομα τπτ. Makis Hourdakis μπας και το αφησες για μετα το καλοκαιρι..
wesker Ιούλιος 27, 2006 #25 Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Κωστάκης [24-07-2006 20:08] παιδιά sorry που σας ***** την συζήτηση αλλα 3έρει κανείς που θα βρώ αυτοκόλλητο φύλλο αλουμινίου?θέλω να βάλω στον πάτο του κουτιού που ετοιμάζω.βασικά έχω κατα νόυν αυτές τις περιεργες τις λαμαρίνες που έχουν κάτι ρόμβους σκαλισμένους επάνω... αλλα αυτοκόλλητες!!!!σας φώτισα ε? :tomato: :tomato: Το σχέδιο τους λέγεται diamond plate φίλε μου
Makis Hourdakis Ιούλιος 27, 2006 Author #26 Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Alexisferos τι εγινε ρε παιδια με αυτο το mod.. ακομα τπτ. Makis Hourdakis μπας και το αφησες για μετα το καλοκαιρι.. Δυστυχώς φίλε μου ακόμα στα σχέδια είμαι. Είναι δύσκολο να βρω χρόνο. Κάθε πρωί έχω μαθήματα. Υπόσχομαι να μην το παρατήσω πάντως. Για τους δίσκους σκέφτηκα να μην κάνω πρόσθετες τρύπες στο HDD cage για να καταφέρω να τους βάλω ανάποδα αλλά να φτιάξω δυο βασούλες σε σχήμα "π" όπου πάνω στην κάθε μια να βιδώνει ένας δίσκος (χρησιμοποιώντας τις κάτω βίδες) και η βάση να βιδώνει κανονικά στις ήδη υπάρχουσες στο cage τρύπες. Τι λέτε;
bezdim Ιούλιος 27, 2006 #27 Ιούλιος 27, 2006 Μάκη σου εύχομαι καλή τύχη, περιμένω φωτογραφίες εναγωνίως!! ’ντε και άμα το τελειώσεις πριν τον Σεπτέμβρη ίσως και να περάσω από το σπίτι σου να του ρίξω μια ματιά :D :D
Makis Hourdakis Αύγουστος 1, 2006 Author #28 Αύγουστος 1, 2006 ’ντε, για να μη λέτε οτι τα παράτησα... Ανοίχτηκαν οι τρύπες σήμερα. Να μου τις ανοίξει με πρέσσα του είπα, με ποτήρι τις άνοιξε αλλά τέσπα. Καλή δουλειά έγινε, σίγουρα χίλιες φορές καλύτερη απο τρυπάνι. Έπεσε και ελαφρό γυαλοχάρτισμα με ένα 80ρι που είχα πρόχειρο και είναι τζάμι. Έτσι κι αλλιώς στην τελική θα μπουν πιθανότατα δαχτυλίδια απο καλώδιο (μπορεί να παίξω και με θερμοσυστελόμενο, θα δούμε). Εδώ μια γενική: Εδώ ένα πρόχειρο (πολύ πρόχειρο μάλλον...) "δαχτυλίδι" τοποθετημένο. Αρκετά δύσκολο στην τοποθέτηση, εδώ μου στραβοκόπηκε και λίγο κτλ κτλ... Στην τελική θα προσέξω περισσότερο. Γι'αυτό μελετάω τη λύση του θερμοσυστελλόμενου. Πάχος μετάλλου: 1mm. Πάχος με το δαχτυλίδι: ~3mm. Η λύση με τη βάση για τους δίσκους εγκαταλείφθηκε καθώς είναι δύσκολη στην υλοποίηση, χωρίς να προσφέρει κάτι το ουσιαστικό παραπάνω. Ελπίζω να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εννοείται πως αυτό θα βαφτεί μετά οπότε μην σας απασχολεί η κατάστασή του. Επόμενος σταθμός: φανοποιείο.
Makis Hourdakis Αύγουστος 1, 2006 Author #30 Αύγουστος 1, 2006 Ερώτηση: Τι χρώμα να το βάψω εξωτερικά; Εσωτερικά πιθανότατα θα βαφτεί λευκό όπως προείπα με λευκό φωτισμό και λίγο μπλεδάκι μάτω απο τη μητρική. Το συνολάκι στο γραφείο είναι σε μαύρο/ασημί ενώ το κουτί είναι ήδη ασημί. Να το βάψω και εξωτερικά λευκό δε λέει... Μαύρο τελείως απο την άλλη είναι λίγο βαρύ. Για ρίχτε προτάσεις... Θέλω κάτι να δείχνει σοβαρό και φουτουριστικό, συνδυαζόμενο όμως αρμονικά με το λευκό εσωτερικό.
o polonos Αύγουστος 1, 2006 #32 Αύγουστος 1, 2006 ασπρο παει πολυ ωραια με κοκκινο αλλα περλα κατι σαν την ζαντα και αν οχι πορτοκαλη :D :flower: Καλη τυχη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.