Jump to content

Acus Extreme AX800ΧΤ

agganis1416003242

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσφατα αγορασα την Acus Extreme AX800 ΧΤ 256 ΜΒ PCI-E. Την πηρα απο ενα φιλο. Δεν ξερω τις δυνατοτητες της και αν ειναι καλη. Ο φιλος μου ειπε οτι ειναι αρκετα καλη.

Απο οτι ειδα με το ATITOOL δουλευει με core 500 και mem 500. Προσπαθησα να την ανεβασω λιγο με το "find max" αλλα στα 520 μου παγωσε το συστημα. Ειναι δυνατον να ανεβαινει τοσο?

Μηπως κανω καποιο λαθος εγω?

Μαλλον χρησιμοποιησες το προγραμμα που υπαρχει στο ccc-overdrive.Δουλεια σοβαρη με αυτο δε γινεται-εμενα μολις κλοκαρω μνημη κανει restart.Κατεβασε το overclocker απο το techpowerup.Επισης εμενα ο συνδιασμος Ατι-τοοl και ccc δεν λειτουργει σωστα.

Εδω με πιανεις αδιαβαστο! Αν και απο οτι φαινεται,χωρις να γνωριζω 100% ισως να μην υποστηριζει την καρτα σου.

Ευχαριστω πολυ. Ανεβασα 540 (core) 550 (mem). Υπαρχει το εξης προβληματακι.... Αποθηκευω τις νεες ρυθμισεις στο rituner και τρεχω το 3dmark 06. Οταν τελειωνει τα τεστ βλεπω οτι οι ρυθμισεις ειναι στο default. Δηλαδη 500 (core) 500 (mem). Αυτο μαλλον γινεται με το που ξεκιναει το 3dmark06 γιαυτο και μου βγαζει συνεχεια το ιδιο σκορ (2017). Δεν ισχυει δηλαδη το overck στο 3dmark. Kαι φυσικα οταν τελειωνει το 3dmark η καρτα ειναι στις default ρυθμισεις. Γιατι γινεται αυτο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.