Jump to content

Conroe...για ποιους έχει νόημα...

yannis76

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 16:04]

To να σου εμφάνισε κάποια στιγμή στιγμή το Fraps τον αριθμό 50 ή 60 δε λέει τίποτα. Το θέμα είναι να παίζεις συνέχεια με υψηλό αριθμό fps, ειδικά όταν στην σκηνή απεικονίζονται νερά, αρκετοί εχθροί και να γίνεται καταιγισμός από σφαίρες. Αν έχεις απέναντί σου τοίχο και δείχεις 60 frames....

εννοειται βρε Jimmy. Ξερω ποτε θα τραβηξω screenshot.

Αρχική απάντηση από anubis

χα χα. Καλο, Χρηστο. Sorry, τα ειχα παρει λιγο σημερα αλλα θα μου περασει.

ψεματα σου λεει , ειναι μονο 22 χρονων δεν ειναι παντρεμενος :p

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:09]

ψεματα σου λεει , ειναι μονο 22 χρονων δεν ειναι παντρεμενος :p

βρε το παλιοπαιδο! Θα τιμωρηθει ομως. Θα του κλεψω ενα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κουτι που ειχε modαρει καποια στιγμη. Το χαζευα τις προαλλες.

Περα απο την πλακα....

Θα παρω Conroe μολις μου επιτρεψουν τα οικονομικα μου γιατι δουλευω πολυ video (rendering)....και εκει πιστευω εχει φοβερη διαφορα.

Αρχική απάντηση από anubis [Σήμερα, στις 14:09]

Πειραζει που με τον υπολογιστη της υπογραφης μου (3ετιας εκτος της VGA) παιζω FEAR με 50-60 frames σε 1280χ1024 με ΑΑ και AF on? Μη λεμε και ο,τι θελουμε εδω μεσα επειδη καποιος μας εδωσε ενα βημα για να μιλησουμε. Τρεχετε και αγοραζετε κατι με το που θα βγει στα ραφια των καταστηματων (και οι περισσοτεροι απο σας λογω ηλικιας, με τα λεφτα του μπαμπα).

Αυτο ομως που με εξοργιζει περισσοτερο ειναι ο λογος που το κανετε. Για να μη συναντηθειτε μεταξυ σας σε κανα meeting και σας "την πει" ο αλλος που θα βγαζει το superPi μερικα νανοδευτερολεπτα πιο συντομα.

Και μη μου πειτε την γνωστη αηδια οτι θελετε να πηγαινει γρηγορα το μηχανημα για να σας διευκολυνει στις εργασιες σας. Το κανετε για να φανταζει πιο super η υπογραφη σας.

Και για να σας λυθει η απορια με τι δικαιωμα τα γραφω αυτα, το κανω με το δικαιωμα της 20ετιας που ασχολουμαι με υπολογιστες και της 8ετιας τοσο σε επισκευες υπολογιστων, οσο και σε στησιμο και συντηρηση δικτυων. Εχω μαθει λοιπον ολα αυτα τα χρονια, να αλλαζω κατι οταν δε με εξυπηρετει πλεον και οχι επειδη βγηκε κατι νεο που αυξανει τις επιδοσεις του μηχανηματος μου κατα ενα μονοψηφιο νουμερο και με κανει πιο δημοφιλη στα forum και στις συζητησεις που γινονται στις καφετεριες.

Παντως παρα το υφος μου, ολα αυτα σας τα γραφω τελειως φιλικά. Σταματηστε να ασχολειστε με λεπτομερειες. Πολλες φορες, συμφωνω οτι οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορά, αλλα τελικά στο συγκεκριμενο τομεα, δεν αξιζει παιδια. Οι υπολογιστες ειναι σχεδιασμενοι ωστε να μας υπηρετουν και οχι να τους υπηρετουμε-ταϊζουμε. Ειχα φτασει κι εγω καποτε σε σημειο να δουλευω για να βελτιωνω συνεχεια το PC, αλλα.......... ΞΥΠΝΗΣΑ εγκαιρως. Με βοηθησε πολυ και η κοπελα μου στην "απεξαρτηση". Οσοι δεν εχετε, βρειτε γυναικα. Πολυ πιο ενδιαφερουσες (και οικονομικες, ετσι που εχετε καταντησει) απο τους υπολογιστες.

