Αρχάριος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2006 Εχετε καμια ιδέα - γνώμη για αυτες τις φωτογραφικές Η χρηση είναι τελειως ερασιτεχνικη. Υπαρχει καμμια ιδεα για αλλη μεχρι 280 Ε;Αξιοπιστία sony ή casio ; Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 Εγώ πήρα εδώ και λίγες μέρες την EX-Z600 για την ίδια χρήση (εντελώς ερασιτεχνική) και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αυτό που μου αρέσει είναι η πολύ φωτεινή και μεγάλη οθόνη, ακόμη και κάτω από τον ήλιο, η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (έχω τραβήξει γύρω στις 400-450 φωτό από τότε που την πήρα, χωρίς να την ξαναφορτίσω) και ο εύκολος χειρισμός (την συνήθισα σε 1-2 μέρες). Το "anti-shake" της πάντως είναι σαν το "anti-blur" της sony, μέσω software.Για την Sony δεν έχω άποψη, δεν την έχω δει από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρχάριος Ιούλιος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 Ευχαριστώ , θα παραγειλω μηχανη αυτη την εβδομαδα και θελω να ακουσω οσο το δυνατο περισσοτερες γνωμες απο χρηστες ή ιδέες για απλές μηχανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2006 Έψαχνα αντικαταστάτη της Ζ110 αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημενος όταν δοκίμασα τη Z600. Σίγουρα για καθαρή χρήση auto πετάει και η οθόνη είναι πολύ καλή αλλά τις λείπει προτεραιότητα διαφράγματος ή ταχύτητας καθώς και χειροκίνητη έκθεση. Θα παιδευτεί κάποιος με το auto αν θέλει να τραβήξει μια λίγο καλύτερη φωτογραφία ή σε χαμηλο φωτισμό χωρίς flash. Το macro βρίσκεται στα 15cm, πολύ μεγάλο για τα γούστα μου (Ζ110 6cm). Το anti-shake δε λέει πολλά, όπως είπε ο sotiris είναι software και προσωπικά δε το χρησιμοποιώ ούτε στην Ζ110 γιατί προσθέτει θόρυβο.Τη Sony δε την έχω δει καθόλου αλλά δε με ψήνουν λόγω memory stick. Η Ζ110 θα δώσει τη θέση της στην (πολύ ακριβότερη από τα χρήματα που θέλει ο φίλος) Ζ850, οχι τόσο για τα ΜΡ αλλά για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakis! Ιούλιος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2006 Έχω την ΕΧ-Ζ750 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Για ερασιτεχνική χρήση βέβαια. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία πάνω σε φωτ.μηχανές αλλά μου τη σπάει που σε εσωτερικούς χώρους δεν μπορώ να τραβήξω καλά χωρίς φλας. Σε μεγάλα iso βέβαια έχει αρκετό θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Αύγουστος 1, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 μια ψήφο από εμένα στην casio είναι αρκετά καλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 1, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Αρχική απάντηση από ΑρχάριοςΑξιοπιστία sony ή casio ; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 1, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Και η casio Z60 δεν είναι άσχημη πάντος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Αύγουστος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Η sony ειναι σαφώς καλύτερη......Στα carrefour είδα την w5 (προηγούμενο μοντελο αντίστιχο της w50) στα 150 και κάτι.Αξίζει αν σκεφτείς οτι η μηχανούλα είχε 300 ακριβώς ένα χρόνο πριν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 2, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Αρχική απάντηση από cosmic Η sony ειναι σαφώς καλύτερη...... Δεν τις έχω δοκιμάσει και τις 2, αλλά η casio με ικανοποιεί με τις φωτογραφίες της. Δεν ξέρω πόσο μεγάλη διαφορά θα έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Sorry που γίνομαι κουραστικός αλλά επαναλαμβάνω:Ξανασκέψου το θέμα της αξιοπιστίας της SONY.Προσωπικά, πέραν της δραματικής εμπειρίας με άλλες συσκευές της (πχ Monitor ~10 καμένα pixel σε καινούργιες 17αρες TFT και service που δεν έβλεπε κανένα από τα ~10!), άλλαξα 3 κομμάτια DC3 (αν θυμάμαι καλά το μοντέλο) - που δεν είναι και από τα φθηνά της - για να βρω ένα χωρίς καμένα pixel σε αισθητήρα / οθόνη και σκόνες στο εσωτερικό του φακού!Sony Quality+Service MA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.