Jump to content

Προβλημα με το Nero

Ebon Page

Recommended Posts

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το DVD-RW μου. Βασικα δεν μπορει να γραψει κανενα CD ή DVD με το Nero. Με αλλα CD Burning προγραμματα λειτουργει κανονικα (Αlcohol, BlindWrite,Ashampoo). Εχω δοκιμασει διαφορες εκδοσεις του Nero (απο 6.x.x.x μεχρι 7.x.x.x.) αλλα τιποτα. Ενω αρχιζει κανονικα το καψιμο μετα το DVD κολλαει και το φωτακι στη συσκευη σβηνει, ενω δεν μπορω να κανω eject ουτε το δισκακι. Οποτε χρειαζεται απαραιτητα restart το pc. To DVD ειναι καινουργιο (NEC ND3550). Το προβλημα παρουσιαστηκε απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση στο pc μου . Με την παλια συνθεση ολα λειτουργουσαν κανονικα. Τωρα εχω Μ/Β MSI K8N SLi, CPU AMD X2 3800.

Ποιο θα μπορουσε να ειναι το προβλημα.

Παρεπιπτοντως εχω κανει ελεγχο για ιους, εχω καθαρισει registry, εχω απομακρυνει Starforce drivers απο το pc. Τα δισκακια που χρησιμοποιω ειναι επωνυμα (TDK,Sony). Επισης εχω απεγκαταστησει και ολα τα αλλα burning προγραμματα που ειχα και εχω αφησει μονο το Nero.

Καμια ιδεα??

Ευχαριστω εκ των προτερων?

Τους drivers της nvidia τους έχεις περάσει?

Αν ναι, κάνε uninstall και δοκίμασε να μην εγκαταστήσεις τους ide drivers, αν και έχω πολύ καιρό να ακούσω για πρόβλημα με αυτούς.

Αν δεν τους έχεις εγκαταστήσει πέρασέ τους κανονικά με το ide driver τους.

Αν δεν δουλέψει και έτσι κάνε και ένα bios update.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.