Jump to content

Forthnet ADSL-in-a-BOX 1024 με 25� το μήνα

Wizard!

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

@kallileo: Noμίζω ότι αν την ακυρώσεις και ζητήσεις εκ νέου, δε θα έχεις πρόβλημα. Το ίδιο γινόταν με τα κινητά μεταξύ 1998-2003

@F117: Μπορείς να το αγοράσεις με τη λήξη της προθεσμίας. Ή καλύτερα, αγόρασέ το λίγο νωρίτερα και κατέθεσε δικαιολογητικά και αίτηση με τη λήξη (20/8). +10 μέρες για ενεργοποίηση, έφτασε ο Σεπτέμβριος ;)

ξέρεις τι σκέφτομαι.....ΓΡρρρρρ....εγώ θέλω για 6 μήνες που θα είμαι Χαλκίδα......γιατί μετά πρώτα ο θεός θα πάω Αθήνα στο σπίτι μου.... Ιλίσσια όπου παίζει το 4mbit της HOL.....γιατί να είμαι εγώ με 1mbit?βέβυλος λίγο ε? :S

Ξερει κανεις ποσο καιρο κανουν να κοψουν την συνδεση και την γραμμη dsl απο το προηγουμενο adsl in a box????? Πρεπει να κοπεί και η γραμμή του ΟΤΕ?

Σκεφτομαι πολυ την συγκεκριμενη προσφορα αλλα μαλλον θα περιμενω και πολυ μεχρι να ενεργοποιηθει........την πρωτη φορα περιμενα απο 17 Δεκεμβριου μέχρι 17 Ιανουαριου για ενεργοποιηθει η σύνδεση.

η προσφορα τις οτενετ ξέρετε τι εξοπλισμό περιλαμβάνει για adsl over isdn ??

ανοίγω τι σελίδα τις οτενετ που έχει πληροφορίες για τι προσφορα αυτή και δεν βλέπω κανένα περιεχόμενο μονο το banner τις οτενετ....

oi προσφορες και οι 2 ακούγεται πολύ καλές αν σκεφτούμε πως από φθινoπορο μέχρι Χριστούγεννα θα έχει γίνει αναβάθμιση των γραμμών από οτε και χωρίς να είμαι σίγουρος και από τους providers

οποτε 2mbit για 26 euro είναι πολύ καλά σε σχέση με τα 30-40 για 384 τώρα...

Aντε σιγά σιγά να γινόμαστε ευρωπαίοι.....

Ερωτνηξη.

Αφου θα αναβαθμισει ο οτες τις γραμμες εις το διπλασσιον,γιατι να μην παρω μια 512 γραμμουλα και μια 1024 συνδεση?? Λογικα πιο φθηνα θα ερθει.

Πως γινεται ομως να παρω ξεχωριστα γραμμη και συνδεση?????

διάβασα σε ένα άλλο Forum ότι εφόσον τελειώσει η αναβάθμιση γραμμών από οτε τότε θα ακολουθήσουν και οι providers με πρώτη την οτενετ τουλάχιστον στα πακέτα

αυτή την απάντηση πήρε κάποιος που έκανε την ερώτηση τηλεφωνικά στον οτε η οτενετ δεν είναι σίγουρος

δεν ξέρω όμως κατά ποσο ευσταθεί λογικό ακούγεται....πάντως θα απέχει πολύ η πραγματική ταχύτητα από την ονομαστική αρχικά τουλάχιστον μέχρι να μπορέσει να υπάρξει σοβαρος ανταγωνισμός σε υπηρεσίες και ποιότητα

γνωρίζει κανεις το πακέτο τις οτενετ τι εξοπλισμό περιλαμβάνει για isdn γραμμή??

τι προτείνεται forthnet η οτενετ?

