Jump to content

DFI Infinity 975X/G

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

χμμ............ας ανοιξουμε ενα θρεντακι για την αγαπημενη μας dfi.

ας ποσταρουμε εδω μεσα σχολια πληροφοριες και οτιδηποτε εχει σχεση για την εν λογω μητρικη.........σιγουρα θα απασχολησει εκεινους που δεν γουσταρουν τα undervoltage των Asus αλλα και τις Gigabyte σαν ονομα.......(sorry Kbilly13) :p

καποιες ενστασεις που εχω........γιατι πηγαν τα 24πινα και τα 8πινα μεσα στη μεση?........δεν θα ειναι πολυ ζορικο να φερνεις ολοκληρο το μαρκουτσι που συνοδευει το 24πινο ΣΤΗ ΜΕΣΗ της μητρικης και να περναει ΑΝΑΜΕΣΑ απο την ψυξη και το πισω μερος?

επισης ο hardcore overclocker τι τα χρειαζεται τα 1 PCI Express x1 slot

# 1 PCI Express x4 slot?ας βαζανε 1-2 σκετα pci παραπανω.........

χαλασε και το κιτρινοπορτοκαλι uv χρωμα που ειχε γινει σημα κατατεθεν....:nerd:

post-596-1416072697,6736_thumb.jpg

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

χμμ............ας ανοιξουμε ενα θρεντακι για την αγαπημενη μας dfi.

ας ποσταρουμε εδω μεσα σχολια πληροφοριες και οτιδηποτε εχει σχεση για την εν λογω μητρικη.........σιγουρα θα απασχολησει εκεινους που δεν γουσταρουν τα undervoltage των Asus αλλα και τις Gigabyte σαν ονομα.......(sorry Kbilly13) :p

καποιες ενστασεις που εχω........γιατι πηγαν τα 24πινα και τα 8πινα μεσα στη μεση?........δεν θα ειναι πολυ ζορικο να φερνεις ολοκληρο το μαρκουτσι που συνοδευει το 24πινο ΣΤΗ ΜΕΣΗ της μητρικης και να περναει ΑΝΑΜΕΣΑ απο την ψυξη και το πισω μερος?

επισης ο hardcore overclocker τι τα χρειαζεται τα 1 PCI Express x1 slot

# 1 PCI Express x4 slot?ας βαζανε 1-2 σκετα pci παραπανω.........

χαλασε και το κιτρινοπορτοκαλι uv χρωμα που ειχε γινει σημα κατατεθεν....:nerd:

Πολύ "φτωχική"...

Θα ήθελα να δω μια LanParty έκδοση, αλλά νομίζω ότι η dfi έχει δηλώσει ότι LanParty μόνο με το ati και το nvidia, μήπως κάτι ξέρει που δεν βγάζει LP με 975?

*greekfragma boy, το "κιτρινοπορτοκαλι uv χρωμα" είναι για LP όχι Infinity :p

Πολύ "φτωχική"...

Θα ήθελα να δω μια LanParty έκδοση, αλλά νομίζω ότι η dfi έχει δηλώσει ότι LanParty μόνο με το ati και το nvidia, μήπως κάτι ξέρει που δεν βγάζει LP με 975?

*greekfragma boy, το "κιτρινοπορτοκαλι uv χρωμα" είναι για LP όχι Infinity :p

εγω λανπαρτακιας ημουνα και θα ειμαι.....οχι βεβαια οτι θα περασω ετσι φλου την συγκεκριμενη μητρικη..................απλα μου κανει εντυπωση το ολο σεταπ.

ειδα οτι βγηκε ηδη 1 bios 1 βδομαδα μετα το 1ο bios που ερχεται με την μητρικη και εχει τις εξης αλλαγες.........

Date Code 2006/06/21

Major Reasons of Change:

1.Support Intel LGA775 Celeron D FSB 533MHz CPU.

2.Removed DDRII 667MHz and DDRII 800MHz if PSB 533MHz CPU.

3.Added Tras value 1, 2, 3 and removed Tras value 16, 17, 18.

4. Fixed WATCH DOG issue.

και μονο που βλεπω tras values δεν μπορω να περιμενω................

εγω λανπαρτακιας ημουνα και θα ειμαι.....οχι βεβαια οτι θα περασω ετσι φλου την συγκεκριμενη μητρικη..................απλα μου κανει εντυπωση το ολο σεταπ.

ειδα οτι βγηκε ηδη 1 bios 1 βδομαδα μετα το 1ο bios που ερχεται με την μητρικη και εχει τις εξης αλλαγες.........

Date Code 2006/06/21

Major Reasons of Change:

1.Support Intel LGA775 Celeron D FSB 533MHz CPU.

2.Removed DDRII 667MHz and DDRII 800MHz if PSB 533MHz CPU.

3.Added Tras value 1, 2, 3 and removed Tras value 16, 17, 18.

4. Fixed WATCH DOG issue.

και μονο που βλεπω tras values δεν μπορω να περιμενω................

