morfeas-dsl- Ιούλιος 18, 2006 #41 Ιούλιος 18, 2006 @ NTG τα μεταφορικα οκ ειναι 60 ευρω αλλα οτι οθονη και αν παρεις απο pixmania καπου εκει ειναι οποτε δεν τα μετραω στην τιμη της οθονης. Να σας δοσω ενα λινκ με wide. Καλο διαβασμα :> http://www.behardware.com/art/imprimer/619/ EDIT: απλα να σημειωσω οτι η samsung 215 ειναι η μονη που εχει και εισοδο scart
ΝTG Ιούλιος 18, 2006 #42 Ιούλιος 18, 2006 οι τιμες ειναι παραπλησιες...(μιας και οι υπολοιπες υπαρχουν και ελλαδα)Μονο η philips ξεφευγει προς τα κατω....
magicman Αύγουστος 1, 2006 Author #43 Αύγουστος 1, 2006 τελικα πηγα διακοπες-γυρισα ωρα να παρουμε την philips. αν την παρω μεσω ιντερνετ λετε να εχω κανενα προβλημα? ειμαι λιγο διστακτικος, τι λετε εσεις?
morfeas-dsl- Αύγουστος 1, 2006 #44 Αύγουστος 1, 2006 Αν το καταστημα ειναι γνωστο θεωρητικα δε θα εχεις προβλημα. Αν η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη προτιμα απο καποιο κοντινο σου παντως αλλιως βουρ για νετ
Makis Hourdakis Αύγουστος 1, 2006 #45 Αύγουστος 1, 2006 Πάντως ψάξε πρώτα εμπειρίες άλλων χρηστών σχετικά με αντικατάσταση οθονών μην πέσεις στην περίπτωση. Κάποια e-shops (του εξωτερικού τουλάχιστον) σου δίνουν τη δυνατότητα να πληρώσεις ένα μικρό αντίτιμο και να γίνει έλεγχος στην οθόνη πρωτού σου σταλεί. Κάποια άλλα μεγάλα καταστήματα επίσης σου δίνουν γενικότερα τη δυνατότητα επιστροφής προϊόντος μέσα σε κάποια προθεσμία αν δε μείνεις ικανοποιημένος.Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να την πάρεις απο φυσικό κατάστημα με καλό RMA, υπο την προϋπόθεση βέβαια οτι η τιμή δεν θα είναι υπερβολικά μεγαλύτερη απο e-shop και οτι έχεις εύκολη πρόσβαση. Αν και στην τελική δεν πρέπει να σε απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα καμένων pixels. Έχει περιοριστεί αρκετά το φαινόμενο πλέον.
magicman Αύγουστος 1, 2006 Author #46 Αύγουστος 1, 2006 μακη για την συγκεκριμενη οθονη rma κανεις αμεσως με την philips δεν εχει σχεση το καταστημα. απλα φοβαμαι λιγο για την μεταφορα. τοπικο καταστημα δεν κανω καν το κοπο να ρωτησω... στανταρ 100+ ευρα πανω. οπως σε ολα τα ειδη για πισι που εχω ρωτησει.
iceblade Αύγουστος 1, 2006 #47 Αύγουστος 1, 2006 ψάξε skrouz και πάρτην όπου τη βρείς πιο φτηνά (εντός ελλάδας). Εδώ θεσσαλονίκη ο ματσούκας την έχει 440 τελική νομίζω
Makis Hourdakis Αύγουστος 1, 2006 #48 Αύγουστος 1, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN μακη για την συγκεκριμενη οθονη rma κανεις αμεσως με την philips δεν εχει σχεση το καταστημα. απλα φοβαμαι λιγο για την μεταφορα. τοπικο καταστημα δεν κανω καν το κοπο να ρωτησω... στανταρ 100+ ευρα πανω. οπως σε ολα τα ειδη για πισι που εχω ρωτησει. Δε νομίζω οτι έχεις να φοβηθείς κάτι απο τη μεταφορά. Το πολύ πολύ να σου αργήσει λίγο παραπάνω. Αν και θα πρότεινα να το ψιλοσκεφτείς αν είναι να παραγγείλεις απο pixmania. Πολλοί (μεταξύ των οποίων και εγώ) έχουν μείνει δυσαρεστημένοι απο το χρόνο παράδοσης ο οποίος σε περιπτώσεις άγγιξε 3 και 4 μήνες, καταλήγοντας συνήθως σε ακύρωση της παραγγελείας. Και σε άλλα συμβαίνουν τέτοια περιστατικά απλώς εκεί είναι συνηθισμένο. Sorry για τη δυσφήμιση αλλά είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια... Όσο για το οπικό κατάστημα που λες, δεν χάνεις τπτ να ρωτήσεις. Ποτέ δεν μπορείς να ξερεις απο πού θα σου 'ρθει...
magicman Αύγουστος 1, 2006 Author #49 Αύγουστος 1, 2006 απο pixmania δεν το κοιταω καθολου. δεν προκειται να παρω απο εκει. μαλλον απο το ματσουκα θα την παρω. θα ρωτησω στα τοπικα εδω, αλλα θα μου πεσουν τα μαλλια παλι.
magicman Αύγουστος 2, 2006 Author #50 Αύγουστος 2, 2006 με πηραν απο το ματσουκα,χθες εκανα την παραγγελια. και λεει δεν υπαρχει εξαντληθηκε σε κανενα μηνα! :rant:
agganis1416003242 Αύγουστος 4, 2006 #51 Αύγουστος 4, 2006 To pixmania εχει ριξει τις τιμες στα μεταφορικα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.