Alien1 Ιούλιος 23, 2006 Author #81 Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από DEF να πω και γω τι ταπεινη μου γνωμη,ψεμματα αποκλειετε να λενε τα τεστ τα ειδαμε σε πολλα ρεβιου,εξαλου το ειδαμε και εδω μεσα απο τους κατεχοντες conroe.Απλα περιμενουμε την αντιδραση της AMD Αρχική απάντηση από THE GOD [Σήμερα, στις 01:59] Εδω ρε guys ο X6300-1.8Ghz L2 2Mb@2.9Ghz powns τον AMD 3800X2@3.0Ghz σε ολλα τα benchmarks,με λιγα λογια τον ξεφτιλισε κακα ποσο μαλον αν ειχε τον FX60 :rofl: παρτε και το link http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6300_11.html (περιμενο απαντηση απο Dag για να δω τη παραμηθια θα μασ πει παλι). :rofl: Εχχχχχχ το πουλι μου....το πουλακι μου οπως λεει και ενας κολλητος μου Και φυσικα δεν περιμενα διαφορετικες δηλωσεις απο ατομα που εχουν ηδη Core 2 η προκειται να τρεξουν να αγορασουν την τελευταια λυση της Intel Tι θα λεγαν εξαλλου :whistling Intel Advertising works.....keep the good work
Georgesod Ιούλιος 23, 2006 #82 Ιούλιος 23, 2006 Φιλαράκι λάθος quote έκανες ο def κάτι σε fx έχει και είναι ρομαντικός fan της amd.
THE GOD Ιούλιος 23, 2006 #83 Ιούλιος 23, 2006 Φιλε μου μπορει ο 955 να αξιζη 100 euro αλλα 1)Τον αγορασα απο το ebay για 450$.2)Στα 5Ghz 24/7 (max post 5.540Ghz)POWNS τον δικο σου τον χ2 3800ακι σου σε οτι Mhz και να τον βαλησ.3)Τον fx60@3.0 -3.2 ειναι head to head με τον δικο μου 955@5.0-5.3Ghz.Βλεπε τα 3dmarks μου 05,06.Οσο για τον CONROE,αστον αυτον ειναι απιαστοσ,σιγουρα χασαμε $ αλλα ποσο μαλον αυτοι που δωσανε 1000-1100 για FX60-62 and 955EE and 965EE
Blinky Ιούλιος 23, 2006 #84 Ιούλιος 23, 2006 Ρε Dag, λες ολη την ωρα οτι παραδεχεσαι οτι ο conroe ειναι καλυτερος, αλλα δεν δικαιολογει το κοστος αναβαθμισης απο τον Χ2 σου. Εγω μαζι σου, αλλα ποιος νοιαζεται? Τα reviews απευθυνονται στα ατομα που εχουν Χ2 και θελουν να πανε σε conroe ή απλα συγκρινουν τους επεξεργαστες της αγορας για να επιλεξει κανεις τι θα παρει? Ο conroe αφορα αυτους που θα παρουν καινουριο συστημα και οχι αυτους που θα αναβαθμισουν απο συστημα ενος ετους. Και για αυτους φυσικα και αξιζει γιατι σε ολα ειναι καλυτερος του ΑΜ2, απο ελαχιστο εως πολυ. Αυτοι που εχουν ηδη Χ2 και παρολαυτα θα αναβαθμισουν σε conroe θα το κανουν γιατι ειναι πορωμενοι με το hardware και θελουν να εχουν παντα το καλυτερο(οπως πολλοι εδω μεσα). Αυτους παλι δεν τους νοιαζει να εχει τραγικη διαφορα ο conroe....ειναι διατεθημενοι να πληρωσουν ακομα και για λιγη παραπανω ισχυ, αλλιως δε θα δικαιολογουσαν στον εαυτο τους αναβαθμιση σε λιγοτερο απο 1 χρονο. Αρα συμπερασματικα, εσυ καλα κανεις και μην παρεις conroe, αλλα αυτο τους περισσοτερους τους αφηνει παγερα αδιαφορο και καλα θα κανουν που θα παρουν σε οποια κατηγορια και αν ανοικουν. Τωρα αν καποιος εχει Χ2 με 6600GT και νομιζει οτι θα δωσει 200 ευρω για μεταβαση σε conroe και θα λυσει το προβλημα του στα games, αντι να τα σπρωξει σε μια 7900GT μπραβο, αυτου του ανοιξες τα ματια
