maverick26 Ιούλιος 31, 2006 #21 Ιούλιος 31, 2006 Ακριβώς τα ιδια συμπτωματα με σενα εχω φιλε μου με την διαφορα οτι δενεχω καρτα ηχου εξτρα ειναι αυτη της M/b. μόλις μπω σε safe mode ολα καλά την μπορει να φταει σε μένα; εγω υποψιάζομαι η καρτα γραφικών αλλα πως μπορώ να το εξακριβώσω; καμια ιδέα;
unknown Ιούλιος 31, 2006 Author #22 Ιούλιος 31, 2006 κατεβασε το process explorer και δες τι ακριβως γονατιζει την cpu..αν ειναι το hardware interrups ξεχαρβαλωσε οσα περισσοτερα μπορεις απο τη μητρικη(usb συσκευες,pci κλπ...)οσο για τη καρτα γραφικων βαλε πανω μια αλλη να δεις αν κανει τα ιδια..
maverick26 Ιούλιος 31, 2006 #23 Ιούλιος 31, 2006 παιδια 100% η καρτα γραφικών ειναι XFX 6800gs οταν τα windows ειναι χωρίς τους drivers της ειναι μια χαρά , με το που τους βάλω χτύπαει 50 με 60% cpu load. Η Μ/Β einai p5wd2 e-premium και ο επεξεργαστής d930. Μήπως παιζει ρόλο που το 975chipset υποστηριζει μονο crossfire της ΑΤΙ και επειδή εγώ έχω NVIDIA τα κάνει αυτά;
maverick26 Ιούλιος 31, 2006 #25 Ιούλιος 31, 2006 εχω κατεβάσει 5 διαφορετικους και σε ολους το ιδιο κάνει ρε γαμώτο. μου ερχετε να την σπάσω. μηπώς διορθωθεί με κανα bios update της κάρτας γραφικών; και αν ναι που θα το βρω να το κάνω; Για την m/b εχω κάνει update και το τελευταίο bios μπας και φτιάξει αλλά τίποτα.Helpppppppp!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.