Onisim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2006 Καλησπέρα παιδιά.Το τελευτείο καιρό μου έχει παρουσιαστεί ένα προβληματάκι που δεν μπορώ να λύσω και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Λοιπόν, το pc μετά από 1 ώρα περίπου λειτούργιας κάθε φορά βγάζει τν παρακάτω εντολήFATAL APPLICATION ERRORThis application has Unexpectebly QuitInvocation of this Java Application has caused an Invocation TargetException.This application will now exit.(LAX)DetailJava.lang.OutOfMemoryError. <<no stak.trace.available>>Και αφού βγάλει αυτην την εντολή μετά από λίγο κλείνει της εφαρμογές όπως bitlord,bitcomet.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια
Makis Hourdakis Ιούλιος 18, 2006 #4 Ιούλιος 18, 2006 Λέγοντας memtest συνήθως εννοούμε το memtest86. http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4824
jpavly Ιούλιος 18, 2006 #5 Ιούλιος 18, 2006 Πάνω σε ποια ενέργεια το κάνει?Τι πρόγραμματα χρισημοποιείς εκείνη την ώρα συνήθως?Ποιο πολύ σαν Application Error μου φέρνει, παρά μνημών.
Onisim Ιούλιος 18, 2006 Author #6 Ιούλιος 18, 2006 Το κάνει γενικά, απο την στιγμή που θα ξεκινήσει ο υπολογιστής και μέτά από 1 ώρα βγάζει αυτο το error.Τον έχω αφήσει επίτηδες χωρίς να τρέχει τίποτα εκτός του internet security (norton), και πάλι βγάζει error. Πολλές φορές τον αφήνω το βράδυ ανοιχτό να κατεβάζει με bitlord ή bitcomet και πρώτα βγάζει την εντολή και μετά από κανά 2λεπτο κλείνουν και οι εφαρμογές με error.
mech5107 Ιούλιος 20, 2006 #8 Ιούλιος 20, 2006 Εγώ θα έκανα μια νέα εγκατάσταση xp, σε κανα παλιό-μικρό δίσκο και αν δεν το έκανε μετα από καποιες ώρες χρήσης, τότε ξαναεγκατάσταση στον καλό μου δίσκο αυτή την φορά και.....:whistling
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.