@ aggelopas

δεν ξέρω αν θα έρθει πιο φθηνά

αυτό έκανα για 2 χρονια

είχα ενεργοποίηση την dsl γραμμή από οτε μέσο 134 και αγόραζα provider κάθε 3 η 6 μήνες ανάλογα τι έβρισκα

είχα βεβαια τον εξοπλισμό από οτενετπου είχα χρυσοπληρώσει στις αρχές που εμφανίστηκε το adsl στην ελλάδα:tomato::jump:

Αυτο που λεω εγω ειναι οτι, αν αγορασω τωρα πακετο 1024 τοτε πληρωνω γραμμη και συνδρομη 1024,ενω με την επικειμενη αναβαθμιση μπορω να πληρωσω γραμμη 512 και συνδρομη 1024 ωστε να βγει φθηνοτερα.Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο κατι τετοιο γιατι ειδα κατι...ακυρες τιμες στο oteshop.gr

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από aggelopas

Αυτο που λεω εγω ειναι οτι, αν αγορασω τωρα πακετο 1024 τοτε πληρωνω γραμμη και συνδρομη 1024,ενω με την επικειμενη αναβαθμιση μπορω να πληρωσω γραμμη 512 και συνδρομη 1024 ωστε να βγει φθηνοτερα.Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο κατι τετοιο γιατι ειδα κατι...ακυρες τιμες στο oteshop.gr

Δηλαδη εαν παρω adsl in abox 1024 δεν θα γινει 2mbit ...???? γιατι κατι τετοιο σκευτομουν..

Παντως μεταξυ των 2 προσφορων ΟΤΕ - FORTHNET ο οτε δινει 104 και 4 μηνες με τους υπολοιπους 8 να παιζουν στα 26 , ενω η λιγο φθηνοτερη προσφορα της forthnet ειναι στα 117 για 5 μηνες και οι αλλοι 7 στα 25...( συνολικο κερδος 20 )..

Επιδη εχω ακουσει οτι ο οτε θα διπλασιασει την ταχυτητα των γραμμων του λεω να παω σε οτε , εκτος εαν τα 1024 δεν γινονται 2048....

Οποιος ξερει κατι ας ριξει κανα τιπ....

Αρχική απάντηση από tomhel

Mολις μιλησα με την οτενετ και μου ειπαν πως η γραμμη 1024 μπορει να γινει 2048....οποτε με βλεπω για OnDSL Kit ...

Και σε μένα τα ίδια είπαν σήμερα που μίλησα , οπότε και εγώ για Οτενετ πάω

Αρχική απάντηση από ARVAS

Παιζει και το πακετο της HOL με 300Ε για ενα χρονο 1mb (25/μηνα) και δινει και σοβαρο modem/router το Fritz box fon που απο μονο του εχει πανω απο 150Ε..

Σοβαρό? Usb είναι... Καλύτερο από το Crypto αλλά όχι και σοβαρό...

Mολις μιλησα με την οτενετ και μου ειπαν πως η γραμμη 1024 μπορει να γινει 2048....οποτε με βλεπω για OnDSL Kit ...

Τις αναβαθμίσεις γραμμών τις κάνει ο πΟΤΕ. Όλοι οι providers θα διπλασιάσουν τις γραμμές τους, όταν τελειώσει ο πΟΤΕ με τις αγκαταστάσεις :)

Το ιδιο μου ειπαν και μενα , πως και η forthnet μπορει να αναβαθμισει

Το θεμα δεν ειναι αν μπορει η otenet ή η forthnet ,ας βγουν και ας δεσμευτουν δημοσια..

θελουν να μας κρατουνε δεσμιους

Για αυτο και εμενα που εληγε το πακετακι μου πηρα ενα 2+1 39 altec telecoms jetpack 384 (δυστυχως δεν υπαρχει μεγαλυτερη ταχυτητα σε 2+1) και αντε γεια..

θα ληξει αρχες δεκεμβριου οποτε θα εχουν τελειωσει σιγουρα οι διπλασιασμοι...και θα ειναι περιοδος πριν τα x-mas οποτε θα παιζουν και προσφορες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.