Jump to content

Ερώτηση για 7800GTX και ρευματα

Arxagelos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

επειδή θα μείνω χωρίς τροφοδοτικό για κανα μήνα μεχρι να ερθει απο rma εχω ενα παλιό 400w χωρις πρόσθετο ρευμα για την κάρτα γραφικών(7800GTX). Το σύστημα δουλευει κανονικά και απο τους drivers της καρτας οταν μπαίνω στα windows μου βγάζει το μήνυμα οτι για να μην χαλάσει το hardware έχει ρίξει τα MHz τις κάρτας.....το ερώτημα είναι...καλά όταν ο driver βλέπει οτι η κάρτα δεν τροφοδοτέιται απο επιπλέον ρευμα στο dos τι πάιζει και μεχρι να μπέι στα windows??...να το δουλεψω έτσι μεχρι να έρθει το τροφοδοτικό ή θα καει καμια κάρτα και θα τρέχουμε????? :boxed::tomato:

γιατι να το διακυνδινευσεις?αν εχεις καμια παλια καρτα βαλτην επανω μεχρι να ερθει το τροφοδοτικο σου.

κανενα πιο δυνατο τροφοδοτικο δανεικο δεν μπορεις να βρεις?

Δεν νομίζω να έχεις κανα πρόβλημα, δεν ξέρω και σιγουρα.

Εγω θα την δοκίμαζα και αν γινόταν κάτι (που δεν νομίζω)->rma

Οι οδηγοί το αναγνωρίζουν όπως είπες και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Για το DOS επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα.

Απλά θα τρέχει πιο αργά.

• 2 weeks later...

τελικά πήρα ένα thermaltake 420w με 44 να κάνω την δουλειά μου, πάντως το e-shop απο τις 20/07 που έκανα αιτηση για rma στις 28/07 μου στέλνουνε το τροφοδοτικό!!!8 μέρες σπασανε ολα τα ρεκορ!!!!!περιμενα να τους παρει απο 20 μέρες με ένα μήνα!!! :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.