yz250 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2006 Για τους φανατικους του o/c και τον games η ABIT εβγαλε μια motherboard για επεξεργαστες AM2 την ποια εχει φερει και το πλαισιοlink:ABIT AN9 32X Fatal1ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Ιούλιος 16, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Για τους φανατικους του o/c και τον games η ABIT εβγαλε μια motherboard για επεξεργαστες AM2 την ποια εχει φερει και το πλαισιοlink:ABIT AN9 32X Fatal1ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 για τους απανταχου GAY της OC κοινοτητας το eshop εχει φερει την καταπληκτικη αυτη μητρικη σε φουξ χρωμα και SLN approved στη προνομιακη τιμη 59,80http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.528341 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 για τους απανταχου GAY της OC κοινοτητας το eshop εχει φερει την καταπληκτικη αυτη μητρικη σε φουξ χρωμα και SLN approved στη προνομιακη τιμη 59,80http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.528341 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nkiller Ιούλιος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:17] για τους απανταχου GAY της OC κοινοτητας το eshop εχει φερει την καταπληκτικη αυτη μητρικη σε φουξ χρωμα και SLN approved στη προνομιακη τιμη 59,80http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.528341 Πες μου ea6gka ποιος ορισε οτι το χρωμα φουξ ανηκει στους gay?Τα χρωματα δεν ανηκουν σε κανεναν και δεν μπορουμε να τα αποδοσουμε σε ανδρες και γυναικες και γενικοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nkiller Ιούλιος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:17] για τους απανταχου GAY της OC κοινοτητας το eshop εχει φερει την καταπληκτικη αυτη μητρικη σε φουξ χρωμα και SLN approved στη προνομιακη τιμη 59,80http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.528341 Πες μου ea6gka ποιος ορισε οτι το χρωμα φουξ ανηκει στους gay?Τα χρωματα δεν ανηκουν σε κανεναν και δεν μπορουμε να τα αποδοσουμε σε ανδρες και γυναικες και γενικοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 ΧΕΧΕ..Η σου αρέσει το φουξ...(και μένα) ή είσαι gay.... :p Βασικά θα μπορούσε να αναφέρει ένα ροζάκι. Εϊναι πιο φανταζί...... Πέρα από την πλάκα ΝKiller μην δίνεις σημασία σε σχόλια απευθυνόμενα προς SLN. ΑΒΥΣΣΟΣ.....:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nkiller Ιούλιος 16, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 19:32] ΧΕΧΕ..Η σου αρέσει το φουξ...(και μένα) ή είσαι gay.... :p Βασικά θα μπορούσε να αναφέρει ένα ροζάκι. Εϊναι πιο φανταζί...... Πέρα από την πλάκα ΝKiller μην δίνεις σημασία σε σχόλια επυθυνόμενα προς SLN. ΑΒΥΣΣΟΣ.....:...: Οχι δεν ειμαι gay αλλα δεν μπορω να βλεπω ανθρωπους να αποδιδουν χρωματα στους ανδρες, στις γυναικες και γενικοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Nkiller Οχι δεν ειμαι gay αλλα δεν μπορω να βλεπω ανθρωπους να αποδιδουν χρωματα στους ανδρες, στις γυναικες και γενικοτερα Εγώ από την άλλη,τρώω κόλλημα με αυτούς που φοράνε άσπρες κάλτσες με black tie ντύσιμο αλλά και αυτούς που δεν έχουν χιούμορ τις Κυριακές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nkiller Ιούλιος 16, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 21:41] Εγώ από την άλλη,τρώω κόλλημα με αυτούς που φοράνε άσπρες κάλτσες με black tie ντύσιμο αλλά και αυτούς που δεν έχουν χιούμορ τις Κυριακές... :laughing: Καποιες φορες το περιεχομενο του χιουμορ καποιων ανθρωπων δεν συμπιπτει με ανθρωπους οι οποιοι εχουν ξεφυγει απο το κατεστημενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 16, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 @chosen για κατι τετοιο λες??? :hehe: :hehe: :hehe: σορρυ για το :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Ιούλιος 17, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2006 εγω παλια εχασα τον μπουσουλα το 1 παλικαρι λεει για αμουντέ και ο αλλος για μια φτηνη ασροκ π απο τι καταλαβα ο λογος που ποσταρετε ειναι η υποστιρηξη για κονρόε εχμ τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιούλιος 17, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από NkillerΤα χρωματα δεν ανηκουν σε κανεναν και δεν μπορουμε να τα αποδοσουμε σε ανδρες και γυναικες και γενικοτερα. ...τα κοκκινα φαναρια παντως ανηκουν σε "κυριες" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 17, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από aGka8lzαπο τι καταλαβα ο λογος που ποσταρετε ειναι η υποστιρηξη για κονρόε εχμ τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? Την υποστήριξη Conroe, πρώτος εσύ την ανέφερες (?) Για ευνόητους λόγους το θέμα μεταφέρεται στο Off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 17, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 20:17] για τους απανταχου GAY της OC κοινοτητας το eshop εχει φερει την καταπληκτικη αυτη μητρικη σε φουξ χρωμα και SLN approved στη προνομιακη τιμη 59,80http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.528341 Your bad weather, βαζεβουζουκε, σαρδαναπαλε, καραγκιοζη.Animals!Μα τι θα γινει... Οποιος βλεπει asrock θα παει και θα κολλαει απο πισω την εξυπναδα του????? How have you seen her????? Τον ΚΑΡΑ-GAYπου προτεινει να αγοραστουν οι asrock δεν τον ξερει κανεις?????????????? Τον ασχετο που εχει πει ατακες "Αντε παλι τυχερουλη, την καλυτερη μητρικη πηρες. Δεν θα σου κανει και undervoltage οπως η δικη μου (σημ. asus P5WD2-e)! Αρχοντας θα εισαι" δεν τον μνημονευει ανθρωπος????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 18, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 Σόλωνα, έχεις πέσει θύμα ρατσιαστικής συμπεριφοράς, αυτό μπορώ να πώ μόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.