wesker Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2006 Καλησπέρα!Είμαι κάτοχος του Toshiba DVD-Rom SD-M1712. Το DVD αυτό το έχω εδώ και 4 χρόνια, αλλά έχω το εξής πρόβλημα.Δεν μου διαβάζει τα DVD Dual Layer. Ξέρετε μήπως που μπορώ να βρω firmware upgrade; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Nio_S2000 Ιούλιος 17, 2006 #2 Ιούλιος 17, 2006 Εγω θα σου ελεγα να αγορασεις καινουργιο.....Εξαλλου τα φραγγα του τα εβγαλε....4χρονια.Ασε που ειναι και πολυ φθηνα τα dvd roms. http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.330556 Και αμα δεν εχεις και dvd RW καιρος ειναι να το αλλαξεις
wesker Ιούλιος 17, 2006 Author #3 Ιούλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Nio_S2000 [Σήμερα, στις 20:58] Εγω θα σου ελεγα να αγορασεις καινουργιο.....Εξαλλου τα φραγγα του τα εβγαλε....4χρονια.Ασε που ειναι και πολυ φθηνα τα dvd roms. http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.330556 Και αμα δεν εχεις και dvd RW καιρος ειναι να το αλλαξεις Λες,ε; Εχω dvd rw dual layer. Aλλα δν μου διαβαζει τα δισκακια το reader.
Makis Hourdakis Ιούλιος 18, 2006 #5 Ιούλιος 18, 2006 Δεν ξέρω συγκεκριμένα για το δικό σου αλλά το να μην μπορεί να διαβάσει κάποιο συγκεκριμένο είδος (ενώ το διάβαζε πριν) σημαίνει οτι έχει αρχίσει να τα φτήνει. Σε λίγο θα σταματήσει σιγά σιγά να διαβάζει και τα υπόλοιπα. Την έχω ξαναδεί την ταινία...Προσωπικά τα DVD-rom τα χω ξεγράψει πλέον. Και αν θες δυο drives πάρε δυο dvd recorder πιστεύω αν σου περισσεύουν τα 20 παραπάνω. Ποιό dvd recorder έχεις τώρα;
wesker Ιούλιος 18, 2006 Author #6 Ιούλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 09:07] Δεν ξέρω συγκεκριμένα για το δικό σου αλλά το να μην μπορεί να διαβάσει κάποιο συγκεκριμένο είδος (ενώ το διάβαζε πριν) σημαίνει οτι έχει αρχίσει να τα φτήνει. Σε λίγο θα σταματήσει σιγά σιγά να διαβάζει και τα υπόλοιπα. Την έχω ξαναδεί την ταινία...Προσωπικά τα DVD-rom τα χω ξεγράψει πλέον. Και αν θες δυο drives πάρε δυο dvd recorder πιστεύω αν σου περισσεύουν τα 20 παραπάνω. Ποιό dvd recorder έχεις τώρα; Όχι το DVD reader το έχω πρίν βγούνε τα dual layer dvd. Οπότε αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο και δεν τα διαβάζει. Γι'αυτό ρώτησα μήπως βγήκε κάποιο firmware για την συσκευή μου που να ενεργοποιεί το dual-layer. Απο recorder έχω ένα της Lite-On, RW αρκετά καλό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.