Jump to content

nvidia 6600gt χαλασε???

o polonos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για χαρα παιδια εχω υην καρτα που γραφει ο τιτλος και εχω το εξεις προβλημα. Απο σημερα το προι λιγο πολυ δεν θελει να μου παιζει παιχνιδια πχ swat 4 gta2 quake3 arena και πριν ετρεχε κανονικοτατα μπορειτε να μου πειτε την αιτια??? Α και πηρα τηλ. στο πλαισιο και μου ειπαν οτι δεν εχουν πλεον τετοια καρτα να μου την αλλαξουν. Θα ηθελα την συμβουλη σας και στα δυο θεματα. Ευχαριστω:tomato:

δηλαδη?δεν ανοιγει το παιχνιδι?σε ολα τα παιχνιδια το κανει αυτο?3dmark τρεχει?

Αρχιζει και τρεχει αλλα μετα ακουγεται ο ηχος αλλα εικονα δεν εμφανιζεται ι βγαζει περιεργα σχεδια.

46 ιδλε 55 gaming αλλα δεν νιμιζω να ειναι αυτος ο λογος που το κανει.

για rma πηγαινεις...τελευταια προσπαθεια χαμηλωσε τα ρολογια(αν την εχεις κλοκαρει) και τσεκαρε το βυσμα της...

δεν μου ερχεται καμια αλλη ιδεα..

Δεν ειναι κλοκαρισμενη πλεον δεν ειναι. Το βυσμα ειναι καλο γιατι το εβγαλα δυο φορες. Οποτε δεν ξερω τι να κανω:shifty: :shifty: :shifty:

Για κοιτα την πλακέτα μηπως έχει ξεκολησει τιποτα....:...:

Εμένα σε μια 5600 είχε φυγει ένα πηνιο. Το εστειλα rma........

Και γώ αυτο προτίνω, απλά λέω να την τσεκαρει και σε άλλο Pc να είναι σιγουρος.:T:

Αφου στο πλαισιο μου ειπαν οτι δεν εχουν πλεον τετοια καρτα να μου την αλλαξουν. Τι πρεπει να τους πω????

Μπορω να τους δωσω ας πουμε αλλα 100 ευρω και να μου δοσουν μια καλυτερη???

Μπορω να τους δωσω ας πουμε αλλα 100 ευρω και να μου δοσουν μια καλυτερη???

Ζήτα πιστωτικό και βάλε την δαιφορα και παίρνεις οτι θές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.