Jump to content

E6300 Vs 3800x2 Vs Netburst

Athens2004

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

ρε τι με λες , 10 λεπτα το εχω εκανα 3 ρεσταρτ και πηγα στα 3 γιγα, ελεος , και φαινεται και σταθερο εκει πωπω τρεχατε ΑΜΔαδες

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:23]

ρε τι με λες , 10 λεπτα το εχω εκανα 3 ρεσταρτ και πηγα στα 3 γιγα, ελεος , και φαινεται και σταθερο εκει πωπω τρεχατε ΑΜΔαδες

Πες οτι εχεις και τπτ default vcore :hehe:

αν εχεις ακομα την καρτα τρεξε αν μπορεις ενα 3δ2001 στα default και ενα στα οσα θες...(κατα προτιμηση 3 γιγα)!

Στα screenia βαλε και τα επιμερους scores...

thanx

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:25]

σου το λεω :hehe:

Damm σε κοροιδεψαν τα ES κομμάτια ήταν καλύτερα. :hehe:

3150qd3.jpg

450 με το καλημερα , οι ΙΝτελ μητρικες δε κανουνε για οβερκλοκ, λεγανε.

NTG θα κανω φουλ ρεβιου προσεχως

Holy damn . !!! απο τα 2800 στα 3 και απο τα 3 στα 3150 [που να βγάλει και το ihs και να δώσει και vcore πρεπει να μπει sig το cpuz μετα :p] με το καλημέρα απο Cpu @1.88g πές μου Σόλων [μπορεις να μου μιλήσεις πλεόν έληξε η 5μερη τιμωρία σιωπής] πάει κομμάτια η ειναι απλός ενθουσιασμός ?

Αρχική απάντηση από vdeseris

Χάλια μαύρα λεμε... :D

απλα τα cpu αυτα δεν ανεβενουν

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 20:36]

3150qd3.jpg

450 με το καλημερα , οι ΙΝτελ μητρικες δε κανουνε για οβερκλοκ, λεγανε.

NTG θα κανω φουλ ρεβιου προσεχως

πολύ ωραίο μπράβο !! με τι μνήμες και τι timings αν επιτρέπεται?

Για να δουμε θα αποδειχθει για αλλη μια φορα οτι περιπου οι ΙNTEL εχουν την ιδια συμπεριφορα στο o/c και δεν χρειαζεται να ψαχνεις για καλο κομματι?

edit προσθετω την λεξη ''περιπου'' για να ακριβολογουμε και για να μη γκρινιαζει ο Δημος:)

Αρχική απάντηση από xrist22

Για να δουμε θα αποδειχθει για αλλη μια φορα οτι ολοι οι ΙNTEL εχουν την ιδια συμπεριφορα στο o/c και δεν χρειαζεται να ψαχνεις για καλο κομματι?

Καλά δεν έχουν οοοοοολοι την ίδια συμπεριφορά αλλά σίγουρα καμία σχέση με την AMD...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:57]

3200xj6.jpg

και συνεχιζει...

Καλά πλάκα μας κάνεις. Έχεις μοντάρει την μητρική;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.