Sol Ιούλιος 23, 2006 #85 Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Georgesod Φιλαράκι λάθος quote έκανες ο def κάτι σε fx έχει και είναι ρομαντικός fan της amd. :worship: :hehe: Αlien1, τα είπαμε ο Conroe είναι συνομωσία της Intel κτλ. Το καταλάβαμε και θα αποκαλυφθεί πλήρως όταν έρθουν οι Conroe σε διπλάσιες τιμές, δε θα σκοράρουν ούτε στα default και δε θα ανεβαίνουν ούτε Mhz, μιας και όλα αυτά ήταν από τα απίστευτα ΕS της Ιntel και τα κατευθυνόμενα reviews στο internet. Όντως φοβερή διαφήμιση η Intel! Tι άλλο? Α ναι, ακόμα και να μην είναι έτσι, δε μας χρειάζεται, γιατί ποιος θα παίζει στα 640x480? πατάτα ο conroe...
THE GOD Ιούλιος 24, 2006 #86 Ιούλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Sol :worship: :hehe: Αlien1, τα είπαμε ο Conroe είναι συνομωσία της Intel κτλ. Το καταλάβαμε και θα αποκαλυφθεί πλήρως όταν έρθουν οι Conroe σε διπλάσιες τιμές, δε θα σκοράρουν ούτε στα default και δε θα ανεβαίνουν ούτε Mhz, μιας και όλα αυτά ήταν από τα απίστευτα ΕS της Ιntel. Tι άλλο? Α ναι, ακόμα και να μην είναι έτσι, δε μας χρειάζεται, γιατί ποιος θα παίζει στα 640x480? πατάτα ο conroe... Σωστοσ :rofl:
Athens2004 Ιούλιος 24, 2006 #87 Ιούλιος 24, 2006 Τελειώνει η χρυσή εποχή ξάδερφε και χαλιόμαστε . Το μηχανάκι μας μοιάζει με πατίνι και τα επιχειρήματα μας ξαναγυρναν σε VALUE ,,,, κάρτες ταρώ ,, και X-files συνομωσίες. Και αντε ξαναβρές mobo τώρα απ την αρχή.
yanni Ιούλιος 24, 2006 #88 Ιούλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από THE GOD Φιλε μου μπορει ο 955 να αξιζη 100 euro αλλα 1)Τον αγορασα απο το ebay για 450$. 1) 450$ είναι πολλά λεφτά για cpu. Προσωπικά δεν θα τα έδεινα ούτε για AMD ούτε για Intel. Προφανώς όμως δεν είμαστε το ίδιο. 220 μου κόστισε καινούριος ο AMD και πάλι πολλά μου φάνηκαν, τότε. Αρχική απάντηση από THE GOD2)Στα 5Ghz 24/7 (max post 5.540Ghz)POWNS τον δικο σου τον χ2 3800ακι σου σε οτι Mhz και να τον βαλησ. 2) Βασικά και οι δύο Χ1900ΧΤ που έχεις, βιάζουν την 7600GT που έχω. Αλλά εμένα μου κόστισε 199 και μου αρκεί μια χαρά. Αρχική απάντηση από THE GOD3)Τον fx60@3.0 -3.2 ειναι head to head με τον δικο μου 955@5.0-5.3Ghz.Βλεπε τα 3dmarks μου 05,06. 3) Βασικά δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο FX μιας και ποτέ δεν αποτέλεσε πιθανή αγορά για μένα. Εξάλλου και ο FX άντε να πιάνει 200 με λίγες εβδομάδες. Αρχική απάντηση από THE GODΟσο για τον CONROE,αστον αυτον ειναι απιαστοσ,σιγουρα χασαμε $ αλλα ποσο μαλον αυτοι που δωσανε 1000-1100 για FX60-62 and 955EE and 965EE Μόνο άπιαστος. Να σκεφτείς έχει ειπωθεί από κάποιον εδώ μέσα ότι στα default ο 6300 είναι στα ίδια επίπεδα με τον δικό σου στα 5GHz. ’ρα ήρθε ο καιρός να αναβαθμίσεις σε 6300. Με λίγα λόγια φίλε μου, πέρα από την πλακίτσα, είμαστε απλά εντελώς διαφορετικοί χρήστες. Απλά έχουμε άλλες προτεραιότητες. Νομίζω πάντως ότι, αν χάρηκες τόσο καιρό τον 955ΕΕ, δεν θα πρέπει να νιώθεις ότι έχασες λεφτά. Φιλικά πάντα.
