Jump to content

Kentsfield @ Q4 2006

ea6gka

Recommended Posts

Ο προεδρος Paul Otellini idffall2002_otellini1.jpg (γεια σου προεδρε ):p ειπε σε ανακοινωση προς τους μετοχους οτι ο τετραπυρηνος θα παει απο το Q1 2007 -> Q4 2006 :D

From the Q2 Earnings conference call of Intel, Paul Otenllini the CEO stated that the desktop and server version of their quad core part (Kentsfield for Desktop and Clovertown for Server) has been pulled from a Q1 2007 launch date to a Q4 2006 launch date.

επισης επεσημανε οτι η αγορα θα εχει τα καινουρια τσιπακια στην ωρα τους και δεν θα υπαρξουνε προβληματα διαθεσιμοτητας

http://biz.yahoo.com/cc/0/64110.html

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:49]

0000014000098690.jpg

για σενα δουλευει το ξερεις , τον χλευαζεις κιολας :p

Ναι δίκιο έχεις.....τώρα που τον ξαναβλέπω και σ'αυτή τη δεύτερη φωτό......είναι όντως ούστρα...... :D

......Υ.Γ. ΔΕ δουλεύει αυτός για μένα.....ΕΓΩ του τ'ακουμπάω, άρα εγώ δουλεύω γι'αυτόν...... ;):)

Eγω περιμενω το 063Χ για stepping 5...:D

Αρχική απάντηση από chroma

Καλύτερα μπας και σταματήσει η AMD το 4x4 που μάλλον είναι λύση χωρίς αυριο και ψαχτεί για πραγματικό τετραπύρηνο.

Μα γιατι το λες αυτο?Διαβασα οτι 2 χ FX 62 ειναι 15% καλυτεροι απο εναν Conroe EE σε παιχνιδια...αλλα 2 χ FX 62 = 2000..:D lol

Σπάνιο πράγμα να συντομεύεται η κυκλοφορία ενός προϊόντος και να σου λένε και οτι θα παραχθεί χωρίς προβλήματα και θα βγει και στην αγορά στην ώρα του! :D Συνήθως για καθηστερήσεις ακούμε. Μπράβο τους, μπράβο. :D

Πόσους πυρήνες για ρεζέρβα θα έχει αυτός; :hehe:

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 09:56]

Καλύτερα μπας και σταματήσει η AMD το 4x4 που μάλλον είναι λύση χωρίς αυριο και ψαχτεί για πραγματικό τετραπύρηνο.

Quad core = 0.65μ τουλαχιστον που δεν τα εχει η amd.

Ενταξει εχει ξεφυγει πολυυυυυ η Intel

Αρχική απάντηση από chroma

Δεν ξέρω πόσο θα κάνει ο 4-πύρηνος, αλλά δυο 3800+ αυτή τη στιγμή, κοστίζουν λιγότερο απ'όσο κόστιζε ένας 3800+ πριν από ένα μήνα ;)

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 11:49]

Δεν ξέρω πόσο θα κάνει ο 4-πύρηνος, αλλά δυο 3800+ αυτή τη στιγμή, κοστίζουν λιγότερο απ'όσο κόστιζε ένας 3800+ πριν από ένα μήνα ;)

’στο.......δεν το'χεις πιάσει το θέμα......... :D

Όταν λέει η AMD 4 x 4 , εννοεί ΜΟΝΟ για τους FX62 CPU........οπότε ας μην κάνουν χαρούλες αυτοί που θέλουν 4 x 4 με "χαμηλούς" επεξεργαστές...... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.