Jump to content

Tα benchmark λενε ψεματα για τον CORE 2 συμφωνα με το HARDOCP

Alien1

Recommended Posts

Αν δε με απατά η μνήμη μου δεν μπορείς να έχεις SLI σε intel chipset. Mόνο crossfire. Κάνω λάθος?

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

όχι, σωστός πρέπει να είσαι (αποκλείωντας τους hacked drivers).

βέβαια μπορείς να έχεις sli σε intel πλατφόρμα με nvidia chipset.

Αρχική απάντηση από gdp77 [Χθες, στις 23:44]

Αν δε με απατά η μνήμη μου δεν μπορείς να έχεις SLI σε intel chipset. Mόνο crossfire. Κάνω λάθος?

η 7950 που προανεφερα παιζει κανονικοτατα... σε 975...

και ασε το compatibility list της nVidia να λεει τα δικα του..

οσο για το κλασσικο sli...

ο κοσμος το χει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι μου φαινεται...

SLI θα βάλω αλλά στο υπάρχον σύστημά μου και οχι σε Conroe....:D

Bρε παλουκάρια, ΠΟΤΕ μου δεν είπα ότι ο Conroe είναι χειρότερος από τους αντίστοιχους της AMD.

Απλά δεν πιστεύω να είναι ΤΟΟΟΟΣΣΣΣΟΟΟ καλύτερος όσο Θέλουν μερικοί να μας πείσουν με τα μπούνια...:mad:

Στο κάτω κάτω προσωπική επιλογή του καθενός είναι που θα καταθέσει τα φράγκα του.

Εγώ θα τα διαθέσω σε δεύτερη κάρτα γραφικών και δεν πετάω έτσι απλά κάτι που με ικανοποιεί από πλευράς επιδόσεων...

Αλλωστε είμαι ευγνώμων για την εμφάνιση του Conroe αφού χάρη σε αυτόν θα πάρω φθηνές AMD CPU και πολύ καλές μνήμες DDR σε τιμή ξεφτίλα αφού όλοι εσείς όλο και κάτι θα έχετε να "πετάξετε".... :D:T:

Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 01:18]

μπορείς να δώσεις ένα Linκ όπου η 7950gx2 παίζει σε σύστημα με conroe?

link δεν εχω προχειρο...

αλλα το συστημα συναρμολογηθηκε και επαιξε μπροστα μου...

πανω σε μια BadAxe με εναν χ6800...

αρχικα παντως στην προτροπη μου προς τον Dag

μιλησα για 7950gx2 και οχι για κλασσικο sli setup...

Ναι εγώ δεν κατάλαβα... Είδα το "x2" και το μυαλό μου πήγε σε SLI. Πάντως δεν είναι τυχαίο που δεν έχει πέσει κανένα review στην αντίληψή μου με 7950gx2. Όλοι ΑΤΙ βάζουν.

Καλη ειναι η πλακα με τα fun clubs αλλα δεν θα περιμενω την AMD εναμιση χρονο να μου δωσει εναν επεξεργαστη που ισως τοτε να εχει φτασει στα επιπεδα των Intel επεξεργαστων.Η AMD ειχε την ευκαιρια να πιασει την αγορα(με φτηνοτερους επεξεργαστες) και την εχασε.Ωρα να πληρωσει για το λαθος της.Το μονο κακο ειναι οτι δεν θα εχουν για αρκετο καιρο πλακα οι κοντρες στα benhmarks:(

Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 15:44]

Το μονο κακο ειναι οτι δεν θα εχουν για αρκετο καιρο πλακα οι κοντρες στα benhmarks:(

I second that...... :(

που να βγει και το ''600αρι'' της ati...τοτε πιστευω θα μας κλαινε κι' ρεγγες συντροφε και συναγωνιστη dag...