Athens2004 Ιούλιος 24, 2006 #89 Ιούλιος 24, 2006 Πες το το ονομα μου john μην ντρεπεσαι εγώ το ειχα πει . Τελικα δεν ηταν στα 5g καπου στα 4.5 βγαινει . http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6300_11.html By the way το παιδί φαινεται να μην εχει οικονομικό πρόβλημα και στην τελική το mach 2 gt απο μονο του εχει 1000e δεν νομιζω να το πηρε για να βαλει σεμπρον η celeron . Οπως προειπες αλλες οι προτεραιοτητες του καθένα.
yanni Ιούλιος 24, 2006 #90 Ιούλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Πες το το ονομα μου john μην ντρεπεσαι εγώ το ειχα πει . Τελικα δεν ηταν στα 5g καπου στα 4.5 βγαινει . http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6300_11.html Ας πάμε μια σελίδα ποιο κάτω στο εν λόγο reviewhttp://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6300_12.htmlΚαι η AMD πριν 3-4 χρόνια έβριστε 3-4 benchmarks μέσα σε 20 προκειμένου να δικαιολογήσει αυτό το 3200+ του Athlon XP.
Athens2004 Ιούλιος 24, 2006 #91 Ιούλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 15:31] Ας πάμε μια σελίδα ποιο κάτω στο εν λόγο review http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6300_12.html Και η AMD πριν 3-4 χρόνια έβριστε 3-4 benchmarks μέσα σε 20 προκειμένου να δικαιολογήσει αυτό το 3200+ του Athlon XP. Ο 3.2 athlon απλα ΔΕΝ πηγαινε <---[σε σχεση με εναν p4@3.2] και ΑΠΛΑ εκανε φθηνά. TΕΛΟΣ. Ο 6300 ειναι άλλος σχεδιασμός και κοντράρει στα ισια και το μονο που τον κοβει ειναι τα μομπο [βλεπε 2ρο σκελος ποστ] . Τώρα αν ουτε τα games σας αρέσουν και το γυρίσαμε παλι στο encode. Εγω γιαυτο σου εδωσα την σελίδα των games γιατι κακα τα ψέματα λιγο απο όλα κανουν ολοι στα pc αλλα games παιζουν ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ, . πάνε http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6300_10.html εκει να βρεις αλλα κανα 2 τεστ που περναει μπροστα. Ενω σε πολλα ακομη ειναι head 2 head και με το netburst@4.2 και με τον amd 3g... Μια ερώτηση πάντως που είχα κανει καποτε οτι δλδ . Εναν 6300 με ενα καλο μομπο ας πουμε ~450Χ7~ = 3150μηζ που αυτη την στιγμή ειναι 2-3 mobo που κανουν τοσο ΠΟΙΟΣ ΑΜΔ CPU θα τον πιάσει ? Οπως ειδες στο link που εδωσα 6300@2.9G και δεν τον πιανει ΠΟΥΘΕΝΑ ο 3800χ2 @ 3ghz ΠΟΥΘΕΝΑ σε ουτε ΕΝΑ bench ,,, ο 6300 κερναει τον netburst στα 4.2g σε μερικα benchs default 1.88g... και σε ΟΛΑ τον netburst ΚΑΙ τον 3g powa amd ΠΑΝΤΟΥ . Και ξαναρωτώ τα 3150 που κανει με αέρα ο Ε6300 και εχουμε ακομη καθως φαινεται πως μονο τα μομπο τον κοβουν ποιος amd cpu θα του σταθει ? Και με τι ψύξη ?
