o polonos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2006 Για χαρα παιδια εχω μια απορια. Γινεται να φτιαξω μονος μου ενα συστημα??? Εχω σκεφτει να βαλω ψυγειο νερου απο ενα μηχανακι dt 200 Ενας φιλος μου εχει μια αντλια νερου θα μου την φερει το απογεωμα να την δω (δεν ξερω τι αντλια ειναι ) Το τανκ θα το φτιαξω μονος μου. Τα ρακορ και σωλινες και υγρα θα παρω ετοιμα οπως και το block εχω βρει αυτο http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?products_id=42&osCsid=76b56b74b07634ee36513bea31b31eb7 Και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι εφικτο να γινει ολο το σχεδιο και κατα ποσω θα πετυχει. Ευχαριστω για των χρονο σας. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιούλιος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 φυσικα και μπορεις και νομιζω θα το ευχαριστηθεις και πιο πολυ απο το να στησεις ετοιμα κομματια,(αρκει τα parts που θα μαζεψεις να κανουν για την δουλεια που θες).go for it Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 21, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Νομιζω οτι αντλια ειναι απο πλυντηριο θα κανει?:baby: :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 δεν ξερω πως ειναι αντλιες των πλυντηριων αλλα αν ειναι περιεργη μπορεις να την κρυψεις μεσα στο τανκ...εφοσον χωραει και μπορει να μπει μεσα σε νερο....επισης καλο ειναι να την τεσταρεις για τον θορυβο που θα παραγει...αν και φοβαμαι οτι θα ειναι πολυς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούλιος 21, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 κανε το μάλλον θα βγει καλό αλλά πριν τέσταρέ το γιατί μάλλον θα κάνει αρκετό θορυβο από απόδοση καλή πρέπει να βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 21, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 φανταζομαι οτι με την αντλια δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα. οσο για τον αν μπορεις η οχι το μονο που χρειαζεσαι ειναι λιγο μερακι και μπολικη ορεξη για δουλεια και σου εγγυωμαι θα θα ευχαριστηθεις οσο δεν φανταζεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 21, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 βεβαια και μπορεις. Δες ενα thread του 2004 απο τον φιλο αντωνηhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 21, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 14:36] Νομιζω οτι αντλια ειναι απο πλυντηριο θα κανει?:baby: :baby: To θέμα είναι πόσο θα κρατήσει αυτή γιατί δεν είναι φτιαγμένη για 24/7. Αν το κάνεις μην την βάλεις μέσα στο κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 21, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 ναι, ισως ειναι καλυτερα για σενα να την αφησεις απ'εξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 21, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Ο φιλος μου εχει πει οτι αντλια εχει ενα ανεμιστηρακι απο μονη της οποτε οταν την παρω θα ποσταρω φοτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 21, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από unknown δεν ξερω πως ειναι αντλιες των πλυντηριων αλλα αν ειναι περιεργη μπορεις να την κρυψεις μεσα στο τανκ...εφοσον χωραει και μπορει να μπει μεσα σε νερο....επισης καλο ειναι να την τεσταρεις για τον θορυβο που θα παραγει...αν και φοβαμαι οτι θα ειναι πολυς... ΟΧΙ μεσα στο νερο(τανκ) κινδυνος-θανατος .....οι αντλιες πλυντηριων δεν ειναι αδιαβροχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 21, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από unknown [Σήμερα, στις 14:53] δεν ξερω πως ειναι αντλιες των πλυντηριων αλλα αν ειναι περιεργη μπορεις να την κρυψεις μεσα στο τανκ...εφοσον χωραει και μπορει να μπει μεσα σε νερο ....επισης καλο ειναι να την τεσταρεις για τον θορυβο που θα παραγει...αν και φοβαμαι οτι θα ειναι πολυς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 21, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από unknown δεν ξερω πως ειναι αντλιες των πλυντηριων αλλα ....... Οταν δεν ξερεις καλυτερα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 21, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 καλυτερα μουγκα αλλα νομιζω οτι βοηθησα σε αυτο που ρωταει.γενικοτερα να λαβει υποψην του μερικα πραγματα.:flower:+ οτι δεν ρωταει μονο για την ανλτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 22, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2006 Παιδια μπορω να βρω καμια ΚΑΛΗ αντλια μεχρι 30 ευρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 24, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 Για χαρα παιδια αυτο το ψυγειο σκεφτομαι να βαλω στο w/c με αντλια eheim 1250 το ψυγειο θελει μονο λιγο βαψιμο:sick: :sick: Λετε να κανει την δουλια του?? Θελω την γνωμη σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.