Jump to content

μετάβαση από crt σε tft ~400 ευρό

magicman

Recommended Posts

H philips εχει 440€ (περιπου)

Η samsung 215Τ (πολυ καλη επιλογη) εχει 600€

Εκει κοντα (στα 620€) παραμονευει και η ΝEC (παλι στις 20ιντσες) που για μενα ειναι η καλυτερη επιλογη -μιας και θελω το glossy- ...

και σαν outsider υπαρχει η F-S S20 -1W...στα 550€...(p-mva panel)

εδω το review απο prad.de της συγκεκριμενης..

Οι τιμες ειναι απο skroutz...ελπιζω απο αντιπροσωπειες να ειναι πιο καλες..(καποιος που ξερει ας απαντησει)

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Η samsung εχει 540 ευρω απο pixmania.

Εχει 8 ms, pva panel και 21 ιντσες αρα οσοι παραπονιουνταν πως η μεγαλυτερη αναλυση εκανε τα παντα μικρα τωρα θα βρουν αυτο που θελουν.

Και η nec μου αρεσει αλλα ειναι 20 ιντσες οχι 21, με glossy (προσωπικο αυτο, εγω εχω παραθυρο πισω απο pc :<) και σε τιμη καπως τσιμπιμενη.

Τι να πω. Δυσκολη επιλογη. Το σιγουρο οτι και οι 3 ειναι πολυ καλες οθονες

Την FuSiemens και γω την ειχα σκεφτει αλλα εχει ενα σημαντικο - . Δεν εχει interpolation settings δλδ stretchαρει πχ καποιο game που δεν υποστηριζει την αναλυση που εχεις...

H nec ειναι πολυ καλη αλλα δεν κανει για αυτους που θα την εχουν σε φωτεινους χωρους...το glossy ειναι ωραιο αλλα εχει και τα μειονεκτηματα του...

Η philips ειναι πολυ καλη και σε αποδοση και σε τιμη (κατοχος)...

Η samsung ειναι ερωτας.....:inlove: και δεν την ειχα προσεξει:rant: :wall::D

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Η samsung εχει 540 ευρω απο pixmania.

Εχει 8 ms, pva panel και 21 ιντσες αρα οσοι παραπονιουνταν πως η μεγαλυτερη αναλυση εκανε τα παντα μικρα τωρα θα βρουν αυτο που θελουν.

εχει και 62,5€ μεταφορικα ομως!που τα πας αυτα?

@blade ...

χωρις να ειμαι σιγουρος(περιμενω να με φωτισει καποιος και μενα) μονο η plhilips εχει αυτο που θες...(να βαζει μπαρες παντου και να παιζει στην αναλυση που θες!)

Πρεπει να γινεται και με τους drivers κατι τετοιο ομως..!

ΕΠισης παιζει και η belinea 102035w που εχει το ιδιο πανελ με την F-s!

Αρχική απάντηση από ΝTG...@blade ...

χωρις να ειμαι σιγουρος(περιμενω να με φωτισει καποιος και μενα) μονο η plhilips εχει αυτο που θες...(να βαζει μπαρες παντου και να παιζει στην αναλυση που θες!)

Πρεπει να γινεται και με τους drivers κατι τετοιο ομως..!

Αυτο γινεται στην philips,για αυτες που δεν το εχουν ειχα διαβασει οτι με drivers δεν ειναι και το καλυτερο δλδ μπορει και να μην γινεται...

edit:πατα μεεεεεεε για να δεις διαφορες!

οχι ρε γ@μοτο tn panel φοράει.. και εμφανισιακά είναι ποιο ωραία από την philips..

http://www.prad.de/en/guide/screen2972.html

και το άλλο περίεργο στο site της samsung δεν υπάρχει... ή εγω δεν την βλέπω ή η αναζήτηση δεν την εμφανίζει...:blink: :blink:

edit με πρόλαβε ο φροστ ποιο πάνω...:D

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 14:04]

Ναι frost αυτη η samsung δε λεει...(εγω αναφερομουν για την samsung 215TW)

Frostako πριν παρεις την philips ηξερες για την samsung?:D

Βλέπεις να σε quotάρω για την 20αρα? ή εσύ την ανέφερες? :p

1. Όταν πήρα την philips ήταν άλλες οι τιμές

2. Αλλά όντος δεν την είχα δει καθόλου (αν και πάλι δύσκολα θα την έπαιρνα λόγω ανωτέρας βιας.)

