Jump to content

Έχετε αγοράσει οθόνη TFT με καμμένο PIXEL?

Wizard!

Έχετε πάρει TFT με καμμένο PIXEL?  

88 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή πολλές φορές έχει συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα και βλέπω αρκετό κόσμο να επιλέγει LG μόνο και μόνο γιατί έχει φοβία με τα καμμένα pixels, θέλω να δούμε έτσι συνοπτικά πόσα καμμένα pixels τελικά "κυκλοφορούν" στην αγορά. :D

Κοντεύει να γίνει φοβία, ή ψυχαναγκασμός το καμμένο pixel και επειδή η LG δίνει εγγύηση με 0, την προτιμούν όντας αρκετά υποδυέστερη, από άλλες πολύ καλύτερες μόνο και μόνο γιατί φοβούνται μην τους τύχει καμένο pixel...

Τελικά σε πόσους έχει τύχει?

Θέλω να απαντήσετε ποιοί από εσάς που έχετε TFT είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι, σας έχει τύχει να έχετε καμμένο pixel.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Προσωπικά μία οθόνη έχω πάρει (αυτήν της υπογραφής) και δεν είχε πρόβλημα. Τώρα στη δουλειά έχω πάρει πολλές και από διάφορες μάρκες αλλά κυρίως στις 17". Από περίπου 50 TFT που έχουν περάσει από τα χέρια μου 2-3 είχαν πρόβλημα με pixel/subpixel.

Στη δικιά μου οθόνη(AOC 19inch LM928) έχει κάψει ένα μόνο πίξελ. Αλλά για την σχέση τιμής-απόδοσης είμαι κάτι παραπάνω από πολύ ευχαριστημένος. Αν ειδικά τη συγκρίνω και με άλλες ακριβότερες που έχω δει....

ΠΟΤΕ...μια φορα νομιζα οτι ειχε καει αλλα ηταν μπιχλα απο φταρνισμα:p

LG 1980Q , χωρίς καμμένο

Το Acer φορητό επίση είχες έρθει χωρίς κανένα καμμένο πίξελ (ασχέτως αν τους επόμενους μήνες πέταξε καμμιά 8 subpixel :p)

Aκόμη πιο παλιά , μια 15άρα Sony είχε έρθει χωρίς τίποτα καμμένο , αργότερα όμως πέταξε 2~3 μαύρα στο κέντρο της οθόνης

eizo 1700 1 pixel παντα πρασινο

lg 1920p no problem

lg 1720b no problem

lg 1780q no problem

sony s75a no problem

samsung 710n no problem

απο ολες παντως ποτε δεν περιμενα την eizo να εχει καμενο pixel, και τελος παντων

ας εχει καμενο πιξελ η αντιπροσωπεια να μην την αλλαζει διοτι δεν το θεωρουν καμενο μιας και δεν ειναι ασπρο η μαυρο

(σε αλλο θεμα εξηγηθηκε οτι ειναι subpixel και οχι pixel, και παλι ειναι απαραδεκτο

πρεπει να γινω νομικος για να διαβασω την εγγυηση, βεβαια με τοσο που κανει μια καινουργια ειναι φθηνοτερο ενα εξωδικο)

Αυτό το thread πρέπει να είναι καταραμένο.....

Είπα να μετρήσω στο απόλυτο άσπρο αν έχει κανένα καμμένο πίξελ , ΑΦΟΥ πόσταρα και ψήφισα , και μετράω πλέον 3 :TD:

Ειχα παρει μια sony 17αρα x-black (δεν θυμαμαι ακριβες μοντελο) και ειχε 2 καμενα πιξελ και ενα κολλημενο πρασινο. Παλι καλα που ηταν γνωστος στη μεση και την αλλαξα με την 1720Ρ που εχω. :)

Εγώ έχω πληρώσει και 20 ευρώ παραπάνω για να μην μου έρθει απο γερμανία χωρίς κανένα καμένο. Πλάκα με κάνεις? 450+ ευρώ και καμμένο δε λέει.

1 LG 17" και την άλλαξαν μέσα σε μία εβδομάδα και με δικά τους έξοδα μεταφοράς με νεότερο μοντέλο παρακαλώ λόγο έλειψης του συγκεκριμένου που είχα αγοράσει...;)

Χωρίς να σημαίνει οτι ΔΕΝ μπορεί να σου έρθει και με κάπιο καμένο. Αλλά καλύτερα να το έχω σίγουρο παρά να τρέχω για RMA. γνωστές ιστορίες.

PHILIPS 190X6FB με ενα καμένο Pixel , η οποια αντικατασταθηκε μεσα σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα με καινουρια που κ αυτη ειχε καμενο Pixel.....ευτυχως δεν πολυφαινεται γιατι βρισκεται σε γωνια.....σε λιγο θα παει κ αυτη για αντικατασταση.....

Acer laptop, 2-3 καμμένα subpixel, 3-4 σκοτεινά pixel

LG 1915s 0 καμμένα

Asus A6Ja laptop, 2 οθόνες, 0 καμμένα (η πρώτη έβγαλε πρόβλημα).

Αρχική απάντηση από Wizard! [Χθες, στις 15:36]

Έχετε αγοράσει οθόνη TFT με καμμένο PIXEL?

Όχι αλλά είναι μέσα στις επόμενες αγορές μου.

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.