yanni Ιούλιος 24, 2006 #92 Ιούλιος 24, 2006 @Athens2004Βρε φίλε. Ωραία όλα αυτά που λες, αλλά δεν κατανοείς ένα πράμα. Στο μόνο που σου πάω κόντρα είναι στις υπερβολές. Όχι στο ότι ο Conroe είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Όταν μου κάθεσαι και μου δειχνεις 2 benchmarks το ένα από τα οποία είναι το Pi, για να με πείσεις ότι στα 1.8GHz διαλύει οτιδήποτε κάτω από 4.5Ghz της Intel και 3GHz της AMD, ε τι θέλεις να σου πω. Ότι έχεις δίκιο? Τώρα μου βάζεις στην μέση τον υπερχρονισμό. Και καλά κάνεις διότι εκεί ΕΧΕΙΣ δίκιο και ΠΟΤΕ δεν είπα ότι δεν έχεις. Ψάχνεις με το ζόρι να βρεις κολλημένους. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.Υ.Γ. Τώρα να σου πω να δεις όλες τις υπόλοιπες σελίδες του review θα είναι σαν να παίζουμε τις κουμπάρες.
DJD Ιούλιος 24, 2006 #93 Ιούλιος 24, 2006 Dag ζήτα ένα συγνώμη να χαρείς. Αν το έλεγες σε μια παρέα που πίνουμε καφέ δε θα είχα κανένα πρόβλημα γιατί όλοι θα καταλάβαιναν τον τρόπο σου και θα σου έριχναν κανένα μπινελίκι από κοντά.. ή θα γέλαγαν .. αλλά τα γραπτά μένουν, και το να βλέπει ο άλλος πάρε τον cpu και βάλτον υπόθετο δεν είναι ότι καλύτερο. Και για τα AmdVSIntel δεν εκπλήσσομαι πλέον, τα τελευταία χρόνια η ίδια δουλειά γίνεται με κάθε νέα σειρά cpu, απορώ πως δε βαρεθήκατε να τρώγεστε.Edit: Κι επειδή κάποιος θα βρει πάτημα σε αυτό που είπα, αναφέρομαι στην ανούσια κόντρα και στον διάλογο με benchmarks και απαντήσεις που στηρίζονται σε αποτέλεσματα και συμπεράσματα.
Dagalidis Ιούλιος 24, 2006 #94 Ιούλιος 24, 2006 Tελικά η σβήστρα είναι καλός σύμμαχος στα αδιέξοδα.... Δεν υπήρχε περίπτωση για συγνώμη εαν δεν έκανε πίσω στα λεγόμενά του..... Τεσπά ... Μπόρα ήτανε και πέρασε.... Παμ παρακάτ.... ΤHE END...
Alien1 Ιούλιος 24, 2006 Author #95 Ιούλιος 24, 2006 Δεν ξερω τι εγινε και ποιος εβρισε ποιον αλλα φανηκε οτι στο τελος θα κατεληγε σε φλεγομενο πολεμο το θεμα επειδη μερικοι θελουν να ακουν μονο καλα λογια για τα προιοντα τους (η για τα προιοντα που εχουν σκοπο να αγορασουν συντομα) Τελοσπαντων μιας και πραγματι τελικα καταντησε ανουσιο το συγκεκριμενο θεμα που εγω το αρχισα ας το κλειδωσει καποιος Αdministrator η moderator αμα θελει Ετσι και αλλιως στου κουφου την πορτα οσο θελει βροντα, το ολο θεμα καταντησε γεματο διαξιφισμους και τιποτα αλλο Ας κατσει λοιπον ο καθενας να πιστευει οτι θελει και οτι του αρεσει για να ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι Αμα ο "Ταδε" θελει να πιστευει οτι CORE 2 ειναι η νεα Θεοτητα των επεξεργαστων ας κατσει να το πιστευει οπως και αυτος που δεν το πιστευει αυτο να κανει το ιδιο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.