Ανοιχτος σε αντιρρησεις-αντιδρασεις. Αλλωστε, αυτα ειναι που κανουν ενδιαφερουσα μια συζητηση.

Συμφωνώ με όσα λες αλλά διαφωνώ στο ύφος, αν και είμαι ο ίδιος που ξεκίνησα το συγκεκρμένο ποστ. Μπορούσες να θέσεις τις απόψεις σου πολύ πιο διακριτικά και διπλωματικά. Βρίσκομαι σε μια παρόμοια κατάσταση, όπου ύστερα από χρόνια συνεχόυς αναβαθμίσης κάθε 16 μήνες περίπου διαπιστώνω πλέον πως οι απτές διαφορές φαίνονται πλέον μόνο στην κάρτα γραφικών. Επίσης μετα λίπης μου διαπιστώνω ότι πια δυσκολεύομαι να "κολλήσω" με ένα παιχνίδι. Δεν ξέρω αν μεγαλώνω και ψάχνω άλλα ενδιαφέροντα, αλλά παλιότερα θυμάμαι εντυπωσιαζόμουν πολύ ευκολότερα από ένα παιχνίδι.

I second that. Φιλε μου και εγω το υφος σου σχολιαζω πιο πολυ. Οι αποψεις σου αν και λιγο ακραιες, δεν ειναι τελειως λαθος. Απλα λιγος περισσοτερος σεβασμος στο συνομιλητη κ λιγη ευγενεια ποτε δεν εβλαψε κανεναν.

[off topic]

Ασχολούμαι με υπολογιστές από 8 ετών (Amstrad 6128) και είμαι 29. Από εκείνη την ημέρα που ο πατέρας μου έφερε τον πρώτο μου υπολογιστή στο σπίτι, πολλά έχουν συμβεί στη ζωή μου: Β΄βάθμια και Γ΄βάθμια εκπαίδευση, φοιτητική ζωή εκτός Αθηνών, στρατός, παραμεθόριος, πολλές γυναίκες και σχέσεις ( από μια βδομάδα μέχρι και 3 χρόνια), δουλειά, καθημερινότητα...

Κοιτώντας το παρελθόν μου, μπορώ να πω ότι έχουν αλλάξει σχεδόν όλα στη ζωή μου, αλλά και στον εαυτό μου, ώστε να διαμορφωθεί αυτό που είμαι σήμερα.

Κοινό σημείο όμως σε όλες αυτές τις αλλαγές ήταν πάντοτε το ενδιαφέρον μου για την τεχνολογία (και ειδικά τους υπολογιστές), καθώς και η αφιέρωση μεγάλου τμήματος του ελεύθερου χρόνου σε ότι έχει να κάνει με αυτούς. Καμία κατάσταση και καμία περιβαλλοντική ή κοινωνική επίδραση δεν πρόκειται να αλλάξουν αυτό το δεδομένο.

Η τεχνολογία είναι η προέκταση του ανθρώπου, η μετεξέλιξη του σε μία ανώτερη μορφή ύπαρξης (τουλάχιστον όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα) και το να την αρνηθώ ή να χάσω το ενδιαφέρον μου γι αυτή, θα σήμαινε ότι έχω χάσει και το ενδιαφέρον μου για την πρόοδο.

