Jump to content

X2 AMD από 150�

tristeno1416003162

Με τιμές για Χ2 +3800 AMD να ανακοινώνεται στα 130-150� αξίζει   

67 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Νικο για πρωτο μηχανημα οχι...διοτι μπορεις να παρεις εναν 6300...

Για δευτερο ναι...γιατι ειναι οικονομικος!

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

αχμ....για φθηνό μηχανημα λέω....είτε πρώτο για κάποιον που θέλει φθηνό είτε για δεύτερο για κάποιον που έχει ήδη περισσότερη δύναμη.....δλδ το.....mobo+cpu+ram+vga(7900gt)+psu+case+hd(120)+dvd=65+135+100+300+80+50+65+20=815 ευρα....... :p δεν πίστευω να χάλαγε κάποιον άνω του μέσου χρήστη....?κάνε και oc στην cpu....άντε στα 2400......

λολολ.....λίγο καφρίλα ε? dual core file server :S loooool!......το έχεις στο γραφείο να παίζεις πασιέτζα και ναρκαλιευτή μαζί ;p εκμεταλλεύεσαι κ τους δυο πυρήνες.......!λοοοολ

αν ο Server δεν είναι το 3ο-4ο Pc μας και δεν φοράει εντελλώς άχρηστα δισκάκια και κάρτες δικτύου είναι το κατεξοχήν μηχάνημα που θέλει επεξεργαστική ισχύ και πραγματικό παραλληλισμό

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

o 6300 νομιζω κανει 210 ευρα.

τα 210 είναι τιμή HAC... μόλις κυκλοφορήσουν κανονικά, σίγουρα θα είναι κάτω από 200

Βασικά μιλάμε για επεξεργαστές σε παραπλήσιες τιμές με τον conroe να βγαίνει στα πρώτα tests καλύτερος από κάποιον αντίστοιχο (σε τιμή) επεξεργαστή της AMD. Θα προτιμούσα να πήγαινα σε intel και να επωμιστώ το οικονομικό βάρος της αναβάθμισης VGA και RAM και να έχω ένα σύστημα τεχνολογικά πιο εξελιγμένο από την πλατφόρμα 939 που έτσι και αλλίως σε ένα χρόνο θα περάσει στο πάνθεον της ιστορίας.

Αρχική απάντηση από dimcar

γιατί συγκρίνεις τον X2 3800+ με κάποιον Conroe που θα έχει 450€?εδώ ο 6300, που σκίζει τον 3800+, θα έχει κάτι λιγότερο από €200... και φθηνά board υπάρχουν και για Conroe!

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=1033&Product_Id=340877

ASUS, €69!!!

Ο IMC στους Α64 επέτρεψε σε κάθε chipset να είναι ανταγωνιστικό. Στους Intel τα πράγματα διαφέρουν ολίγον. Δεν ξέρω αν άλλαξανε τα πράγματα λόγο της γρήγορης και μπόλικης cache που έχει ο Conroe αλλά αν δεν κάνω λάθος επιλογή VIA chipset σε Intel πλατφόρμα έχει ως αποτέλεσμα ένα -10% τουλάχιστον σε επιδώσεις και βέβαια πολύ περιορισμένο overclocking. Θα πηγαίνει έστω και 300MHz η εν λόγο μητρική?

Σίγουρα δεν θα προτιμήσει κάποιος την παραπάνω ASUS για κλόκια. Η VIA έχει να βγάλει νέο chipset και δή της προκοπής πολύ καιρό και τα αναμασήματα των 880 και 890 δεν τα βλεπω με καλό μάτι αν θέλετε τη γνώμη μου. Αλλά όπως και να έχει δε σκοπεύει στους overclockers αλλά στην budget κατηγορία πλέον.

Στο θέμα μας, πιστεύω οτι εγώ και ίσως αρκετοί που είναι στη θέση μου (μονοπύρηνος 939) δεν θα χαλαστούν με ενα φτηνό Χ2, από τη στιγμή που δεν θέλουν να προχωρήσουν σε καθολική αλλαγή πλατφόρμας, για τον επόμενο χρόνο τουλάχιστον. Οπότε, γιατί όχι? Τώρα αν κάποιος θα προτιμήσει το 939 για low-budget καταστάσεις (για καινούριο PC εννοείται) ε, αυτό είναι υποκειμενικό. Προσωπικά θα πήγαινα δαγκωτός για Conroe!

Αρχική απάντηση από inertiacreep

Σίγουρα δεν θα προτιμήσει κάποιος την παραπάνω ASUS για κλόκια. Η VIA έχει να βγάλει νέο chipset και δή της προκοπής πολύ καιρό και τα αναμασήματα των 880 και 890 δεν τα βλεπω με καλό μάτι αν θέλετε τη γνώμη μου. Αλλά όπως και να έχει δε σκοπεύει στους overclockers αλλά στην budget κατηγορία πλέον.

