Jump to content



PS2 στο πισι


o polonos

Recommended Posts

Για χαρα παιδια θα ηθελα να μου πειτε ενα emulator για να παιζω τα παιχνιδια του PS2 στο πισι μου εχω διαβασει τα παντα στο θρεντ emulators αλλα δεν βρηκα κατι που να δουλευει σωστα. Αν υπαρχει δυνατοτητα να μου πειτε ακριβως τι πρεπει να κανω.:baby: :baby:

Link to comment
Share on other sites

Σε μονοπύρηνους παντως στοκ 939 754 κλπ κλπ τρεχουν 30-50fsp <-- οσα game τρεχουν --> γιατι δεν τρεχουν ολα.

http://forums.ngemu.com/pcsx2-official-forum/74060-post-your-pcsx2-0-9-1-screenshots-here.html

και ενα config guide.

http://www.pcsx2.net/guide/greek/index.php

http://forums.ngemu.com/pcsx2-official-forum/58506-pcsx2-configuration-guide.html

Link to comment
Share on other sites

Λοιμπον παιδια βρηκα το bios αν θελει καποιος να στειλει πμ. Αλλα τωρα το προβλημα μου ειναι αλλου. Εχω ενα αυθεντικο gta san andreas για ps2 και το προγραμμα μου ζηταει ενα image ISO. Προτων πως μπορω να κανω αυτο το image η απο που μπορω να το κατεβασω. Δευτερων πρεπει να βαλω το παιχνιδι στον σκληρο δισκο ι να ειναι σε cd??

Link to comment
Share on other sites

Iso κανεις με το NERO η με το alcohol 120% . Για bios δεν καταλαβα βρήκες ? Θελεις λινκ σε πμ ? Να στειλει καποιος πμ να του πεις και αυτουνου που θα βρει ? Μπερδεμένα τα ειπες . ''Λοιμπον παιδια βρηκα το bios αν θελει καποιος να στειλει πμ''

Αν θες bios --> με κανα p2p προγραμμα [e-mule] η με καλή αναζήτηση απο google του τυπου ''ps2 bios file'' ''ps2 bios rar '' ''ps2 bios download'' .

''ps2 bios zip'' βγαζει λινκ στο 6ο αποτέλεσμα , εχω γεράσει έτσι οπως πάω θα πρεπει να πηγαινω και στην 2ρη σελιδα του google σιγα σιγα :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Για να βαλουμε τα πραγματα σε ταξη Βρηκα to bios και αν το θελει καποιος να μου στειλει πμ να του στειλω το bios. Τωρα πως ακριβως και ποιο αρχειο πρεπει να κανω iso image???:whistling

Link to comment
Share on other sites

Ρυθμίσεις πολλές ρυθμίσεις σε ολα τα plugins dvd-vga-bios-cpu οι οποιες δεν ειναι ιδιες . Επίσης εξαρτάται απο το μηχάνημα σου. Αν εχεις κανα μονοπύρηνο και καμια παλια vga ξεχνα το η περίμενε κανα νεο rev του προγράμματος που δεν θα ζητάει τα κ3ρατα του σε ισχύ.

Εχω ποστάρει πιο πάνω Οδηγο ρύθμισης στα Ελληνικά αν και παιζει απλα να μην υποστηρίζεται το game σου .

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 12:51]

Το εκανα με alcohol 120% αλλα η εικονα στο παιχνιδι ειναι χαλια δλδ δεν βλεπετε καμια σχεση με το πως θα'πρεπε να ειναι το παιχνιδι. Τι πρεπει να κανω?

1ον πρέπει να έχεις καλή κάρτα γραφικών κ 2ον να βρεις καλό plug-in για την εικόνα....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.