Jump to content

X2 AMD από 150�

tristeno1416003162

Με τιμές για Χ2 +3800 AMD να ανακοινώνεται στα 130-150� αξίζει   

67 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Για να επιστρέψουμε στο Topic θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή για κάποιον που αγοράζει από το μηδέν οι Conroe είναι μονόδρομος. Τόσο για μεσαία όσο και για Hi-end κατηγορία. Όχι γιατί θα δει ουσιαστικές διαφορές αλλά γιατί στα ίδια λεφτά αγοράζουμε πάντα τις καλύτερες προδιαγραφές.

Για όποιον έχει ήδη 939 τότε με ένα πχ. 4600+ θα κάνει τα πάντα και γρήγορα και αποτελεσματικά. ’λλωστε αυτό που πριν 2 μήνες ήταν «γρήγορο» ακόμη και για τον Hi End χρήστη δεν έγινε ξαφνικά ούτε αργό ούτε μη ικανοποιητικό. Μην τρελαθούμε κιόλας!

Απλώς δεν θα μπορεί να κορδώνεται για τα Benchmarks anymore. Τίποτα άλλο.

Προσωπικά πιστεύω ότι σοβαρές αλλαγές θα φέρει μόνο το επερχόμενο DX10. Τότε πιθανότατα πολλοί θα μπούμε στο λούκι αλλαγής εκ βάθρων.

λλά γιατί στα ίδια λεφτά αγοράζουμε πάντα τις καλύτερες προδιαγραφές.

Διαφωνώ υπό προΰποθέσεις. Π.χ. Για gaming η AMD πλατφόρμα (cpu+mobo) είναι πιο φτηνή, οπότε έχεις τη δυνατότητα για καλύτερη κάρτα γραφικών. ’ρα στα ίδια ένα σύστημα με ΑΜD θα είναι πιο γρήγορα για gaming. (Μιλάμε για συγκεκριμένο budget πάντα)

Ο συλλογισμός σου ισχύει μόνο όταν συγκρίνεις τα cpu (και μόνο αυτά)

Αρχική απάντηση από gdp77

Διαφωνώ υπό προΰποθέσεις. Π.χ. Για gaming η AMD πλατφόρμα (cpu+mobo) είναι πιο φτηνή, οπότε έχεις τη δυνατότητα για καλύτερη κάρτα γραφικών. ’ρα στα ίδια ένα σύστημα με ΑΜD θα είναι πιο γρήγορα για gaming. (Μιλάμε για συγκεκριμένο budget πάντα)

αυτό ισχύει μόνο αν θεωρείς ότι κάποιος δεν θα κάνει oc αλλά θα πάρει και μητρική 200-250 ευρώ στον conroe... κάτι οξύμωρο ... υπάρχουν φτηνές μητρικές και θα βγουν κ περισσότερες...

Νομίζω ότι στα παιχνίδια 1280x1024 και πάνω, μόνο η vga κάνει τη διαφορά. Όσο για πιο φτηνές μητρικές... χμ... Το R600 μάλλον δεν θα παίξει και η Nvidia θα χρυσοπληρώσει το Licensing. Κατά συνέπεια, πιο φτηνές *καλές* μητρικές για Conroe δε βλέπω σύντομα... Σε AMD παίρνεις με 100 NF5 που μαμάει... (Non-sli)

define "καλές"... γιαυτό σου έβαλα περί oc... για κάποιον που θα παίζει default δε σημαίνει ότι δε μπορεί να πάρει φτηνή. δε θα του σκάσει στα μούτρα επειδή δεν 450ρίζει...

Για μένα καλή μητρική για Conroe στη χειρότερη περίπτωση είναι 965 από 165. Δε νομίζω ότι παίρνεις μητρική της προκοπής με λιγότερα. Ενώ με 100 παίρνεις μαματο ΝF5 σε Asus, Msi, Abit κτλ. Στην χειρότερη λοιπόν, αυτά τα 65 διαφορά, είναι και η διαφορά μιας 7900GT και μιας 7900GX2. Οπότε αν σε ενδιαφέρει gaming με συγκεκριμένο budget πάντα, πάς σε λύση AMD + 7900GX2

Υ.Γ. Και αν μιλάμε για gaming, προτιμώ 3800+ χ2 έναντι conroe E6300, οπότε η ψαλίδα μεγαλώνει και "σπρώχνω" ακόμα περισσότερα στην κάρτα γραφικών...