Θα ήθελα να πω λοιπόν στο φίλο που βρήκε γυναίκαι και "απεξαρτήθηκε" ότι μάλλον η γυναίκα συμπλήρωσε ή ολοκλήρωσε κάτι το οποίο του έλειπε και όχι ότι τον γιάτρεψε. Για κάποιους σαν και μένα, ποτέ, καμία γυναίκα ή τίποτε άλλο δε θα μας κάνει να χάσουμε το ενδιαφέρον μας για τους υπολογιστές, γιατί αυτό το ενδιαφέρον είναι γνήσιο και όχι "μέσο συμπλήρωσης κενών".

[/off topic]

Αρχική απάντηση από anubis

Πειραζει που με τον υπολογιστη της υπογραφης μου (3ετιας εκτος της VGA) παιζω FEAR με 50-60 frames σε 1280χ1024 με ΑΑ και AF on? Μη λεμε και ο,τι θελουμε εδω μεσα επειδη καποιος μας εδωσε ενα βημα για να μιλησουμε. Τρεχετε και αγοραζετε κατι με το που θα βγει στα ραφια των καταστηματων (και οι περισσοτεροι απο σας λογω ηλικιας, με τα λεφτα του μπαμπα).

Αυτο ομως που με εξοργιζει περισσοτερο ειναι ο λογος που το κανετε. Για να μη συναντηθειτε μεταξυ σας σε κανα meeting και σας "την πει" ο αλλος που θα βγαζει το superPi μερικα νανοδευτερολεπτα πιο συντομα.

Και μη μου πειτε την γνωστη αηδια οτι θελετε να πηγαινει γρηγορα το μηχανημα για να σας διευκολυνει στις εργασιες σας. Το κανετε για να φανταζει πιο super η υπογραφη σας.

Και για να σας λυθει η απορια με τι δικαιωμα τα γραφω αυτα, το κανω με το δικαιωμα της 20ετιας που ασχολουμαι με υπολογιστες και της 8ετιας τοσο σε επισκευες υπολογιστων, οσο και σε στησιμο και συντηρηση δικτυων. Εχω μαθει λοιπον ολα αυτα τα χρονια, να αλλαζω κατι οταν δε με εξυπηρετει πλεον και οχι επειδη βγηκε κατι νεο που αυξανει τις επιδοσεις του μηχανηματος μου κατα ενα μονοψηφιο νουμερο και με κανει πιο δημοφιλη στα forum και στις συζητησεις που γινονται στις καφετεριες.

Παντως παρα το υφος μου, ολα αυτα σας τα γραφω τελειως φιλικά. Σταματηστε να ασχολειστε με λεπτομερειες. Πολλες φορες, συμφωνω οτι οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορά, αλλα τελικά στο συγκεκριμενο τομεα, δεν αξιζει παιδια. Οι υπολογιστες ειναι σχεδιασμενοι ωστε να μας υπηρετουν και οχι να τους υπηρετουμε-ταϊζουμε. Ειχα φτασει κι εγω καποτε σε σημειο να δουλευω για να βελτιωνω συνεχεια το PC, αλλα.......... ΞΥΠΝΗΣΑ εγκαιρως. Με βοηθησε πολυ και η κοπελα μου στην "απεξαρτηση". Οσοι δεν εχετε, βρειτε γυναικα. Πολυ πιο ενδιαφερουσες (και οικονομικες, ετσι που εχετε καταντησει) απο τους υπολογιστες.

Ανοιχτος σε αντιρρησεις-αντιδρασεις. Αλλωστε, αυτα ειναι που κανουν ενδιαφερουσα μια συζητηση.

Εγω δηλαδη που εχω μικρο πουλι και δεν μπορω να εχω γυναικα μπορω να αγορασω κανενα pc για να benchαρω ετσι για τις κ@υλες μου μπαμπα?

Γιατι θα πρεπει καθε λιγο και λιγακι να πεταγετε καποιος και να κανει τον κηδεμονα στα δικα μας φραγκα(που παρεπιπτοντως δεν μας τα δινει σε ολους ο μπαμπας μας ) δεν το καταλαβαινω...Ξερεις αφεντικο δεν τους εχουμε ολοι τους υπολογιστες για δουλειες. Εγω θελω να τα σκαω για να τρεχω pi. Αυτο ειναι το hobby μου.Οποτε συμβουλες οπου σε περνει και οχι να λεμε ο,τι θελουμε εδω μεσα επειδη καποιος μας εδωσε ενα βημα για να μιλησουμε.

