Jump to content

Sites για Torrents???

ΒΑΒΑ84

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Μη έχοντας ασχοληθεί με torrents γενικά, εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του bitcomet και παρατήρησα ότι, με 5-6 downloads να τρέχουν, τερματίζει το cpu usage στο 100% (με αποτέλεσμα φυσικά το μηχάνημα laptop με Celeron M @ 1.5 1GB να σέρνεται).

Είναι φυσιολογικό αυτό;

για περνα την 0.70 αλλιως το μtorrent. εγω παντως ειχα δοκιμασει bitcomet,azureus,μtorrent και με το bitcomet ειδα καλυτερες ταχυτητες. σε σενα μπορει να ισχυει το αντιθετο, ετσι ειχα διαβασει στο γνωστο-αγνωστο ελληνικo φορουμ για dsl.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 17:35]

για περνα την 0.70 αλλιως το μtorrent. εγω παντως ειχα δοκιμασει bitcomet,azureus,μtorrent και με το bitcomet ειδα καλυτερες ταχυτητες. σε σενα μπορει να ισχυει το αντιθετο, ετσι ειχα διαβασει στο γνωστο-αγνωστο ελληνικo φορουμ για dsl.

O.70 και εδώ...no problem(αν εξαιρέσουμε τους κόφτες του πΟΤΕ)

με μtorrent κατέβαζα 48-51ΚΒ/s,με Bitcomet κατεβάζω 51-56ΚΒ/s...

Αν και δεν ξερω πόσο ακριβή είναι αυτά τα νούμερα...

;)

Αρχική απάντηση από spc

Μη έχοντας ασχοληθεί με torrents γενικά, εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του bitcomet και παρατήρησα ότι, με 5-6 downloads να τρέχουν, τερματίζει το cpu usage στο 100% (με αποτέλεσμα φυσικά το μηχάνημα laptop με Celeron M @ 1.5 1GB να σέρνεται).

Είναι φυσιολογικό αυτό;

Και που να δείς τον server μου PIII @ 733, 256RAM, onboard VGA που δουλεύει 24/7 bitcomet

Τώρα που τσέκαρα CPU 18%, μόνο στην αρχή ανεβάζει τρελά

Μάλιστα....

Το περίεργο είναι ότι δεν το έκανε από την αρχή αλλά μετά από 1-2 ημέρες.

Restart κλπ δεν αλλάζουν κάτι.

Από πόρτες ανοίγουμε μόνο μία (αυτή που γράφει κάπου στα settings) και ΤCP και UDP ε;

Παίζει καμία άλλη ρύθμιση;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.