Jump to content

950 Αγροφυλακες

ea6gka

Recommended Posts

Και ενω σε ολο το κοσμο τα κρατη εχουν επιδοθει σε αγωνα ταχυτητας να αναπτυχθουν τεχνολογικα οσο πιο πολυ μπορουνε και να γινουν πιο ανταγωνιστηκα , στην Ελλαδα του 2006 οι προτεραιοτητες μας γυριζουν στο 1950

Προσλήψεις 950 αγροφυλάκων με μισθό 950 ευρώ εξήγγειλαν Πολύδωρας - Αλογοσκούφης
Όπως δήλωσαν μετά το πέρας της σύσκεψης, θα προσληφθούν 950 άτομα φέτος με μισθολόγιο που θα κυμαίνεται στα 950 ευρώ. Το συνολικό σχέδιο προσλήψεων αφορά 4.000 άτομα, τα οποία θα προσληφθούν σε μια πενταετία.

4000Χ950=3.800.000 ευρω το μηνα χοντρικα για τα κοματοσκυλα .

η λεξη ΕΛΕΟΣ ωχριά μπροστα στο μεγαλειο της ειδησεις αυτης . θελω να γραψω και αλλα πολλα αλλα εχει μπλοκαρει το μυαλο μου :TD:

/rant over

'Οσο βέβαια αναπτύσσονται τεχνολογικά τα κράτη, Γιώργο, τόσο πιο μεγάλη ανεργία έχεις λόγω μειωμένης ανάγκης σε ανθρώπινο δυναμικό.

Και αλήθεια τους αγρούς πώς τους φυλάσσεις; Ρωτάω, έτσι.. δεν ξέρω. Εκτός βέβαια αν εννοείς ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε γεωργία κτλ αλλά να το ρίξουμε όλοι στην βιομηχανία και στην εκμάθηση των WIN, LINUX κτλ..Πράγμα που θα αργήσει πολύ στην Ελλάδα η οποία βέβαια είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό αγροτική χώρα. Τώρα αυτά για "συγκεκριμένες προσλήψεις" που αναφέρεις ...δεν ξέρω. "Η νεκροψία θα δείξει" -παρμένο από CONROE theads:D

Θα μπουν στις πανελληνιες ρα

Το αμπελι του πατερα μου το ρημαξανε οι Κολογεωργιανοι....το ιδιο και τις αμυγδαλιες πιο κατω και να μη πω για τις σοδιες φρουτων-λαχανικων κλπ (ο αλλος στα σταρια κολησε)

Αν κανουν σωστα τη δουλεια τους θα ειναι χρησιμοι.

Στο κατω κατω αυτοι δεν θα εμποδισουν το κρατος να παει μπροστα τεχνολογικα..ας μη υπερβαλουμε.

Το προβλημα της αντιπολιτευσης ειναι οτι δεν το σκεφτηκε πρωτη... ;)

Παιδια ο αγροφυλακας λειτουργει οπως ο λιμενικος. Εχει περιορισμενη εξουσια.

Και ειναι οντως καλο πραγμα και απορω για πιο λογο εκφραζεις μια (ας πουμε) απορεια πανω σε αυτο το θεμα. Αλλο αν αυτοι θα καθονται ολη μερα και θα τα ξυνουν. Αυτο ειναι προσωπικο θεμα και οχι του κρατους ;)

Αρχική απάντηση από Solid Snake

Παιδια ο αγροφυλακας λειτουργει οπως ο λιμενικος. Εχει περιορισμενη εξουσια.

Και ειναι οντως καλο πραγμα και απορω για πιο λογο εκφραζεις μια (ας πουμε) απορεια πανω σε αυτο το θεμα. Αλλο αν αυτοι θα καθονται ολη μερα και θα τα ξυνουν. Αυτο ειναι προσωπικο θεμα και οχι του κρατους ;)

να τους πληρωνεις εσυ λοιπον να καθονται , γιατι με την ανεχεια του κρατους καθονται οχι επειδη γουσταρουνε και κανουν αυτο που γουσταρουνε .

Αρχική απάντηση από ea6gka

να τους πληρωνεις εσυ λοιπον να καθονται , γιατι με την ανεχεια του κρατους καθονται οχι επειδη γουσταρουνε και κανουν αυτο που γουσταρουνε .

Πολυ σωστο, αλλα μεχρι τωρα ξερεις τι πληρωνεις αλλα δεν στο εχουνε πει? Τουλαχιστων εκαναν ανακοινωση εδω...

Αρχική απάντηση από Solid Snake

Πολυ σωστο, αλλα μεχρι τωρα ξερεις τι πληρωνεις αλλα δεν στο εχουνε πει? Τουλαχιστων εκαναν ανακοινωση εδω...

επακριβως δεν ξερω να σου πω τι πληρωνω και που ακριβως πανε τα λεφτα , ξερω ομως οτι εκει που πανε , τα πιο πολλα χαμενα πανε.

