kallileo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2006 Εκανα χτες μια ανανεωση στην Forthnet την γραμμη ADSL και μου λενε οτι θα μου στειλουν των κωδικο ανανεωσης και τον λογαριασμο της τραπεζας για την καταθεση των χρηματων. Το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το e-mail της forthnet....και χτες που προσπαθησα δεν μπορεσα να μπω. Τι username και password χρηιμοποιουμε????? Θελει ενεργοποιηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Ιούλιος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 Συμπολίτη, πας στο σάιτ της φόρθνετ, στο δεξί μέρος της αρχικής σελίδας...Σαν ηλεκτρονική διεύθυνση έχεις το username που σου έδωσαν κατά την πρώτη φάση που αγόρασες το πακέτο/σύνδεση. Το Password είνια το ίδιο που χρησιμοποιείς και όταν συνδέεσαι στο δίκτυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 Εβαλα το user name απο την συνδεση Dsl και το passworf παλι απο κει αλλα παλι δεν μπαινει το σπιτακι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Ιούλιος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2006 Φαίνετια χαζό, αλλά θα πρέπει να προσέξεις να γράψεις σε δύο μέρη το username, καθότι ενδιάμεσα παρεμβάλεται το @. Oπότε το δεύτερο μέρος είναι της μορφής the.forthnet.gr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 19, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2006 Ολα ΟΚ. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.