disssconected Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2006 S.o.s.....plz όσοι γνωρίζουν να απαντήσουν...έχω ένα laptop 3 χρόνια περίπου (p4 2.4ghz, 256ram, 40gb, toshiba). Όπως μπορείτε να καταλάβετε έχω πρόβλημα με την ram...δεν επαρκεί καθόλου (μόλις 77,486 περίπου mb είναι διαθέσιμα κάτω από κανονικές συνθήκες χρήσης...) με αποτέλεσμα να κολάει...η ερώτηση τώρα...τι μνήμη να του βάλω?? Κανονικά sddr όπως και σε desktop?? Από κάτω έχει κανονικά το laptop θέσεις (βιδωτές) για αλλαγή σκληρού-ram..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 νομίζω τα laptop παίρνουν ειδικές μνήμες. Ρώτα στην αντιπροσωπία, αλλά και σε μαγαζιά πόσο θα σου κοστήσει, και αποφάσισε με βάση την τσέπη σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 θα ανοιξεις το πανελακι για την ραμ...θα βγαλεις με προσοχη την ραμ..και οτι λεει το ταμπελακι της ραμ θα πας και θα αγορασεις...απλο ειναι..και οχι δεν παιρνει σαν του desktop μνημες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.