Jump to content

Lian Li PC-V2100B κουτί

Mainframe

Recommended Posts

Στα ιδια λεφτα παιζει το TJ07 της silverstone παντως, δες λιγο εδω

http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1029406153&postcount=52

καπως ετσι το εχω κανει κι εγω, μονο που τα drive cages τα εχω παει αναποδα για να αποσυνδεω τους σκληρους χωρις να

χρειαζεται να βγαζω και τα 2 πλαινα, btw τα 90ο sata data cables ειναι must για το συγκεκριμενο κουτι αν και αμα εχεις κανονικα με λιγο στριμωγμα κατι γινεται, αν δεν σε ενδιαφερει το μονταρισμα δες το TJ07 silver που ειναι κουκλι χωρις να χρειαζεται πολλα φρου φρου :)http://reviews.cnet.com/SilverStone_Temjin_TJ07/4505-3030_7-31628188.html

Αν είναι για να προτίνουμε άλλο case, προσωπικά προτείνω το TJ07. Αλλά νομίζω οτι το παιδί θέλει συγεκκριμένα πράγματα. :)

Αν δεν το έχεις δει πάντως το Silverstone, κοίταξέ το. Πιστεύω είναι όπως θα έπρεπε να είναι το V2000. ;) Όχι τέρας στο ύψος, όχι ανάποδο αλλά παραμένοντας ταυτόχρονα ευρύχωρο και πρακτικό. :)

Απο eshop το πηρε ενας φιλος πριν μια-δυο βδομαδες...

Ωραιο και ποιοτικο κουτακι.

Αρχική απάντηση από blade_pan

Ωραιο και ποιοτικο κουτακι.

Tι κουτακι......Κουταρα!!!

ειναι τερας,αξιζει τα λεφτα του,ειναι κουτι για μια ζωη,μια φορα παιρνεις τετοιο.

Αρχική απάντηση από xrist22

Tι κουτακι......Κουταρα!!!

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ειναι τερας,αξιζει τα λεφτα του,ειναι κουτι για μια ζωη,μια φορα παιρνεις τετοιο.

Τερας δεν ειναι....δεν ειναι full tower...

ειναι λιγο πιο μικρο απο το Xaser III...Απο και κει περα ομως,ειναι κουταρα.:D

χεχε...:p αναφερομαι στο lianli προσωπικα...

Kαι ΄'γω

χεχε...:p αναφερομαι στο lianli προσωπικα...

Νόμιζα οτι αναφερώσουν στου TJ-07 μετά το τελευταίο post επειδή το TJ-07 όντως είναι αρκετά μικρό εξωτερικά. Εσωτερικά όμως (απο τις φωτογραφίες τουλάχιστον) φαίνεται θηριάκι. :)

Συγγνώμη για το off topic. :(

Σε συγχωρουμε:)

Επ'ευκαιρια να πω οτι αυτη η κουταρα χωραει μεσα ανετα ενα μικρο phase+υδροψυξη.

Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 16:12]

Επ'ευκαιρια να πω οτι αυτη η κουταρα χωραει μεσα ανετα ενα μικρο phase+υδροψυξη.

Να και ένα παράδειγμα σε V2000 όμως (εσωτερικά ίδιο είναι). Χωράει ουκ ολίγα μέσα το άτιμο!!!

V2k-SPSide.JPG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.