Alien1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2006 Χμμ ενα περιεργο αρθρο με κατηγοριεςhttp://www.firingsquad.com/hardware/jakub_rant_real_world_benchmarking/Το ΗardOCP συμφωνα με δικα του τεστ στα παιχνιδια ισχυριζεται οτι τα benchmark ειναι !@##@@# στη καλυτερη περιπτωση και κατηγορει συγκεκριμενα site (οπως αυτο το FIring Squad) που τα χρησιμοποιουν με ενα αμφιλεγομενο τροπο εκει εξω οτι λενε ψεματα για τον Core 2 και οτι τo μονο που βοηθανε ειναι την intel για να πουλησειΕπισης συμφωνα με δικα τους τεστ καποιος που παιζει παιχνιδια σε αναλυσεις ανω του 800χ600 δεν θα δει καμια θεαματικη αλλαγη σε σχεση με καποιον που εχει ηδη ενα καλο AMD συστημα ασχετα με το τι λεει το καθε Benchmark εκει εξωΣτο συγκεκριμενο αρθρο το Firing Squad προσπαθει να υπερασπισει τον εαυτο του [[H]ardOCP has claimed our Core 2 benchmarks lie to you, that only their real-world GPU bottleneck tests can show real-world CPU performance. We address the issue of "real-world" vs "canned", and go over some of the myths and errors propagated by our [Βfriendly rivals, while also going over the pros and cons of both methods.Normally I dont go off on other websites in my rant articles. Believe it or not, reviewing hardware and games can be a difficult, time-consuming process and I sympathize with my peers as it can be a tough job. But in their latest CPU review, hardware website [H]ardOCP called into question the testing methods of all other websites based in part on false information, and part subjective opinion. From the [H]ardOCP teaser:We test Intel's Core 2 Duo and Extreme using real-world gaming. Don't let a bunch of canned benchmarks lie to you about gaming performance, real gameplay experience tells a different story. Unless of course you game at 800x600.In his article he then goes on to state:Let's just cut to the chase. You will see a lot of gaming benchmarks today that just simply lie to you. That is right, you will see frames per second numbers that are at best total ΒULL****, and at their worst a terrible representation of what difference a new Intel Core 2 processor will make in your gaming experience.
f117 Ιούλιος 21, 2006 #4 Ιούλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Georgesod Το review του hipro & darkcount δεν το είδες; .......... δεν υπάρχει πιστεύω λόγος αμφισβήτησης των Conroe πιστεύω.....
astrolabos Ιούλιος 21, 2006 #5 Ιούλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Georgesod Το review του hipro & darkcount δεν το είδες; Του Hipro δεν είναι engineering sample;
f117 Ιούλιος 21, 2006 #6 Ιούλιος 21, 2006 ε ναί έτσι νομίζω.....έχει σημασία? :S πηγαίνουν καλύτερα τα ES σε σχέση με τα νορμαλ? :S σε OC μπορεί άμα είναι διαλεγμένο αν κ δεν νομίζω :s
astrolabos Ιούλιος 21, 2006 #7 Ιούλιος 21, 2006 Μεγάλη σημασία. Ας περιμένουμε να βγούν τα retail κομμάτια και μετα ας πανηγυρίσουμε (με τη visa ανα χείρας )
Georgesod Ιούλιος 21, 2006 #8 Ιούλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 15:16] Του Hipro δεν είναι engineering sample; E και; Δεν έχει διαφορετικά specs από τα retail εκτός από τους έξτρα multipliers
Alien1 Ιούλιος 21, 2006 Author #9 Ιούλιος 21, 2006 Kαι αλλo αρθρο σαν τις κυρατσες στα καναλια μαλωνουν για τα benchmark και για τον Core 2 Απαντηση απο το HARDOCP στο FIRING SQUAD (κοροιδευτικα firing squid ) ΠΗΓΗ http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTExOCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== I had much the same revelation in the passing months as it pertains to CPU testing. I saw Intel and other websites telling people just how great Core 2 was and how it gave these huge gaming performance increase numbers...in canned benchmarks. I wanted to know what Core 2 meant to many of our readers that already own high end Athlon 64 gaming machines. As our Core 2 Gaming Performance spells out, there is not much of a reason for many current gamers to upgrade. (We also did an article on focused on other real world desktop applications as well.) There is no doubt that when it comes to editing video, manipulating images, or encoding music, the Intel Core 2 Duo and Extreme processors at 2.66GHz and above currently enjoy a healthy performance advantage over AMDs Athlon FX and Athlon 64 line of processors. Moreover, I would be remiss if I did not mention the Core 2 Duo and Extreme also do a great job of making the Pentium 4 look like a dinosaur.
