Jump to content

Μπορω να φτιαξω ενα συστημα υδροψυξης??

o polonos

Recommended Posts

Για χαρα παιδια εχω μια απορια. Γινεται να φτιαξω μονος μου ενα συστημα??? Εχω σκεφτει να βαλω ψυγειο νερου απο ενα μηχανακι dt 200 Ενας φιλος μου εχει μια αντλια νερου θα μου την φερει το απογεωμα να την δω (δεν ξερω τι αντλια ειναι ) Το τανκ θα το φτιαξω μονος μου. Τα ρακορ και σωλινες και υγρα θα παρω ετοιμα οπως και το block εχω βρει αυτο http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?products_id=42&osCsid=76b56b74b07634ee36513bea31b31eb7 Και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι εφικτο να γινει ολο το σχεδιο και κατα ποσω θα πετυχει. Ευχαριστω για των χρονο σας. :flower:

φυσικα και μπορεις και νομιζω θα το ευχαριστηθεις και πιο πολυ απο το να στησεις ετοιμα κομματια,(αρκει τα parts που θα μαζεψεις να κανουν για την δουλεια που θες).go for it :T:

δεν ξερω πως ειναι αντλιες των πλυντηριων αλλα αν ειναι περιεργη μπορεις να την κρυψεις μεσα στο τανκ...εφοσον χωραει και μπορει να μπει μεσα σε νερο....

επισης καλο ειναι να την τεσταρεις για τον θορυβο που θα παραγει...

αν και φοβαμαι οτι θα ειναι πολυς...

φανταζομαι οτι με την αντλια δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα. οσο για τον αν μπορεις η οχι το μονο που χρειαζεσαι ειναι λιγο μερακι και μπολικη ορεξη για δουλεια και σου εγγυωμαι θα θα ευχαριστηθεις οσο δεν φανταζεσαι...

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 14:36]

Νομιζω οτι αντλια ειναι απο πλυντηριο θα κανει?:baby: :baby:

To θέμα είναι πόσο θα κρατήσει αυτή γιατί δεν είναι φτιαγμένη για 24/7. Αν το κάνεις μην την βάλεις μέσα στο κουτί ;)

Αρχική απάντηση από unknown

δεν ξερω πως ειναι αντλιες των πλυντηριων αλλα αν ειναι περιεργη μπορεις να την κρυψεις μεσα στο τανκ...εφοσον χωραει και μπορει να μπει μεσα σε νερο....

ΟΧΙ μεσα στο νερο(τανκ) κινδυνος-θανατος .....οι αντλιες πλυντηριων δεν ειναι αδιαβροχες.

Αρχική απάντηση από unknown [Σήμερα, στις 14:53]

δεν ξερω πως ειναι αντλιες των πλυντηριων αλλα αν ειναι περιεργη μπορεις να την κρυψεις μεσα στο τανκ...εφοσον χωραει και μπορει να μπει μεσα σε νερο ....

Για χαρα παιδια αυτο το ψυγειο σκεφτομαι να βαλω στο w/c με αντλια eheim 1250 το ψυγειο θελει μονο λιγο βαψιμο:sick: :sick: Λετε να κανει την δουλια του?? Θελω την γνωμη σας

post-4643-1416072704,959_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.