Jump to content

Forthnet ADSL-in-a-BOX 1024 με 25� το μήνα

Wizard!

Recommended Posts

Μετα απο μια κατ'ιδιαν επισκεψη στον πΟτε της περιοχης μου , ψιλομπερδευτικαν παλι λιγακι τα πραγματα...Mαλλον το 6'μηνο conn-x στα 22.5 πρεπει να συμφερει καλυτερα , αν σκευτεις οτι δεσμευεσε για 6 και οχι για 12 μηνες.....

Αναλυτικα..

Περιλαμβάνει:

* ADSL πρόσβαση στα 512/128 Kbps με απεριόριστη παροχή Internet OnDSL Home.

* USB Modem *.

* Το τέλος ενεργοποίησης ADSL γραμμής.

* Παροχή 12μηνης σταθερής τιμής για τα μηνιαία τέλη OnDSL και ADSL

Όροι - Προϋποθέσεις:

* 6μηνη παραμονή στην υπηρεσία.

* Ημερομηνία λήξης προσφοράς: 30/09/06.

* Αν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να αναβαθμίσει μόνο στην ταχύτητα 1024 Kbps (47,5/μήνα).

* Αφορά νέους πελάτες conn-x και υφιστάμενους πελάτες αορίστου χρόνου.

* Στην περίπτωση επιλογής άλλου είδους εξοπλισμού αφαιρείται από την αξία του εξοπλισμού που θα επιλέξει ο πελάτης το ποσό των 17,85 .

Τι λετε για αυτη τη προσφορα....???

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 11:03]

Σοβαρό? Usb είναι... Καλύτερο από το Crypto αλλά όχι και σοβαρο

You think..:D Eχει και usb και ethernet και εξοδο τηλεφωνου για απευθειας voip.Για του λογου το αληθες http://www.avm.de/en/index.php3

Ειναι το καλυτερο με διαφορα απο αυτα που δινουν οι αλλοι providers.

190Ε απο mgmanager..:worship:

Αρχική απάντηση από Wizard!

Αν σε ενοχλεί η "δεύσμευση" και δε σε ενοχλεί να πληρώνεις 22.50 για 512, αντί 25 για 1024, τότε ναι, είναι καλή προσφορά...

Αν εννοεις HOL , ναι ειναι ισως η καλυτερη προσφορα αλλα θελει 300 κας - πραγμα αρκετα πιο δυσκολοτερο απο τα 22,5 τον μηνα .

Φυσικα υπαρχει και OnDsl kit παλι απο τον πΟτε με 104 για 4 μηνες και 26 για τους υπολοιπους 8 μηνες....

Αλλα απο την αλλη βλεπω απο Σεπτεμβρη το 1mb κατω απο 20...

Ειδωμεν...

Μόλις γύρισα από την Forhtnet , όπου πήγα και έκανα την αίτησή μου για 12μηνη 1024

Μιλούσα με τον άνθρωπο κάνα 10λεπτο , όσων αφορά τον διπλασιασμό των ταχυτήτων .

Η απάντηση που πήρα ήταν οτι κατά 99% ΔΕΝ θα γίνει ο διπλασιασμός στην ταχύτητα του Isp , τουλάχιστον για αυτό το πακέτο . Θα βγούνε νέα πακέτα όταν με το καλό γίνει ο διπλασιασμός στα 2048 .

Στην ερώτησή μου αν από την στιγμή που υπογράφω εγώ 12μηνη δέσμευση για 1024 ταχύτητα θα μπορέσω να την κάνω 2048 , δεν ήταν πολύ σίγουρος . ΜΑΛΛΟΝ θα γίνεται , αλλά με προσαρμογή της μηνιαίας χρέωσης ασφαλώς .

Όσων αφορά την επέκταση της 12μηνης δέσμευσης σε περίπτωση αλλαγής ταχύτητας (όπως κάνουν πολλές εταιρίες) , δεν γνώριζε να μου απαντήσει , καθώς δεν υπάρχει πληροφόρηση από τα κεντρικά

Πάντως εγώ έκανα την αίτηση γιατί με ενδιαφέρουν κυρίως τα ping προς εξωτερικό και τα p2p .

Απ' ότι γνωρίζω , η Forthnet αναβάθμισε την σύνδεσή της με το εξωτερικό , καθώς έριξε και τα Hops της , με αποτέλεσμα χαμηλότερα pings στα online games .

Επίσης , η ανακοίνωση του ΟΤΕ για διπλασιασμό όλων των ταχυτήτων αφορά όλες τις υπάρχουσες συνδέσης , οπότε θα έχω 1Mbit Isp πάνω σε 2Mbit γραμμή

Τέλος , τον τελευταίο καιρό έχουν πέσει χοντρά λεφτά στην forthnet (λέγε με Socrates) οπότε το μέλλον τους ως Isp προβλέπεται θετικό

Τα παραπάνω δεν αποτελούν διαφήμιση του Isp (ποτέ άλλοτε δεν είχα forthnet , με εξαίρεση κάτι 256 νετκάρτες) .