Αρχική απάντηση από ea6gka

επακριβως δεν ξερω να σου πω τι πληρωνω και που ακριβως πανε τα λεφτα , ξερω ομως οτι εκει που πανε , τα πιο πολλα χαμενα πανε.

Πολυ σωστος φιλε μου και η μονη απαντηση σε αυτο το θεμα ειναι μια...: "ζουμε στην Ελλαδα".

Αυτη η ειδηση ειναι εν μερει καλη αλλα εχει ως σκοπο, χρηματικο κερδος αυτο ειναι το λαθος σε ολη την υποθεση...Αλλα εμεις σαν πολιτες τι μπορουμε να κανουμε γι'αυτο?

1τον δλδ πιστευεις οτι θα μπουνε 4000 ατομα τις νεας δημοκρατιας? και πως θα τους αναγνωριζουν?

2τερον εσενα σε πιραξαν οι 4000 προσληψης η η 4000 αγροφυλακες?

3τον μηπως θα πρεπει να αναζητησεις ποιος πρωτο ξεκινησε να κανει αβερτα κουβερτα προσληψης στο δημοσιο μονο και μονο για να κερδιζει τις εκλογες? ηρωα τον καναν ομως...

θα σου απαντησω μονο στο 3 , στα αλλα εχω δωσει απαντησεις ηδη

3. οχι δε θα αναζητησω ποιος εκανε προσληψεις ποτε και γιατι , γιατι το τοτε εχει ηδη περασει και πισω δε γυρναει και επειδη τοτε ημουνα και κατω των 10 ή τελος παντων δεν ψηφιζα και δεν μπορουσα να κατανοησω τα της πολιτικης και δε μπορουσα να κανω τπτ για ολα εκεινα που κανανε οι πατεραδες μας θα μου επιτρεψεις να αναλωθω στο τι γινετε τωρα και τι θα γινετε στο μελλον.

Γιωργο..Tο επαναλαμβανω και παλι

Θα μπαινουν μεσω πανελλαδικων.. και να εισαι σιγουρος.. με μεγαλο συναγωνισμο (ενεκα ανεργια-αμεση αποκατασταση) και ο συναγωνισμος ανεβαζει τη ποιοτητα.

30.000 ηταν φετος οι υποψηφιοι σε Στρατ.Σχολες-και σωματα ασφαλειας.

Εσυ μπορει να μιλας εκ του ασφαλους αλλα για ρωτα και τα νεα παιδια?

Και μην εισαι απολυτος...υπαρχουν και φιλοτιμοι στη Ελλαδιτσα..μη τα ισοπεδωνουμε ολα..

Αρχική απάντηση από xrist22

Tο επαναλαμβανω και παλι

πλεονασμός... :-P

"Το επαναλμβάνω", σκέτο, ή "το λέω πάλι"

Δεν είναι προσωπική επίθεση σε σένα, απλά το βλέπω συχνά πυκνά αυτό το λάθος, και δεν ξέρω γιατί αλλά κάπως μου χτυπάει. :)

:flower:

Αρχική απάντηση από deninho

πλεονασμός... :-P

"Το επαναλμβάνω", σκέτο, ή "το λέω πάλι"

Δεν είναι προσωπική επίθεση σε σένα, απλά το βλέπω συχνά πυκνά αυτό το λάθος, και δεν ξέρω γιατί αλλά κάπως μου χτυπάει. :)

:flower:

Σωστη η παρατηρηση.. απλα ηθελα να δωσω εμφαση:)

Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 01:41]

Εσυ μπορει να μιλας εκ του ασφαλους αλλα για ρωτα και τα νεα παιδια?

Και μην εισαι απολυτος...υπαρχουν και φιλοτιμοι στη Ελλαδιτσα..μη τα ισοπεδωνουμε ολα..

μα τι μου λες τωρα , ποιο εκ του ασφαλους και νεα παιδια , ανασφαλεις και νεος ειμαι και δεν ειμαι σε κανα δημοσιο , ιδιωτικος τομεας dog eat dog.

Οσο για το φιλοτιμο , αστο πεθανε.

Ενταξει βρε νεος εισαι και συ....μιλουσα γι'αυτους που βγαινουν τωρα απ'τα Λυκεια και δεν ξερουν τι να ακολουθησουν.

Τελος παντων δεν θα σου αλλαξω εγω την γνωμη...η ζωη θα δειξει.:)

Νομιζω θα ήταν πιο χρήσιμές 4000 προσλήψεις στον τομέα της Υγείας μπας και λειτουργήσουν εκεινες οι ολοκαίνουργες πτέρυγες με τα πανάκριβα μηχανηματα που τωρα είναι κλειστα και ταλαιπωρείται ο κόσμος περιμένοντας μήνες για εξετάσεις. μη πω για τις εντατικες που λειτουργουν το 1/3 των κλινών

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.