Ααα και μην ξεχνιομαστε φιλικα στο λεω.(μην γινομαστε και κακοι)

εμενα που μου λεει η γυναικα πως αν δεν παρω και φετος phase θα με παρατησει σε ποια κατηγορια ανηκω? :hm:

Αρχική απάντηση από ea6gka

εμενα που μου λεει η γυναικα πως αν δεν παρω και φετος phase θα με παρατησει σε ποια κατηγορια ανηκω? :hm:

Στους τυχερούς. Τους πολύ τυχερούς....

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Στους τυχερούς. Τους πολύ τυχερούς....

εκτος απο την κατηγορια Γκαστονε και στην κατηγορια "εχει καμια αδελφη με ιδια βιτσια η δικια σου?" :p:D

Εχω και phase παμε μια Pi...

εγω δεν καταλαβα. τελικα....:wassat:

"επιτρεπεται" να εχουμε ΚΑΙ γυναικα αλλα KAI Conroe????

ή πρεπει να διαλεξω αναμεσα στα ΤΑGAN και τα TANGA?

:blink:

Αρχική απάντηση από Yiannakas [Σήμερα, στις 21:59]

ξαναγυρίστε στο θέμα, γίνεται κουραστικό

"Παρων thread...για ποιους εχει νοημα..."

το ζητημα ειναι οτι ολο το thread δεν εχει σκοπο...

ο καθενας εχει αλλες αναγκες, αλλη τσεπη και αλλες προτεραιοτητες

τωρα εαν ο σκοπος ειναι να ποσταρει ο καθενας

τι συνθεση εχει,

ποσα βγαζει

και το αν θα παρει ή οχι conroe

αλλα και για ποιο λογο

εγω το βρισκω αστειο...

δεν εγινε ποτε στο παρελθον αντιστοιχο thread

για να κανουμε ενδοσκοπηση εαν εχουμε ή οχι αναγκη απο 7800 ή δευτερο δισκο ή ακομα 1gb ram...

και στην τελικη εχουν ανοιχτει αλλα τοσα threads σχετικα με τον πολυσυζητημενο επεξεργαστη...

καλυτερα ολες οι πληροφοριες και αποψεις σε ενα συγκεντρωτικο thread...

παρα καθε μερα να γεμιζουν τα νεα θεματα

με παραλλαγες του ιδιου εργου με αλλους τιτλους

imho βεβαιως βεβαιως

οι αποψεις του φιλου anoυbis ειναι σωστες αν βγαλουμε το υφος το θεμα ειναι οτι ειναι

σωστες για τον τεχνικο pc, τον προγραμματιστη, τον γιαννακη που θελει να πεζει παιχνιδια

γενικα τον κανονικο χρηστη. Στο λαμπη δεν αναζητουμε τις αναγκες του κανονικου

χρηστη αφου ειναι ενα φορουμ που εχει ως κυριο θεμα το o/c οποτε εδω αλλαζουν τα

δεδομενα

για να μην ξεχναμε

" επειδη τα μεγαλα παιδια δε σταματουν να παιζουν ποτε "

Ο anubis

Για πολλους εδω μεσα αστοχησε τραγικα

Καποιους τους βρηκε κεντρο..

Τι να κανουμε... μια μικρη κοινωνια ειμαστε........απ'ολα εχει ο μπαξες.

οπως ειπα και πριν ειναι λιγο ατοπο να λες τετοιες αποψεις σε ενα φορουμ για o/c

αποδειξη οτι τις πιο καθετες αντιγρασεις ειχαν αυτοι που ασχολουντε περισοτερο με ο/c

και βλεπε unseen(τυχαια επιλογη)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.