To πιο βασικό όμως δεν το αναφέρατε. Πόσο fsb οεο; <370 εκτός και αν μπουν dividers στις μνήμες. Ας ελπίσουμε ότι θα λυθεί με κάποιο bios

To πιο βασικό όμως δεν το αναφέρατε. Πόσο fsb οεο; <370 εκτός και αν μπουν dividers στις μνήμες. Ας ελπίσουμε ότι θα λυθεί με κάποιο bios

Τα πρασσινα motherboards μου θυμιζουν 1999 1ghz p3 και qdi mobos

Απο τασεις παει πολυ καλα!

• 5 months later...

Ελπιζω να το διορθωσουν γιατι οι dfi απευθυνονται σε πολυ συγκεκριμενο κοινο που "διψαει" για fsb...

• 2 weeks later...

’λλος ένας χαρούμενος κάτοχος DFI 975X. Παρέλαβα το απόγευμα (μετά από RMA μιας νεκρής P5B). Ευτυχώς είχαν τελειώσει οι Ρ5Β και είχα δικαίωμα επιλογής. Το πρώτο POST έγινε ok (με το 1 DIMM γιατί φοβάμαι lock από τα 2.1 V που λένε τα specs της ΟCZ 4600).

Ρε σεις, το NB ζεματάει χειρότερα από τη CPU σε idle. Κάνω πατέντα για 4cm fan πάνω στο NB. Πάντως είδα μια γρήγορη το BIOS και τα χρειαστηκα. Πολύ custoμάρισμα λέμε.

Να υποθέσω ότι πρέπει να βάλω ASAP το latest bios, σωστά ?

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από dom

Τα πρασσινα motherboards μου θυμιζουν 1999 1ghz p3 και qdi mobos

Απο τασεις παει πολυ καλα!

Πθιτ, βγαίνει και σε γαλάζιο ->

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=35572

http://csd.dficlub.org/pgpbb2/viewtopic.php?t=739&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

MB_PX975X.jpg:hehe: :hehe:

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από greekfragma [16-07-2006 17:23]

.....σιγουρα θα απασχολησει εκεινους που δεν γουσταρουν τα undervoltage των Asus αλλα και τις Gigabyte σαν ονομα.......(sorry Kbilly13) :p

ρε που να με πάρει... θα ανοίξει η γη να με καταπιεί

πήρα μία Albatron PX975X και στην ουσία είναι DFI! :D :D

(μακάρι να ήταν δηλαδή, γιατί από boot έως 365 μπορώ ως τώρα, είναι και το bios "first release" ακόμα... - ίσως να φταίει και το τροφοδοτικό... (11.77-11.71 στη 12άρα?! - ΕDIT: ’κυρο, το smartguardian δεν τη δείχνει σωστά)

όσο για την Asus αυτό δεν είναι απλά overvoltage - πέφτει στα τάρταρα και ασταθέστατο (από 1.42, έπεφτε 1.32 σε prime και idle έδειχνε 1.36 :confused: )

όσο για την gigabyte s3 την έστειλα σε έναν φίλο, με κούρασε να βάζω συνέχεια setfsb, και έχασα τη μπάλα με τα sata και το dvdrw όταν έβαλα 3 δίσκους (μπάχαλο με τις ρυθμίσεις στο bios και τους drivers)

Tελικά μπορεί να φλασαριστεί το bios της DFI στην Albatron? έχουμε κανα νέο (ή κανα Link?)

Mιλάμε ότι είναι ακριβώς η ίδια μητρική ( και στο bios ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και ρεύματα)

ναι δεν αποκλείεται αυτό.... αλλά και διαιρέτη που έβαλα προς τα κάτω (4:3) με 5-5-5-15 πάλι τα ίδια

Καλά, θα το ψάξω το θέμα - ούτως ή άλλως σύντομα θα πάμε για 6600 και καλύτερες μνήμες

θα δοκιμάσω και το clockgen

Όσοι έχετε την αντίστοιχη-ίδια DFI μέχρι πόσο κάνει boot?

Μεχρι 380 μπορω να κανω boot καθως με κρατανε οι μνημες. Αν μπω στα Windows και αλλαξω το TRFC timing απο 28 σε 35 παει και 430+. Ολα αυτα με 6400 και OCZ Gold 667.

Δηλαδη οι μητρικες ειναι ολοιδιες?????

ίδιο πράμα σου λέω! είδα και review της Dfi και είναι ολόιδιο το bios

η μνήμη πάει καλά... κάτι παίζει με τους διαιρέτες

ήδη bootαρα με 370 και όλα στο auto οι μνήμες (4:5) και με vmch 1.65 - για να δούμε...

ακόμα και με vmch 1.75 δεν έμπαινε με τίποτα με 370fsb και τις μνήμες 1:1 ή 4:3

εδώ οι μνήμες στα 457 με όλα auto...

post-359-1416073035,9097_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.