george1551 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2006 Ο εν λογω κυριος Αποστολιδης Χρηστος ιδιοκτητης του ok-technologies μεσω του φιλου μου dvd_gr καταφερε να μου αποσπασει 181 ευρω για την αγορα μιας οθονης που ηταν φοβερη ευκαιρια και εδω και ενα μηνα την στελνει αλλα απο την περασμενη βδομαδα δεν απανταει στα τηλεφωνα και ουτε φωνη ουτε ακροαση και σημερα σαν να μην εφταναν ολλα αυτα και η ταλαιπορια που περναω απαντουσε στο τηλεφωνο και μετα το εκλεινε για να με χρεωσει κοιταξετε ατομα που εχουν μαγαζια στην Ελλαδα σα δε ντρεπομαστε λεω εγω λιγο.Ειμαι διαθετιμενος να το κυνηγησω, ενω στα υποψιν εχει φαει πολλα χρηματα απο τον Αλεξη και δεν στελενει τα πραγματα αλλα λεει οτι εχουν κολησει στο ταχυδρομειο....τα σχόλεια και οι γνωμες δικες σας.και προσοχη μακρια απο αυτον τον τυπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούλιος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Αμα τον πιάσεις τον απατεώνα ρίξε του καμιά και για μένα ρε φιλάρα έτσι για συμπαράσταση!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 20, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Εχει ξανασυμβει κατι παρομοιο με το κυριο!!!!!! Αλλα το βασικο ειναι να μην ψαχνουμε ευκαιριες αλλα παμε εκει που τα χρηματα μας ειναι εγγυημενα και με υποστηριξη στο μελλον και ας πληρωσουμε κατι παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Κριμα παντως, ελπιζω να φερει και κανενας σοβαρος επαγγελματιας gskill στην ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Ιούλιος 20, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Αυτος μονο επαγγελματιας δεν ειναι και την πατησαμε γιατι θελαμε να τον βοηθησουμε γιατι ειχε αναγκη και καλα και βρησκωμε να τον ψαχνω για μια οθονη και δεν ξερω και εγω ποσα αλλα θα εχει φαει του DVD_GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από george1551 Ο εν λογω κυριος Αποστολιδης Χρηστος ιδιοκτητης του ok-technologies μεσω του φιλου μου dvd_gr καταφερε να μου αποσπασει 181 ευρω για την αγορα μιας οθονης που ηταν φοβερη ευκαιρια και εδω και ενα μηνα την στελνει αλλα απο την περασμενη βδομαδα δεν απανταει στα τηλεφωνα και ουτε φωνη ουτε ακροαση και σημερα σαν να μην εφταναν ολλα αυτα και η ταλαιπορια που περναω απαντουσε στο τηλεφωνο και μετα το εκλεινε για να με χρεωσει κοιταξετε ατομα που εχουν μαγαζια στην Ελλαδα σα δε ντρεπομαστε λεω εγω λιγο.Ειμαι διαθετιμενος να το κυνηγησω, ενω στα υποψιν εχει φαει πολλα χρηματα απο τον Αλεξη και δεν στελενει τα πραγματα αλλα λεει οτι εχουν κολησει στο ταχυδρομειο....τα σχόλεια και οι γνωμες δικες σας.και προσοχη μακρια απο αυτον τον τυπο Να ρωτήσω εγώ γιατι δεν έχεις πάει από το μαγαζί του να τα πείτε και να λυθεί η όποια παρεξήγηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Ιούλιος 20, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Δυστηχως ειμαι Χανια Κρητης αλιως θα ειμουν σιγουρα στο μαγαζι του αμεσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 20, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από george1551 Δυστηχως ειμαι Χανια Κρητης αλιως θα ειμουν σιγουρα στο μαγαζι του αμεσως σκασε με κανα καλασνικοφ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιούλιος 20, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Γιώργο κοίτα τουλάχιστον φίλε να καταφέρεις να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.. Καλά έκανες και ποσταρες αυτό που έπαθες για να ενημερωνόμαστε και εμείς για το τι παίζεται με μερικούς "επαγγελματίες"..Παρε και κανα τηλέφωνο σε αυτούς. Θα σε βοηθήσουνε σίγουρα.http://www.efpolis.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 20, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 14:31] Εχει ξανασυμβει κατι παρομοιο με το κυριο!!!!!! Αλλα το βασικο ειναι να μην ψαχνουμε ευκαιριες αλλα παμε εκει που τα χρηματα μας ειναι εγγυημενα και με υποστηριξη στο μελλον και ας πληρωσουμε κατι παραπανω. Ποιος άλλος φέρνει-έφερνε gskill στην Ελλάδα επι εποχής ΗΖ, ΖΧ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 20, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από NoDsl Ποιος άλλος φέρνει-έφερνε gskill στην Ελλάδα επι εποχής ΗΖ, ΖΧ? Σωστο και αυτο αλλα πλεον νομιζω ολοι μπορουν να παραγγειλου απο το εξωτερικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 20, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 αν δεν κανω λαθος και καποιος αλλος ειχε ανοιξει thread για το ιδιο παλι θεμα...αρχισε να γινεται φαινεται τακτικη του μαγαζιου... και δεν νομιζω παλι τυχαιο να ειναι.αν δεν τα παρεις,και εχεις την οινομικη δυνατοτητα και αποδεικτικα στοιχεια,κυνηγατο νομικα(εγω αυτο θα εκανα). ελπιζω να βρεις ακρη φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιούλιος 20, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 και όλα αυτά για 181. να έκλεβε μερικές χιλιάδες άντε να πεις....στην μαύρη λίστα και αυτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 20, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 black list και απο μενα....τυχαιο που δεν ακουγονται οι gskill?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούλιος 21, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Το e-shop ρε παιδιά δεν έχει g.skill? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 21, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 εγω στην θεση φιλε μου θα επαιρνα το πρωτο αεροπλανο θα πηγαινα στο μαγαζι του και διεκδικουσα το δικιο μου με καθε τροποΑπο την μερια μου προτεινω να φτιαχτει ενα sub-forum αφιερωμενο αποκλειστικα σε τετοια θεματα για να υπαρχιυν ολα μαζι καπου συγκεντρωμενα και να μην μας τρωει το ψαξιμο αν καποια φορα θελησουμε να διαβασουμε κατι σχετικο.Επισης πιστευω οτι θα βοηθουσε πολυ και αυτους που θελουν να καταθεσουν τα παραπονα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Ιούλιος 21, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από μία συναλλαγή που είχα με το συγκεκριμένο μαγαζί τον Μάρτιο για μια Scythe Ninja, αλλά μ' αυτά που ακούω δεν τους ξανακουμπάω!Όσον αφορά τις Gskill, για πιό λόγο να τις αγοράζε κανείς από ελλάδα όταν στο ocuk ήταν (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) 15% φθηνότερες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούλιος 21, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Παιδια καθιστε να δουμε και την πλευρα του oktech...(αν και εχει να μπει κανα διμηνο)Χρηστο παρε θεση....(εφυγε mail) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 21, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 O.T: "χαιρομαι" παντως που η υπογραφη μου επιβαιβεωνεται για ακομη μια φορα.Αρχική απάντηση από ang3l Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από μία συναλλαγή που είχα με το συγκεκριμένο μαγαζί τον Μάρτιο ........ μαλλον εισαι απο τους λιγους που εμειναν ευχαριστημενοι απο το συγκεκριμενο καταστημα. Εκτος και αν επεσες στην περιπτωση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.