Jump to content

Sony Vaio VGN-FE21B και αντίγραφο ανάκτησης συστήματος

fuz10n

Recommended Posts

Από μεγάλη μου βιασύνη διέγραψα όλον τον σκληρό δίσκο ακόμη και το partition για την ανάκτηση, το πρόβλημα μου είναι ότι δεν πρόλαβα να κάνω ένα DVD όπως λέει μέσα στο manual, αν κάποιος έχει το laptop Sony vaio VGN-FE21B ή FE21M και μπορεί να μου κάνει ένα αντίγραφο ανάκτησης συστήματος θα με βοηθούσε πάρα πολύ.

Όποιος μπορεί και θέλει ας μου κάνει ένα pm για να κανονίσουμε τα περεταίρω

Ευχαριστώ, πολύ

Αρχική απάντηση από jogi

Γιατι δεν παίρνεις ενα τηλέφωνο την Sony?

Φαντάζομαι οτι αυτή είναι ρητορική ερώτηση

Όποιο cd των windows (original) ίδιας έκδοσης και αν πάρεις απο κάποιον γνωστό σου, όταν σου ζητήσει τον σειριακό βάλε αυτόν που γράφει στο αυτοκολλητο του φορητού και θα είσαι οκ, οδηγούς θα κατεβάσεις απο το ιντερνετ

Σε εμένα στο Vaio δεν ζητά κωδικό. Οπότε αν σου δώσω το δικό μου restore DVD θα υπάρχουν δύο λαπτοπ με τον ίδιο σειριακό. (Βεβαια εχουμε ασύμβατα μοντέλα).

Αυτό που λέει ο panos2k φαινεται σωστό, πάρε ενα cd απο κάποιον φίλο σου και βάλε τον δικό σου κωδικό. Βέβαια θα χάσεις όλα τα εξτρα προγραμματα της σονυ (τα περισσότερα μπορείς να τα κατεβάσεις απο το site της.)

Για δοκίμασε να βρείς drivers από το νετ...

Για το δικό μου δεν βρήκα τίποτα πουθενά, και η sony ήθελε το sn του laptop, το οποίο ξεκόλλησε και έχασα... Και στο κουτί του δεν λέει τίποτα.

Εγώ έκανα install από το dvd του, έγραψα σε ένα cd τον φάκελο που φτιάχνει Drivers for my Vaio, format, και χρησιμοποίησα τους drivers του φάκελου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.