Υ.Γ. Κατά τη γνώμη μου πάντα....

Το 939 είναι νεκρό*. Η ίδια η AMD το αντικατέστησε, η Intel έχει βγάλει επεξεργαστές που πατάνε ΚΑΙ το 939 ΚΑΙ το ΑΜ2 στο πατσί, και θα πάω να πάρω 939 για να γλιτώσω 65; :blink:

*και το ΑΜ2 έτσι όπως πάει η AMD, στην εντατική με τα σωληνάκια είναι...

939 kai am2 cpus είναι στις ίδιες τιμές πλέον και στην ελλάδα. οπότε αν θες πέρνεις και am2 για να γλιτώσεις τα 65euro + 65 απο μητρική

Αν και σκεφτομουν μετα τις μειωσεις για ενα 4600+ ..πλεον με μιση τιμη 119 μπορω να εχω ενα 3800 χ2 τι λετε ....καλυτερα 3800 ?

Αρχική απάντηση από JohnnyX

Αν και σκεφτομουν μετα τις μειωσεις για ενα 4600+ ..πλεον με ιση τιμη 119€ μπορω να εχω ενα 3800 χ2 τι λετε ....καλυτερα 3800 ?

Παιρνεις τον 3800 X2 και τον κλοκαρεις σε 4600;)

Αρχική απάντηση από knight_77

Παιρνεις τον 3800 X2 και τον κλοκαρεις σε 4600;)

ναι δε λεω..αλλα και τον 4600 τον πας 5000+ ...αν και υποθετω πως ο 3800 ανεβαινει πιο ευκολα οποτε ως value μαλλον ο 3800x2 με τα 119 περνει το χρησμα

Αρχική απάντηση από tristeno [18-07-2006 23:56]

Ήταν καιρός να υπάρξουν διπλοπύρηνοι σε τιμές κοντά στα 150 και από την AMD.

Το θέμα είναι

αξίζει η επιλογή της συγκεκριμένης πλατφόρμας έστω και σε αυτήν την κατηγορία τιμής?

Δηλαδή αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει η εναλλακτική πλατφόρμα ή συζητάμε στον αέρα?

Αν υπάρχει (που δεν το ξέρω) πείτε μας στα ίδια λεφτά τι άλλο θα μπορούσαμε να πάρουμε για να συγκρίνουμε και να πούμε τη γνώμη μας.

Τον έχει βρεί και ο bizimis στο πρόσφατο poll, περιμένουμε να μας πεί! Δε μιλαμε όμως για τιμές χονδρικής? Μου φαίνεται λίγο χλωμό να κατέβουν τόοοσο κάτω...

Όσο για το αν αξίζει η διαφορά μεταξύ 4600+ και 3800+, μάλλον όχι...ο μικρός κλοκάρει μια χαρά και να δώσεις και παραπάνω λεφτά για το "νεκρό" 939 δεν αξίζει κατα τη γνώμη μου.

Παιδια σορρυ...infoshop

Συγκεκριμενα www.infoshop.gr

Για την ωρα δεν εχουν stock θα φερουν μεσα στη βδομαδα στην ιδια τιμη προσφορας

η τιμή του είναι .............κορυφαία!!!!!!!!’ρε AMD πως μας κοροϊδεύει εγώ λυπάμαι τα παιδιά που δώσανε 300 ευρώπουλα πριν κανά μήνα για να τον πάρουνε...Τώρα τον ξεπουλάει!!!

360 ειχα παρει τον χ2 3800+ οταν βγηκε και δεν το μετανιωνω.Επισης ετσι οπως εγιναν τα πραγματα δεν προκειται να τον σκοτωσω για 100ε.Μια χαρα πεταει ακομα και δεν εχω αναγκη για κατι πιο δυνατο.Οποιος αγοραζει ομως νεο συστημα εστω τον 6300 πρεπει να τον σκεφτει σαν λυση...

Συμφωνώ με τον Vadergr τοσα ειχα δωσει και εγω για τον 3800 Χ2 τον περασμενο Νοεμβρη.Καθε μερα στα 2600ΜΗΖ με νερό με έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Για καινουριο όμως Conroe .+-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.