Στο θέμα μας, πιστεύω οτι εγώ και ίσως αρκετοί που είναι στη θέση μου (μονοπύρηνος 939) δεν θα χαλαστούν με ενα φτηνό Χ2, από τη στιγμή που δεν θέλουν να προχωρήσουν σε καθολική αλλαγή πλατφόρμας, για τον επόμενο χρόνο τουλάχιστον. Οπότε, γιατί όχι? Τώρα αν κάποιος θα προτιμήσει το 939 για low-budget καταστάσεις (για καινούριο PC εννοείται) ε, αυτό είναι υποκειμενικό. Προσωπικά θα πήγαινα δαγκωτός για Conroe!

Δες και αυτό και τα λέμε ;)

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=417959#post417959

Αγαπητέ την είδα την Asrock πριν από μερικές μέρες σε ενημερωτικό mail...

Δεν αντιλέγω οτι είναι καλή ευκαιρία για φτηνή μετάβαση σε Conroe, εγώ προσωπικά δεν θα την έπαιρνα πάντως. Χωρίς να έχω τπτ με τις Asrock. Για τα λεφτά τους είναι παραπάνω από μια χαρά. Και ούτως ή αλλως δεν ψήνομαι για μετάβαση σε Conroe φέτος :D

Με χαλάει ένα πράγμα με αυτήν : δεν παίρνει SATA2 δίσκους. Και ειδικά με τα VIA chipsets δες εδώ γιατί είμαι αρνητικός. Αν κρίνω από την τελευταία μου εμπειρία μάλλον θε θα ξαναδοκίμαζα VIA στο άμεσο μέλλον.

Στην αγορα μεταχειρησμενων πιστευω θα ειναι πολυ συμφεροντες οι Χ2. Για καινουριους, με δεδομενο το πολυ καλο OC των conroe δε νομιζω πως αξιζει αν ο 6300 εχει 180 ευρω....εκτος αν δουμε κανεαν 3800+ στα 120-130... αλλα και παλι μεταχειρησμενος νομιζω θα αξιζει πολυ παραπανω, γιατι με 80-100 ευρω θα παιρνεις σουπερ CPU...

Αρχική απάντηση από inertiacreep [19-07-2006 08:41]

Συμφωνώ απόλυτα.

’λλωστε υπάρχει κάτι που ένας 4600+ να μην μπορει να κάνει ικανοποιητικά (και κάτι παρασπάνω)? Η κάποιο παιχνίδι που να μην μπορεί να πάιξει (έστω με μια απλή 7600GT) σε 17άρα οθόνη?

Μήπως υπάρχει κάτι που ο μονοπύρηνος όπτερόν μου στα 3 να μην μπορεί να κάνει? Ψάχνω κάτι τον τελευταίο καιρό για να έχω διακιολογία για αναβάθμιση αλλά δε βρίσκω

Αρχική απάντηση από schumifer

Μήπως υπάρχει κάτι που ο μονοπύρηνος όπτερόν μου στα 3 να μην μπορεί να κάνει? Ψάχνω κάτι τον τελευταίο καιρό για να έχω διακιολογία για αναβάθμιση αλλά δε βρίσκω

Μπορείς να παίξεις πασιέντζα ταυτόχρονα με virus scanning? ΌΧΙ. ’ΡΑ? Βουρρρρρ για dual core ώστε και εσύ να μπορείς να χαρείς την πασιέντζα σου ταυτόχρονα με το virus scanning!

Καλά με το ΝΟΝΤ32 ακόμη και σε ΡΙΙ κάνεις Multitasking. Τι κάνεις εσύ τέτοια ώρα? Ψάχνεις σε ξένα καταστήματα να βρεις ποιον κονρόε θα πάρεις?

Αρχική απάντηση από schumifer

Καλά με το ΝΟΝΤ32 ακόμη και σε ΡΙΙ κάνεις Multitasking. Τι κάνεις εσύ τέτοια ώρα? Ψάχνεις σε ξένα καταστήματα να βρεις ποιον κονρόε θα πάρεις?

Απαπαπαπαπαπα...... μου αρκεί ο Χ2. Παίζει και την πασιέντζα με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ antivirus στο background, ασχέτως αν και εγώ χρησιμοποιώ το NOD. Όλο σε έξοδα θα μπαίνουμε;

Και εγώ με έναν 3200+ ε΄μαι στα 2.4Ghrz αλλά δεν βρίσκω λόγο να τον αλλάξω.

Καλυτερα να αναβαθμίσω μεέναν Raptor. Με αυτόν θα δω νομίζω σημαντική διαφορά στην απόκρηση του συστήματος.

Αλήθεια με την "ΠΡΩΤΗ" AMD που έβγαλε 64bit επεξεργαστές ποιος και που ακριβώς είδε ουσιαστική διαφορά?

Κανά παιχνίδι που να κάνει χρήση των δυο πυρίνων υπάρχει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.