Sol Ιούλιος 21, 2006 #10 Ιούλιος 21, 2006 ναι οκ στο review του hardocp ο Ε6700 σκοράρει ακριβώς το ίδιο με τον Χ6800 και με την σειρά του ο FX-62 έχει το ίδιο σκορ. προφανώς και κάτι δε πάει καλά, μάλλον η κάρτα τερματίζει ήδη με τον FX άρα και με τον 6700 και σίγουρα με τον 6800.Γιατί κάνουν review με μία κάρτα τωρινής γενιάς με τέρμα φίλτρα σε μεγάλες αναλύσεις, τη στιγμή που έρχονται πιο δυνατές κάρτες όπως αναρωτιούνται στο firing squad?* Το όλο θέμα είναι με τι σκεπτικό κάνεις το review. To hardocp απέδειξε πως αν αλλάξεις μόνο επεξεργαστή δε θα δεις καμμιά διαφορά με τις ίδιες πάντα ρυθμίσεις, αλλά έτσι βγαίνει λανθασμένο συμπέρασμα πως οι cpu αποδίδουν το ίδιο.*βέβαια το firingsquad κατάφερε και παρουσίασε κάτι τέτοιοhttp://www.thelab.gr/showthread.php?postid=401655#post401655
NoDsl Ιούλιος 21, 2006 #11 Ιούλιος 21, 2006 Σωστό αυτό που λέει αλλά δυστυχώς δεν σκέφτεται κάτι άλλο. Οταν έχεις το AI των σημερινών πεχνιδιών είναι δύσκολο να προσομοιώσεις την ίδια σκηνή ακριβώς γιατί πρέπει να είναι τυχαία η αντίδραση του αντιπάλου.Οπότε ναι μεν έχει δίκιο αλλά άντε κάνε ίδια προσομοίωση και για τα 2 cpu για να μην αδικηθεί κανένα.Δράμα.
hipro5 Ιούλιος 21, 2006 #13 Ιούλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 15:16] Του Hipro δεν είναι engineering sample; Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα χρόνια έχουν δείξει ότι τελικά οι retail CPUs είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απ'τους ES......Σε μένα τουλάχιστον αυτό έχει συμβεί μέχρι τώρα.....Αυτός που έχω τώρα, πάει μέχρι 3850MHz ενώ άλλοι ES πάνε και 4GHz...... Μόνο ο Dothan μου "έκατσε" καλά γιατί τον αγόρασα "διαλεγμένο"..... Βέβαια θα μου πείς ότι κι άλλοι είχαν διαλεγμένους.......ΟΚ ο καθένας έχει τον τρόπο του να τον ανεβάσει κι άλλο..... Θυμήσου τα λόγια μου: "Ο πιό "ξεφτίλας" Conroe E6600 θα φτάνει τουλάχιστον 3600MHz με ΑΕΡΑ"......
hipro5 Ιούλιος 21, 2006 #15 Ιούλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από agentsmith [Σήμερα, στις 20:20] ηρεμηστε ομωσ!περιμενετε και την απαντηση τησ amd! .....να γεράσουμε τώρα ή πιό μετά?...... υ.γ. πλάκα κάνουμε έτσι!....
astrolabos Ιούλιος 21, 2006 #16 Ιούλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα χρόνια έχουν δείξει ότι τελικά οι retail CPUs είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απ'τους ES......Σε μένα τουλάχιστον αυτό έχει συμβεί μέχρι τώρα.....Αυτός που έχω τώρα, πάει μέχρι 3850MHz ενώ άλλοι ES πάνε και 4GHz...... Μόνο ο Dothan μου "έκατσε" καλά γιατί τον αγόρασα "διαλεγμένο"..... Βέβαια θα μου πείς ότι κι άλλοι είχαν διαλεγμένους.......ΟΚ ο καθένας έχει τον τρόπο του να τον ανεβάσει κι άλλο..... Θυμήσου τα λόγια μου: "Ο πιό "ξεφτίλας" Conroe E6600 θα φτάνει τουλάχιστον 3600MHz με ΑΕΡΑ"...... Μακάρι Γίωργο να είναι έτσι και με τον Conroe και να μην χρησιμοποίησαν το ES για να μας κάνουν να πέσουμε με τα μούτρα.
kunoobidi Ιούλιος 21, 2006 #17 Ιούλιος 21, 2006 Ψιλιάζομαι λαδιά από την Intel-α καθώς στην αρχή κυκλοφορύσε και μια φήμη ότι δε θα φτάνουν για όλους. Λέτε να έδωσε μερικά καλά ES για να χαρούν οι οπαδοί; Ίσως να μην φτάνουν τόσο ψηλά σε αυτήν την περίπτωση κ απλά δημιούργησε εντυπώσεις για να πουλήσει...Θα δείξει!
schumifer Ιούλιος 21, 2006 #18 Ιούλιος 21, 2006 Δεν μπορώ να ακταλάβω γιατί χαλάμε το χωρο από διάφορα φόρα για να συζητάμε τα αυτονόητα. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι ο κονρόε δε θα μαμάει?
ea6gka Ιούλιος 21, 2006 #19 Ιούλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer Δεν μπορώ να ακταλάβω γιατί χαλάμε το χωρο από διάφορα φόρα για να συζητάμε τα αυτονόητα. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι ο κονρόε δε θα μαμάει? ναι , εγω ξερω κανα 2 ατομα που το πιστευουν
yanni Ιούλιος 21, 2006 #20 Ιούλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 19:59] Θυμήσου τα λόγια μου: "Ο πιό "ξεφτίλας" Conroe E6600 θα φτάνει τουλάχιστον 3600MHz με ΑΕΡΑ"...... Εγώ πάλι σου έχω πει ότι οι περισσότεροι χρήστες θα δουλεύουν 24/7 τους Conroe σε συχνότητες μεταξύ 2.8 - 3.2 GHz ( αν και τα τελευταία νέα για τις δυνατότητες overclocking των μητρικών δείχνουν να με διαψεύδουν )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.