ΒΑΒΑ84 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2006 Θα ήθελα να μου πείτε μερικά sites του στυλ greek-tracker, ελληνικά ή και ξένα χωρίς πρόβλημα με ratio(upload-download). Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούλιος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 αν αντί για "για" είχες βάλει "με" θα είχες πετύχει ακριβώς το τίτλο ενός ίδιου θέματος. αναζήτηση --> http://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=2057742&sortby=lastpost&sortorder=descending Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 σολ δε μου ανοιγει το λινκ που ποσταρες οποτε σε ενημερωνω μιας και ετσι λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15638&highlight=site+torrents Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Σεπτέμβριος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 www.torrentz.comείναι meta-search engine που ψάχνει κάποια από τα πιο γνωστά torrent tracker sites (thepiratebay, mininova κτλ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Σεπτέμβριος 1, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Εδω θα βρεις μια μεγαλη λιστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 21, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Μη έχοντας ασχοληθεί με torrents γενικά, εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του bitcomet και παρατήρησα ότι, με 5-6 downloads να τρέχουν, τερματίζει το cpu usage στο 100% (με αποτέλεσμα φυσικά το μηχάνημα laptop με Celeron M @ 1.5 1GB να σέρνεται).Είναι φυσιολογικό αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 21, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 bug.δοκιμασε το μtorrent.10 torrents να ανεβαζεις και να κατεβαζεις δεν παιζει προβλημα...παραμονο στη συνδεση σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 21, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 spc ποια εκδοση εχεις? εγω με την 0.70 κανενα προβλημα. μπορεις να αλλαξεις εκδοση αλλα καλυτερα βαλε το mtorrent που ειναι ποιο ελαφρυ για το μηχανημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 21, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN spc ποια εκδοση εχεις? 0.72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 21, 2006 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Προσοχή όμως με το nVidia Network Manager...Μαζί με το μTorrent δεν τα πάνε καλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 21, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 για περνα την 0.70 αλλιως το μtorrent. εγω παντως ειχα δοκιμασει bitcomet,azureus,μtorrent και με το bitcomet ειδα καλυτερες ταχυτητες. σε σενα μπορει να ισχυει το αντιθετο, ετσι ειχα διαβασει στο γνωστο-αγνωστο ελληνικo φορουμ για dsl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 21, 2006 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 17:35] για περνα την 0.70 αλλιως το μtorrent. εγω παντως ειχα δοκιμασει bitcomet,azureus,μtorrent και με το bitcomet ειδα καλυτερες ταχυτητες. σε σενα μπορει να ισχυει το αντιθετο, ετσι ειχα διαβασει στο γνωστο-αγνωστο ελληνικo φορουμ για dsl. O.70 και εδώ...no problem(αν εξαιρέσουμε τους κόφτες του πΟΤΕ) με μtorrent κατέβαζα 48-51ΚΒ/s,με Bitcomet κατεβάζω 51-56ΚΒ/s... Αν και δεν ξερω πόσο ακριβή είναι αυτά τα νούμερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 21, 2006 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 εμενα απο ταχυτητα αναλογα τα κεφια.. αμα κατευαζω απο blue-whitegt βαραω 80αρες,απο αλλου 60-70... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Σεπτέμβριος 21, 2006 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από spc Μη έχοντας ασχοληθεί με torrents γενικά, εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του bitcomet και παρατήρησα ότι, με 5-6 downloads να τρέχουν, τερματίζει το cpu usage στο 100% (με αποτέλεσμα φυσικά το μηχάνημα laptop με Celeron M @ 1.5 1GB να σέρνεται).Είναι φυσιολογικό αυτό; Και που να δείς τον server μου PIII @ 733, 256RAM, onboard VGA που δουλεύει 24/7 bitcometΤώρα που τσέκαρα CPU 18%, μόνο στην αρχή ανεβάζει τρελά Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 21, 2006 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Μάλιστα....Το περίεργο είναι ότι δεν το έκανε από την αρχή αλλά μετά από 1-2 ημέρες.Restart κλπ δεν αλλάζουν κάτι.Από πόρτες ανοίγουμε μόνο μία (αυτή που γράφει κάπου στα settings) και ΤCP και UDP ε;Παίζει καμία άλλη ρύθμιση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 21, 2006 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 συριε κοιτα εδω http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=10626 για ρυθμισεις μπας και γινει τιποτα.. εγω τις εχω κανει παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.