3. Αν παίξουν φράγκα, σιγά μην πάρω conroe! Με καμιά 24αρα αγκαλιά με βλέπω. :p

blade_panάκο :p

Ξεχασε την την 20αρα samsung...

Αρχική απάντηση από FrOsT

:giveup::tongue:

Λες?Οι 24αρες ξεφευγουν απο τα 500-600 και πανε πανω απο 1000ρι...γμτ!

:beer: :smoke:

για οσους χαλβαδιαζουν 24 παιζει μια φτηνη της αγαπημενης του sotiris..

ΑCER 2416W με s-pva στα 6ms ...με τιμουλα στο σπιτακι σας κοντα στα 985€ (απο πιχμανια).

@blade...

η (οποια) αμφιβολια δεν ειχε να κανει με την philips που ξερω τι κανει ,αλλα στο οτι καμμια αλλη δεν εχει τα interpolation settings που ψαχνεις!(οχι μονο η f-s δλδ...αλλα και η nec και η belinea κλπ)

καταλαβα... αν και είναι ωραία γμτ... και χωρίς εκείνα τα ηχεία τις philips... τα ηχείακια εκείνα πλάκα πλάκα κάνουν τίποτα?

(24αρα ροσίδα μπορεί να εννοεί ο φροστ)!

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 12:24]

το tn panel δηλαδή έχει μόνο μειονεκτήματα? σε τι υστερεί?

Γωνίες θέασης, χρώματα

Και η 215Τ φαίνεται καλή επιλογή, δεν την έχω δει όμως από κοντά. Έχω όμως κακή εικόνα από τη Samsung δίοτι 4 οθόνες που πήραμε στο πανεπιστήμιο καινούριες είχαν και οι 4 καμμένα pixel (πάνω από 2). Βέβαια μιλάμε για χαμηλό price range, κοντά στα 300. Βέβαια στο ίδιο price range από τις 6 LG1915s καμία δεν παρουσίασε καμένο pixel.

Θα σου έλεγα ίσως πήγαινε και για τη samsung αλλά η εγγύηση της αποτελεί επίσης ανασταλτικό (σημαντικό για μένα) παράγοντα. Δεν ξέρω βέβαια αν την έχει βελτιώσει από τότε που τη θυμάμαι

@NTG πατα το Link στο post 27...εχει και η nec και η samsung 21 απ'οτι λεει...

@Magicman,Τα ηχειακια δε τα εχω δοκιμασει ποτε,αλλα εσυ τι περιμενεις...τι ωραια που θα ηταν να μην ειχε ηχεια...(προσωπικα μου θυμιζει παλιο ραδιοφωνακι Philips:D)

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 12:16]

1. Όταν πήρα την philips ήταν άλλες οι τιμές

2. Αλλά όντος δεν την είχα δει καθόλου (αν και πάλι δύσκολα θα την έπαιρνα λόγω ανωτέρας βιας.)

φροστυ άκουσα βγάζει η philips panel 26" 5msG2G (S-IPS). Αρχίζω να παθαίνω ζημιά πάλι ακόμα δεν πήρα καλά καλά την 200w6 :p

Αρχική απάντηση από blade_pan

@NTG πατα το Link στο post 27...εχει και η nec και η samsung 21 απ'οτι λεει...

:D οκ...αυτη τη σειρα τη προσπερασα....

(περιμενα να το βρω στα special features...)

προσωπικα δεν με ενοχλει αν και καλο ειναι να υπαρχει δε λεω..

Αρχική απάντηση από iceblade

φροστυ άκουσα βγάζει η philips panel 26" 5msG2G (S-IPS). Αρχίζω να παθαίνω ζημιά πάλι ακόμα δεν πήρα καλά καλά την 200w6 :p

Δεν έχεις κάναν αδερφό να την πασάρεις?

Εγώ εχώ! :devil:

Περιμένω να δω την 24αρα την Dell σε σύγκριση με την 27άρα Dell (είχαν πει ότι θα βγάλουν) και επίσης περιμένω οθόνες με το 26άρι αυτό.

Γενικά πιστεύω μεγαλύτερη διαφορά θα δω αν πάρω καινούρια οθόνη (πάλι) παρά αν πάρω καινούριο cpu (+m/b+ram).

Στα 4 pixel πρέπει να είναι οι samsung.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.