Jump to content

Accelero X2 ή Zalman VF900-Cu για X1900XT

man@ice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτή την ευδομάδα μου έρχεται μια Sapphire X1900XT απο το εξωτερικό που έχω παραγγείλει αλλά επειδή δεν "αγαπάω" ιδιαίτερα τον θόρυβο και απο ότι έχω διαβάσει η μαμίσια ψύχτρα δεν είναι και ότι καλύτερο σε αυτό τον τομέα θέλω να ρωτήσω την άποψη σας για την Accelero X2 αλλά και για την Zalman VF900-Cu; Ποια θεωρείτε καλύτερη όσο αφορά το θέμα θόρυβο/ απόδοση; 'Εχει δοκιμάσει κανένας και τις 2 να μας πει εντυπώσεις;

Επίσης θέλω να ρωτήσω (για να μην ανοίγω και άλλο thread) εάν με καλύπτει το Liberty 500w που έχω αυτή την στιγμή με την συγκεκριμένη κάρτα σε συνδιασμό με το Asus A8N32-SLI, 2 sata hdd, X-fi, DVD, DVD-RW και κανά 4-5 fans που έχει το κουτί;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! :)

τις εχω ακουσει και τις 2 απο κοντα και οποια και να παρεις θα μεινεις ευχαριστημενος και απο θεμα θορυβου και αποδοσης.

τωρα για το Liberty θα σε γελασω αλλα πιθανοτατα θα ειναι επαρκες αν δεν εχεις υπεργχρονισει το συστημα σου γενικα.

http://www.sudhian.com/index.php?/articles/show/graphics_cooler_roundup/

http://www.legionhardware.com/document.php?id=525&p=0

και το λινκ από το extreme οπου πολλοί ισχυρίζονται πως η accelero X2 αποδίδει καλύτερα από την vf900.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=93803&highlight=vf900+accelero

(και έχει και αρκετά πιο χαμηλή τιμή)

Εγώ που έχω δοκιμάσει την Accelero X2 έχω μείνει με ανάμεικτα συναισθήματα

Από πλευράς θορύβου είναι άριστη , δεν ακούγεται ο ανεμιστήρας της καθόλου

Από πλευράς απόδοσης ψύξης , η κάρτα με την μαμα ψύκτρα είχε 72 idle / 87.5 load

Με την Accelero οι θερμοκρασίες έπεσαν σε 52 idle / 74 load , οπότε από στοκ σίγουρα καλύτερα

Αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου είναι το γεγονός οτι όλος ο καυτός αέρας που αποβάλεται από την κάρτα , διαχέεται πάνω στην μητρική . Αναγκαστικά έχω βάλει εναν ανεμιστήρα στην περιοχή ώστε να αποβάλει τον καυτό αέρα από την περιοχή και να ψύχει την μητρική

Accelero X2 :T:

Παιζει να το βαλω και εγω στην xt μου!

Με το bios 700/800 και toxic timings πρεπει να το εχει αναγκη η καρτα!

Τωρα μονο με full load στο fanακι ερχονται στα ισα τους οι θερμοκρασιες!

Αλλα πολυ φασαρια!:X: :confused: :sick:

Αρχική απάντηση από giorgos th.

αυτο ειναι αναποφευκτο και με τις 2 ψυκτρες.μονο με τα silencer γλιτωνες λιγο.

Ναι , απλά με τη Zalman η θερμότητα διαχέεται προς όλες τις πλευρές , ενώ το μοναδικό άνοιγμα που έχει η accelero για να αποβάλλει την θερμότητα "βλέπει" προς την μητρική

μικρο το κακο.το θεμα ειναι πως και στις 2 ο ζεστος αερας μεσα στο κουτι θα διασκορπιστει.

απλα το + της VF900 οπως ειπε ο panos2k ειναι πως μπορει να χρησιμοποιηθει και σε αλλες καρτες σε περιπτωση αλλαγης.

Προσωπικα εβαλα την zalman γιατι ψυχει και τις μνημες...καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης...

-αθορυβη(γιατι η μαμισια δεν παλευοταν)

-μαμα temp 46C (θερμ.δωματιου 26C)

-με clima 43-44C

Ολα αυτα χωρις πλαινο ανεμιστηρι...

Αρχική απάντηση από blade_pan

Προσωπικα εβαλα την zalman γιατι ψυχει και τις μνημες...καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης...

-

H VF900 πιανει και τις μνημες???:blink:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

H VF900 πιανει και τις μνημες???:blink:

Εχει ψυκτρακια βρε....μακαρι να τις επιανε!

Δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαινουν ψυκτρες σαν τισ HIS...

zalman απο μένα γιατί είναι το ίδιο καλή, πολυ πιο όμορφη, μπαίνει σε όλες τις κάρτες, και είναι πιό μικρή, αρα και χοράει σε μικρά κουτιά.

vf900cu LED εχω κι εγω, ΠΟΛΥ ευκολη εγκατασταση, 42 βαθμοι idle 65 load (με ΧΤΧ bios) με 2 92αρηδες για exhaust 2 12αρηδες στην οροφη ενας να φυσαει μεσα ο αλλος εξω και εναν 12αρη απο μπρος πανω στο kama bay της scythe :)

Εχω βαλει και για παστα την super thermal grease της zalman που υποτιθεται αποδιδει καλυτερα απ'την artic silver, πιο πολυ για το βουρτσακι την πηρα :p, δεν ξερω αν εχει ερθει ελλαδα ετυχε να την παρω μαζι με κατι αλλα πραγματα απο perfomance-pcs.com

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.