Hydrus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2006 Γνωριζει κανεις την διαδικασια για να ενεργοποιησω το SLI στην UltraD?Το SLI bridge ειναι απαραιτητο?
DarkSaga Ιούλιος 18, 2006 #2 Ιούλιος 18, 2006 έχουμε ποστάρει την απάντηση και με λόγιακαι σε εικόνες για τους δύσκολους ξανά και ξανά
Hydrus Ιούλιος 18, 2006 Author #3 Ιούλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 17:16] έχουμε ποστάρει την απάντηση και με λόγιακαι σε εικόνες για τους δύσκολους ξανά και ξανά Αυτο δεν με βοηθαει και τοσο...Δεν προλαβαινω να κανω search δυστυχως.Εαν μου εστελνες τα links θα σου ημουν ευγνωμων.
DarkSaga Ιούλιος 19, 2006 #7 Ιούλιος 19, 2006 αν προλαβαίνεις τσέκαρε και πόσο καινούριο rev έχεις γιατί νομίζω απο AD0 και μετά δεν έπιανε μην παιδεύεσαι άδικα....
spc Ιούλιος 19, 2006 #8 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT OWNEZ YOU! ''κε. Μοδεράτορα, μας κακομαθαίνετε'' tm
Spyrious Ιούλιος 19, 2006 #9 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga αν προλαβαίνεις τσέκαρε και πόσο καινούριο rev έχεις γιατί νομίζω απο AD0 και μετά δεν έπιανε μην παιδεύεσαι άδικα.... Αλλο το AD και άλλο το A0 ή είναι λάθος;
Hydrus Ιούλιος 26, 2006 Author #10 Ιούλιος 26, 2006 Συγνωμη παιδια αλλα κανω 2 δουλειες και ειμαι μονο αργα το βραδυ σπιτι και δεν προλαβαινω στην κυριολεξια να κανω τπτ.Λοιπον απ οτι βλεπω με τους 85.96mod οδηγους δλδ τους hacked που υποτειθεται οτι δουλευουν το sli και σε crossfire mobo ειδε και τις 2 καρτες αλλα εγω δεν ειδα διαφορα στα 3Dmarks και κυριως στα παιχνιδια.Αλλαξα και θεση εννοειται στα jumpers που βρισκονται μεταξυ των 2 pcix διαυλων αλλα παλι τπτ.Ο μονος τροπος δλδ ειναι αυτος της φωτο του 6 post?Εαν ειναι ετσι τοτε δεν αξιζει πιστυω το ρισκο παω απ ευθειας για την SLI-DR που χρειαζομαι και τις 4 επι πλεον sata συνδεσεις
chroma Ιούλιος 26, 2006 #11 Ιούλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga αν προλαβαίνεις τσέκαρε και πόσο καινούριο rev έχεις γιατί νομίζω απο AD0 και μετά δεν έπιανε μην παιδεύεσαι άδικα.... Σε όλες γίνεται, απλά μετά το έκαναν λίγο πιο δύσκολο. Πρέπει να αφαιρέσεις ένα στρώμα κόλλας πάνω από τις επαφές στο chip.
mortisboy Ιούλιος 27, 2006 #13 Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Hydrus [Χθες, στις 18:21] Συγνωμη παιδια αλλα κανω 2 δουλειες και ειμαι μονο αργα το βραδυ σπιτι και δεν προλαβαινω στην κυριολεξια να κανω τπτ.Λοιπον απ οτι βλεπω με τους 85.96mod οδηγους δλδ τους hacked που υποτειθεται οτι δουλευουν το sli και σε crossfire mobo ειδε και τις 2 καρτες αλλα εγω δεν ειδα διαφορα στα 3Dmarks και κυριως στα παιχνιδια.Αλλαξα και θεση εννοειται στα jumpers που βρισκονται μεταξυ των 2 pcix διαυλων αλλα παλι τπτ.Ο μονος τροπος δλδ ειναι αυτος της φωτο του 6 post?Εαν ειναι ετσι τοτε δεν αξιζει πιστυω το ρισκο παω απ ευθειας για την SLI-DR που χρειαζομαι και τις 4 επι πλεον sata συνδεσεις ..το τι αξιξει ειναι καθαρα υποκειμενικο.. ...αν νομιζεις εσυ οτι για δουλεια ενος τεταρτου για να ενωσεις τα points αξιζει η ολη διαδικασια παραπανω λεφτων και ψαξιματος τις SLI-DR (που υποψιν δυσκολα θα βρεις) τοτε εσυ ξερεις. Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 13:43] ερώτηξη : ενώνουμε απλά με μολυβάκι ή με κολλητήρι? ..για μενα καλο θα ειναι να γινει με κολλητηρι..ενα τσικ ειναι ουτως η αλλως
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.