Jump to content

Τοπικό δίκτυο υπολογιστών με Bluetooth...?

phantom

Recommended Posts

Θέλω να στήσω ένα ασύρματο δίκτυο μεταξύ 2 υπολογιστών στο σπίτι... (απόσταση 30cm)

ΦΘΗΝΟ!!!

Ο ένας υπολογιστής είναι 5-6 μηνών. (φρέσκο πράμμα) και ο άλλος είναι 7-8 χρονών (Pentium 2 - 400MHz - USB 1.1)...

Σκέφτομαι να πάρω 2 stick-ακια bluetooth...

Γίνετε να στήσω δίκτυο με αυτά?

USB 1.1 ή USB 2? Παίζει μεγάλο ρόλο? Τί διαφορές υπάρχουν στις ταχύτητες?

Και τέλος, πια μοντέλα bluetooth προτείνετε?

Υπάρχει η δυνατότητα με bluetooth το λεγόμενο PAN αλλά πρέπει να υποστηρίζεται από τα bluetooth και είναι δύσκολο να το κάνεις αν δεν ξέρεις.Όπως είπε και ο blade_pan εκτος το ότι θα σέρνονται θα σου κοστίσουν και μία περιουσία συγκριτικά με δύο κάρτες δικτύου και ένα καλώδιο.

Ακριβώς....και δεν συμφέρει απο άποψη κόστους,εκτός και αν τα έχεις τα δύο bluetooth και πάλι μιλάμε για ταχύτητα 1Mb(αν δεν κάνω λάθος)..την έχω δοκιμάσει και εγώ τέτοια συνδεση αλλά είναι ταλαιπωρία μέχρι να βρείς πώς θα συνδεθείς δεν είναι απλά βρίσκω τον άλλο και συνδεόμαι χρειάζεται μία διαδικασία...αν θες να το κάνεις έτσι σου λέω τι να κάνεις!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.