Παλε με χρόνια και καιρούς, πάλε δική μας θά'νε.... :D

Πέρα από την πλάκα η AMD πρέπει να αλλάξει γρήγορα ολοκλήρωση στα chip της (65nm) για να μπορέσει να γίνει ποιό ανταγωνιστική σε τιμές και performance...:T:

Πόσο πιο ανταγωνιστική ρε dag μετά τη μείωση τιμών; ΧΘες, ένας φίλος, που θέλει να κάνει συνολική αναβάθμιση τώρα, με εξέπληξε επιλέγοντας ΑΜ2. Τα βάλαμε κάτω και είδαμε ότι με ΑΜ2 είχε 150 κέρδος, το οποίο το "έσπρωξε" σε καλύτερη κάρτα γραφικών... (δεν είναι hardcore overclocker)

Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 15:44]

Η AMD ειχε την ευκαιρια να πιασει την αγορα(με φτηνοτερους επεξεργαστες) και την εχασε.Ωρα να πληρωσει για το λαθος της.

Την αγορά την έπιασε, αλλιώς η ιντελ δεν θα "κόλλαγε" σε ένα καλό προϊόν οπως είναι οι Conroe, και μια τόσο χαμηλή τιμή (θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι πιο ακριβοί)... Εξάλου μην ξεχνάς ότι σε αυτό το κλάδο, στην ουσία δεν πιάνεις ποτέ την αγορά.... όπως ανεβαίνεις, 2 φορές πιο γρήγορα θα κατέβεις και η ιντελ για να μην χάσει την πρωτιά στις πωλήσεις και το market share θυσιάζει τα κέρδη της, όπως κάθε καλός θα-ήθελα-να-ήταν-πάλι-μονοπώλιο δεινόσαυρος.... Για μένα καλά έκανε η amd και έφερε στα ίσια τους επεξεργαστές της (δλδ όχι και τόσο φτηνοί) γιατί η έρευνα και ο ανταγωνισμός χρειάζονται χρήματα... Τώρα που πιέζεται απο την ιντελ, μπορεί να ακολουθήσει στο παιχνίδι χωρίς να διακινδυνεύει την οικονομική της κατάσταση...

;)

να πω και γω τι ταπεινη μου γνωμη,ψεμματα αποκλειετε να λενε τα τεστ τα ειδαμε σε πολλα ρεβιου,εξαλου το ειδαμε και εδω μεσα απο τους κατεχοντες conroe.Απλα περιμενουμε την αντιδραση της AMD

Εδω ρε guys ο X6300-1.8Ghz L2 2Mb@2.9Ghz powns τον AMD 3800X2@3.0Ghz σε ολλα τα benchmarks,με λιγα λογια τον ξεφτιλισε κακα ποσο μαλον αν ειχε τον FX60 :rofl: :rofl: παρτε και το link http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6300_11.html (περιμενο απαντηση απο Dag για να δω τη παραμηθια θα μασ πει παλι).:rofl: :rofl:

ΛΟΛεν. Δε με συγκινεί τόσο αυτό που γράφτηκε αμέσως από πάνω για τον 6300 @ 2.9 σε σχέση με τον 3800 με τη μισή Λ2 κασέ. Αν θες να τοπάρεις όλα τα μπέντσια, καλό σου δρόμο. Αυτό που εμένα με αγγίζει είναι ότι επιτέλους η ΙΝΤΕΛ έβγαλε επεξεργαστή και όχι μάρκετινκ και ότι έχει τρελή υπερχρονισιμότητα. Το αν στις ίδιες συχνότητες με τη διλπάσια ή την τετραπλάσια κασέ ρίχνει στον ΦΧ χέθτηκα. Για τα παραπάνω ενδιαφέρομαι. Κακά τα ψέματα αν δε δω συνολικά (κι όχι στο Σπι1Μ) 30-40% βελτίωση δεν αλλάζω τον όπτερόν μου

Ότι ο 955ΕΕ που έχεις αξίζει το πολύ 150?

XAXAXAXA η πιο εύστοχή απάντηση που διάβασα τους τελευταίους μήνες :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.