Είναι αποκλειστικά για την πληροφόρηση όλων μας , καθώς οι προσφορές πέφτουν βροχή και εν αναμονή 2χ από ΟΤΕ το κλίμα στην αγορά είναι ιδιαίτερα ομιχλώδες

Να διευκρινίσω πως η προσφορά ισχύει και για σύνδεση τύπου 1Bill , η οποία δεν χρειάζεται να πληρώσεις λεφτά μπροστά όπως τα πακέτα in a box

Επίσης , σου αποστέλεται και εξοπλισμός D-Link

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Τέλος , τον τελευταίο καιρό έχουν πέσει χοντρά λεφτά στην forthnet (λέγε με Socrates) οπότε το μέλλον τους ως Isp προβλέπεται θετικό

Σε βρίσκω διαβασμένο, αλλά όχι ενημερωμένο ;)

http://www.forthnet.gr/templates/corporateCoGroupHome.aspx?c=241

O Κόκκαλης εξαγόρασε το 22% από τις Μινωικές, με σκοπό να πάρει το +42%, έχοντας την πλειοψηφεία στο ΔΣ. Εκανε μιά δημόσια προσφορά για 8 τη μετοχή, όπου την ανέβασε στα +10 κι έτσι δεν τις πήρε, με αποτέλεσμα να στραφεί στην HOL. Μέρος του ποσοστού του έχει πουληθεί και σκοπεύει να διοχετεύσει και το υπόλοιπο :) Βασικότερος μέτοχος αυτή τη στιγμή είναι η Ισλανδική NOVATOR Group

Ωραίος :T:

Ξέρω πως έχει μπει στην HOL , αλλά δεν ήξερα το πότε

Δεν ήξερα πως τις μετοχές της Forthnet τις πούλησε , ήξερα απλώς πως επειδή του είχαν αρνηθεί την πώληση μετοχών , φρόντισε και αγόρασε οποιαδήποτε μετοχή κυκλοφορούσε από Forthnet ώστε να ασκήσει πιέσεις

Να υποθέσω πως και το όλο 4Mbit project της HOL δεν θα υπήρχε χωρίς αυτήν την κίνηση...

Πάντως πιστεύω πως οι επενδυτικές κινήσεις που γίνονται στις εταιρίες παρέχουν καλύτερη ενημέρωση ως προς ποιος Isp θα κάνει τι από τις πληροφορίες που μας δίνουν μέσω τηλεφώνων , σπασμένων και μη ;)

Εγώ έχω σύνδεση

FORTHnet ADSL 1Bill 384

και λήγει σε 10 μέρες.

Είδα στο site ότι στους 3 μήνες έχει +3 δώρο, με 119 ευρώ.

Ισχύει για ανανέωση ή είναι μόνο για τις νέες συνδέσεις?

στιλε email στο internet-sales@forthnet.gr και κάνε αναβάθμηση την γραμμη σε 1 mb με 25 ευρώ το μήνα για 12 μήνες συνδρομή. Εγώ αυτό έκανα σχεδόν ένα μήνα πρίν λήξει η συνδρομή μου και μάλιστα στον λογαριασμό που ήρθε βγάλανε τον μήνα που είχα προπληρώσει με την 384.

Αρχική απάντηση από Artist_ [Χθες, στις 20:02]

στιλε email στο internet-sales@forthnet.gr και κάνε αναβάθμηση την γραμμη σε 1 mb με 25 ευρώ το μήνα για 12 μήνες συνδρομή. Εγώ αυτό έκανα σχεδόν ένα μήνα πρίν λήξει η συνδρομή μου και μάλιστα στον λογαριασμό που ήρθε βγάλανε τον μήνα που είχα προπληρώσει με την 384.

και να πληρώνω 50 ευρώ κάθε 2 μήνες ? ειναι λίγο βαρύ

Αν ισχύει το 3+3μήνες με 119 νπμίζω είναι καλύτερα και εξάλλου δεν ξέρεις τι γίνεται, μπορεί τα χριστούγεννα να πέσουν κι άλλο οι τιμές.

Αλλά ισχύει το 3+3?

ναι εφόσον το γράφει στις προσφορές τότε ισχύει το 3+3. Εγώ ήθελα την 1μβ και γιαυτό και την πήρα. Αν και πότε θα αναβαθμήσουν τις γραμμές εδώ στην περιοχή μας τότε θα δώσω κάτι παραπάνω για να την κάνω 2 μβ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.