pontium Ιούλιος 31, 2006 Author #22 Ιούλιος 31, 2006 'Εχω γράψει πως να διαβάσει rom ο εξομειωτής,ένα προσεκτικό διάβασμα και δεν είναι τίποτα δύσκολο. Στο upload δεν έχω βάλει κανα game αλλά έχω μέσα τα Kickstart 1.3 και 3.1 τα οποία ακόμα και τώρα τα πληρώνεις να τα πάρεις.Εκεί που σου έδειξε ο snips ,μιας και το έπιασε το παλικάρι ,θα κάνεις load το kickstart που είναι μέσα στον upload φάκελο. Για να λυθούν μικρές απορίες το kickstart είναι το λειτουργικό σύστημα της amiga κάτι σαν τα σημερινά windows ή linux στα pc μας.Επίσης άλλο είναι το rom και άλλο το adf αρχείο,το πρώτο είναι το λειτουργικό και το δεύτερο το παιχνίδι-πρόγραμμα (ADF-Amiga Disk File).Το Kickstart 1.3 και το 3.1 το είχα σε 2 δισκέτες αλλά χαλάσανε μετά το backup και δεν μπορώ να περάσω τίποτα στο amiga μου(έχω το 1.2) Πολύ ακόμα θα αναρωτιέστε πως δουλεύει το CLI ,κάτι σαν το DOS αλλά για amiga ,όπως ακόμα τι σημαίνουν τα σφάλματα.Ετοιμάζω έναν σύντομο οδηγό που θα μάθετε το CLI σε 10 λεπτά :D Ο pontium που ειναι? Διακοπές στην όμορφη Επίδαυρο
pontium Ιούλιος 31, 2006 Author #23 Ιούλιος 31, 2006 Σας κάνω upload ένα απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια για να κάνετε μια δοκιμή και φυσικά να παίξετε. Agony Ποστάρω και μια φώτο για το απο που θα το φορτώσετε....
Diogenhs Ιούλιος 31, 2006 #24 Ιούλιος 31, 2006 Μηπως υπαρχει κατι αντιστοιχο και για ZX Spectrum ? Δυστηχως οι περισσότερες κασέτες που είχα εχουν απομαγνιτιστεί, και δεν μπορω τα παίξω ολα τα games στον spectrum.
pontium Αύγουστος 1, 2006 Author #27 Αύγουστος 1, 2006 Όποιος θέλει μπορώ να του περάσω τις δισκέτες του απο amiga σε αρχεία adf για να τα τρέχει σε winuae.Απο Σεπτέμβριο τώρα γιατί είμαι διακοπές
alexandross Αύγουστος 4, 2006 #28 Αύγουστος 4, 2006 Ρε pontium (ή οποιος αλλος)Σε ποιον φακελο βαζω το agony ή οποια αλλη rom??Το ξεζιπαρω?Πως το τρεχω???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.