Jump to content

Πρόβλημα σε ACER Aspire 1802 WSMi

AposTolis-G

Recommended Posts

Έχω έναν ACER Aspire 1802 WSMi. Μόλις έλειξε η εγκύησή του άρχισε να παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Φόρτιζε με διακοπές σαν να μην έκανε καλή επαφή το καλώδιο...

Όταν το έστειλα για service μου είπανε πως θέλει αλλαγή ολόκληρη η μητρική και το συνολικό κόστος μαζί με εργατικά ΦΠΑ κλπ βγαίνει κοντά στα 900 !!!

Ο υπολογιστής δουλεύει κανονικότατα και το μοναδικό πρόβλημα που έχει είναι στην τροφοδοσία. Και αυτό είναι που μου έκανε τόση εντύπωση... Είναι δυνατό να πρέπει να αλλάξω ολόκληρη τη μητρική?

Φυσικά δεν τα έδωσα... Αγόρασα έναν άλλο και τώρα τον έχω παροπλισμένο...

Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τον κάνει πολύ οικονομικότερα?

Μήπως ξέρετε αν μπορώ να τον εκμεταλλευτώ με άλλον τρόπο? πχ να τον πουλήσω για ανταλλακτικά?

Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι μόλις έπαθα τη ζημιά βγήκε στην τηλεόραση διαφήμιση γνωστού καταστήματος όπου κάποιος πήγαινε το χαλασμένο laptop του στο καταστημα και του λέγανε "δεν είναι τίποτα! χτύπησε η μητρική!!!"

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά παιδια!!!

Δύστυχος φίλε μου το αν πρέπει να αλλάξεις μητρική ή όχι δεν μπορούμε να σου το πούμε μιας και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβός είναι στραβό με το laptop σου.

Μπορείς να βρεις κάποιο κατάστημα που θα αναλάβει να το κάνει μπίλιες και να δει τι παίζετε και να σου πουν τι μπορείς να κάνεις (αφού έχεις αμφιβολίες για αυτό που σου είπαν), ή αν μπορούν αυτοί να προμηθευτούν το ανταλλακτικό και να κάνουν την αντικατάσταση ώστε να σου βγει φθηνότερα (αλλά αν έχει πρόβλημα η m/b πολύ δύσκολα τα πράματα).

Τώρα από για τα ανταλλακτικά σίγουρα μπορείς να πάρεις cpu και hdd πολύ πιθανό να πάρεις και ram και τον οπτικό οδηγό και την μπαταρία, για τα υπόλοιπα (πληκτρολόγιο, οθόνη κλπ) μόνο αν βρεις κάποιον με laptop τις ίδιας σειράς και τα χρειάζεται.

Καλά για την διαφήμιση... ας μην μιλήσω καλύτερα, απλά λυπάμαι αυτόν που την σκέφτηκε...

Βασικα θελει και ξεχεσιμο και η acer που ζηταει 900ε για ενα παλιο λαπτοπ που τωρα το 7112 εχει λιγοτερα καινουργιο!Αν δεν θες η δεν μπορεις να παρεις καινουργιο,ξαναμιλα με την acer hellas (δεν ξερω γω ποιοι ειναι) και πεςτους οτι το ποσο ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ και ζητα τους επιμονα να σε εξυπηρετησουν.

Αρχική απάντηση από Vadergr

Δεν νομιζω να μπορει να στον φτιαξει καποιος.Μαλλον πας για νεο λαπτοπ το οποιο να φροντισεις να μην ειναι acer.

αν φταιει αυτο που ειπες...τοτε σιγουρα θα υπαρχει καποιος να στο φτιαξει...(αν ειναι θεμα επαφης δλδ)

Επισης παιζει (χωρις να ειναι και σιγουρο οτι η μπαταρια τα εχει παιξει!

Δοκιμασε να το εχεις στην πριζα χωρις την μπαταρια να δεις αν θα σβησει η οχι μετα απο λιγο!

(Αναφερεις οτι ειναι θεμα φορτισματος στο πρωτο ποστ οποτε υποθετω δεν εχεις δοκιμασει με την μπαταρια εξω...-λες πχ "φορτιζε με διακοπες...")

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.